reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

a czy ktos wie moze jak to jest z angielskim prawem jazdy? ja jezdze tu juz od 8miu lat na polskim ale chcialabym wymienic. gdzie to sie zalatwia, w dvla? dzieki

reklama
Czesc!!
Mu sie chyba nigdy nie wyleczymy:wściekła/y::no:
Niki ciagle katarek i lekki kaszelek,jutro miala isc na szczepienie jeszcze jedno,ale musialam przelozyc wizyte,w zwiazku z Jej przeziebieniem:-(
No i ja znowu chora:wściekła/y::angry::no:Konca nie ma!!!!!!Gardlo zawalone,katar,glowa mi peka:-:)no:Czuje sie okropnie!Obysmy sie wykurowly porzadnie do Mikolajek.........:dry:

Przepraszam ze nie odpisze wszystkim ,ale idziemy sie kapac powoli.

Witam,
Jak to w poniedziałki u nas bywa M miał wolne, zrobiliśmy sobie super spacerek, pogoda nie najgorsza to korzystamy :-). Teraz bawi się sam w łóżeczku,jeszcze troche będą tańce, kąpiel i spanko :-). Ogólnie rzecz biorąc dzionek minął super :tak:

Wklejam pare fotkek, jak malutki wcina kaszke malinową i podkłada nóżki pod brzuszek, otro trenuje do raczkowania, już zaczyna się bujać ( do przodu i do tyłu)
zajrze później ...

ups, jedną fotkę miałam za dużą i nie zauważyłam że mi wywaliło :sorry2:

Załączniki

• 20071124_0088.jpg
    20071124_0088.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 31
  • 20071126_0096.jpg
    20071126_0096.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 38
  • Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    91,2 KB · Wyświetleń: 36
  • Clipboard02.jpg
    Clipboard02.jpg
    79,2 KB · Wyświetleń: 39
mamuska fajnie ci wychodzi ta nauka na zdjeciach, a krysinek jak zrobi te swoje ocze to juz wymiekam-super
MrsF nie ma za co
katarzyna no kuruj sie kuruj, a moze trzeba sie cieplej ubierac bo podoga niby cieplejsza niz w polsce ale czasami jak zawieje to sie zastanawiam czy futro nie ubierac:-D:-D:-D
a u nas leniwie, lukasza cos bierze wiec go zostawilam w domu a do tego P. zapomnial wyciagnac wozek z aut i bylam dzis bez wozka wiec caly dzien w domu. Olka rozrabia na calego juz z nudow jak lukaszek bedzie lepiej to jutro nie nas w domu.
Zaraz ide myc olke do spania i wieczor dla starszych, jak ja to lubie.
Papatki:-):-)

Witam mamuski

sorki,za moje ciche dni.......mala przeziebiona od soboty,mega katar,kaszel,lekka goraczka,choc Natusia nie pokazuje po sobie ze cos jej dolega,widze w jej oczkach:-(
A ok tylko zabiegana jestem,na forum o scrapkach mamy wymiane mikolajkowa wiec robie drobne prezety.Konczylam roznie album Natalki wyglada supcio,jak znajde czas pokazem wam co przez ostatni pol roku robilam:-D

wlasnie mala usnela,a ja biegne do kuchni bo slysze ze maz parkuje,wiec obiadek czas podgrzac:tak:

dla chorowitek duzo zdrowka,aby choroba poszla sobie w kat;-)

dla reszty pozdrownienia i calusy:-)

dobranoc

reklama
Witam Dziewczyny myslalam ze dzis cos odpisze ale chyba nie bardzo:dry:, ide dopiero zjesc kolacje Blania wykapana i spi, wkleilam zdjecia na zamnietym :tak:
Jutro moj mezulek ma wolne wiec zabieram go na zakupy a co :-D:-D:-D ostatnio kupilam sobie dwie torebki :-pa teraz do tego buty by sie przyadaly:tak: i jakies fajne bluzki, po za tym mamy w planach od nowego roku zakupic sobie mieszkanko wlasne, a w piatek jade w sprawie pracy, jesli wyjdzie to zaczynam od zaraz od 14 - 22 albo od 6-14 przez grudzien musze popracowac, z Blaneczka zostanie Tesciowa a w srode i piatek bym chodzila na 14-22 a reszta dni na rano wiec za bardzo by Blania nie odczula ze Mnie nie ma , niestety sytuacja wymaga tego bym poszla do pracy. Mam nadzieje ze Blania nie ucierpi za bardzo....:-:)-:)-:)-:)no: Ale musze jej zapewnic wlasny pokoik z mebelkami i slicznym biureczkiem. ohhh tak mi sie marzy...
Dzis sie spoznilam(stalam w kolejce) na badanie krwi i mnie nie przyjela nastepna wizyte mam na poniedzielek przyszly....ale mam takie nie mile panie w tej przychodni rasistki ze nie wiem...:angry::wściekła/y::-(
Po za tym musze sie wam pochwalic ze zaczelam Blanke przystwiac do Cysia(w dzien nie tylko w nocy) i mleczko sie nadal produkuje , ale tylko by sie napila lub deserek sobie zrobila -nie zeby sie najadla do syta jak kiedys ale zawsze cos -skarb:tak:te przeciwciala dostanie prawda?;-)
Dzis byla taka slodka jak cysiala ze nie wiem , cysiala i nagle patrzyla mi prosto w oczy , przygladala sie mojej twarzy i po chwili gdy sie usmiechnelam do niej zaczynala cysiac i tak w koloko poprostu sie piescila kruszynka, cudwone uczucie.
Dziewczyny nigdy bym nie przypuszczala ze MACIERZYNSTWO daje tyle szczescia i nie wazne w jakim wieku....:no::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Jestem taka szczesliwa Mamusia.:rolleyes::wink::rofl:

Ok uciekam sie kapac , i czekam na Mezusia :-p:-p:cool2:
Buziaczki wilkie dla wszystkich .:-)

Do góry