Witam dziewczyny
sorki za moj brak postwo na forum,od urodzin troche sie dzialo i czasu nie mialam na kompa.
Jak widze nie tylko ja mam brak weny i kazda ucichla,przykro mi z tego powodu i zastanawi mnie czemu tak sie dzieje.Ale jak same pewnie wiecie jezli sie nie zmobilizujemy to watke zniknie:-(
U nas czas milo spedzony.Wekedn byl cudny,w sobote mala byla u babci,a my z mezem z zaciszu domowym urzadzilimsy sobie wieczorek,dawno tak nie bylo.Swieczki,winko,rozmowy,och wyluzowalam sie na maxa i nocka przespana,choc powiem wam,ze raz sie obudzilam bo myslalam,ze slysze Natusie

w niedziele zakupy,odebralismy mala,spacerek i juz wieczor.Potem ogladam final You can dance.
Ten tydzien zyje mikolajkami.Grudzien to super miesiac caly czas cos swietujemy.Zaraz mikolajkai imieniny babci,potem dwie imprezy mikolajkowe,wyjazd do Polski och bedzie sie dzialo bedzie
Ja wciaz mam mase prezetow do kupienia,poszukuje dla siebie cieplego swetra .
Natala wciaz ma katar tez i ja dostalam.Ogolnie czuje sie dobrze,rozbawia nas kazdego dnia nowymi sztuczkami,ostatnio duzo mowimy o mikolaju,a ona widzac w argosie go zapamietala jak sie rusza i chodzi po domu udajac mikolaja

Zmienilam jej fryzure,moge juz uczesac jej konski ogon,wygklada powiem wam powaznie juz nie jak dzidzi tylko dziewczynka majaca 2 lata;-)Rosna szkraby,porownujac ja do zeszlego roku zmiana jest niesamowita.
ok kochane musze uciekac odebrac G z przedszkola,ale koncze dzis wczesniej prace wiec odpisze wam pozniej choc tak malo postwo jest co ocpisac
pozdrawiam was goraco:-)