reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

malagorzataka zapomniałam napisać że pudełko wyrzuciłam, ale mam paragon.Myślisz że przyjmą ewentualną reklamacje w Bootsie?

reklama
Witam Mamusie!

Ja tylko na chwilke:sorry2:
Brianek mega przeziebiony bylam z nim w szpitalu w sobote bo tak kaszle jak na zapalenie oskrzeli czasem przy tym wymiotuje:-(
Cezkalismy ponda dwie godziny szok:szok:po za tym dziecko z rozbitym lukiem brwiowym zalane krwia tez tyle czekalo:wściekła/y:wymiotujace dzieci i maluszki pol nagie masakra!:baffled:
Tyle czekania a dowiedzialam sie ze trzeba podawac paracetamol:errr:ja rozumiem ze organizm sie uodparnia jesli antybiotykami sie nie leczy no ale mysle ze Brian jest za maly na takie kaszle:dry:nocki sa najgorsze powiem wam ze siedzialam przy lozeczku ciagle bo balam sie zeby sie nie zadlawil.
Mam dzis zamiar kupic Calpol Night czy ktoras uzywala takiego:confused:moze mu pomoze i nie bedzie sie tak bardzo meczyl w nocy.
Na doadtek dobrze ze kupilam syrop Tixy-lix polecam na katar i kaszel pomaga!
Ja dostalam ta prace i jestem zadowolona:-)

Dziewczyny nie odpisze wam teraz kazdej z osoba przepraszam postarm sie pozniej bo teraz Brianek znow marudzi:sorry2:
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Gabis a moze jakies z defektem kupilas te butelki ja takie mialam Tompe Timmpe ze jak wlewalam gorace mleko odrazu sie otwieraly wybuchala zatykaczka:baffled:wymienilam na Aventa i jestem bardzo zadowolona!:-)

Gadbis - wogole nie bierz pod uwage tego ze nie masz opakowania- ilez ja rzezcy juz reklamowalam bez opakowan i nikt do tej pory sie nie upominal o opakowanie, przeciez pomysl jakbys miala przechowywac od wszytyskiego pudelka i kartony ...a bo noz widelec bedziesz reklamowac...to niezle wysypisko smieci bys miala ;)

Na samym wstepie ci powiem ze sadze ze masz wadliwe butelki gdyz nawet gdy czasem malej daje herbatke do picia to nie zakladam tej rurki z tym krazkiem - tylko sam smoczek i nakretka i nic nie leci !!!!!! Bez problemu idz z tym do sklepu, przeciez te butelki sa drogie ! Nalej wody i pokaz im ze nie jestes wstanie dziecka karmic ! Ze leci !

Ja normalnie nalewam wody , wsypuje proszek, krece troszke butelka (zeby rurka sie nie zapchala gdy ja wloze), nakladam rurke na ten krazek -powinno sie wkladac ciasno i docisnac trzeba do samego konca- potem nakladam krazek na butelke (dociskam aby sie dobrze nalozylo-tez wchodzi ciasnoooo) a potem juz tylko cycek i nakretka ! I nie powinno nic cieknac - uwierz mi !

Jedynym powodem dla ktorego mleko moze leciec jest nalanie do butelki wiecej mleka tj ponad ostatnia kreske !

Gabis - jak natrafisz na upierdliwa pania co bedzie ci wmawiac ze karton jest potrzebny (choc uwazam ze bez problemu ci przyjmie bez kartonu) to powiedz ze wezmiesz kolejny zestaw butelek i dasz jej od nich opakowanie

reklama
dorcia, gabids, maxin bardzo dziekuje Wam laseczki za oddanie glosow na Patiego i za milutkie komplementy :tak::-)
Co do butelek to ja od urodzenia Patryczka trzymam sie firmy Avent i z niej mialam butelki, teraz mam kubki niekapki i jestem bardzo zadowolona :tak:

Do góry