mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Nio .... usnela
9 wieczorem to godzina na sen dla Nastki ! Ojej nawet moze nie jesc
oczy same suna na dol 
A my dzis bylismy w konsulacje zlozyc wniosek na paszport i powiem wiem ze bylam bardzo zadowolona. Nie bylo zadnych kolejek przed konsulatem a w srodku 5 okienek, babki uwijaly sie szybko...w kasie szybko...no moze blismy 30 min.
PINKA - witamy witamy ! Coz wy macie za provider'a ze tak dlugio musieliscie czekac? Mnie by szlag trafil !
Mala wam rosnie, mama widze kwitnie :-) czyli wszystko dobrze ! Bravo !
Nawet poszlas do pracy :-)szybko
Tzn wrocilas do starej pracy czy zaczelas jakas nowa ??? Sama z checia bym zapisala sie na jakies kursy ale Moj wraca do domu po 19 wieczorem wiec nie mam szans
, w dodatku pracuje tez w soboty...no wiec..co tu duzo pisac. Ale juz niedlugo jade do Polski na 2 miechy ! Troszke sobie "odbije"
podrzuce pare razy do jednych a potem do drugich dziadkow...jakos to bedzie 
A teraz lece sie wykapac bo jestem padnieta
oczy same suna na dol A my dzis bylismy w konsulacje zlozyc wniosek na paszport i powiem wiem ze bylam bardzo zadowolona. Nie bylo zadnych kolejek przed konsulatem a w srodku 5 okienek, babki uwijaly sie szybko...w kasie szybko...no moze blismy 30 min.
PINKA - witamy witamy ! Coz wy macie za provider'a ze tak dlugio musieliscie czekac? Mnie by szlag trafil !
Mala wam rosnie, mama widze kwitnie :-) czyli wszystko dobrze ! Bravo !
Nawet poszlas do pracy :-)szybko
, w dodatku pracuje tez w soboty...no wiec..co tu duzo pisac. Ale juz niedlugo jade do Polski na 2 miechy ! Troszke sobie "odbije"
podrzuce pare razy do jednych a potem do drugich dziadkow...jakos to bedzie A teraz lece sie wykapac bo jestem padnieta
na tych malych geniuszy kilka jezykow to zaden problem

Kielki sie juz wybily ale jeszcze pobolewa Ja najwyrazniej:-(Probuje wszystkiego i narazie skutkuja zupy mleczne,ale jeszcze jakos chcialabym zachecic moja ksiezniczke do mieska...
A tu ngle jakies szczepionki!!!Oczywiscie pielegniarka w recepcji nie umiala mi na to pytanie odpowiedziec i umowila mnie na wizyte,na ktora jak sie okazalo nie moge dzis tak czy siak isc....Balagan maja i tyle,bo szukam i szukam i nigdzieni doszukuje sie zadnej dodatkowej szczepionki,ktora Nika powinna miec....Jak to jest?Czy Wasze maluszki jak byly w tym wieku to mialy wiecej szczepionek?