• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Joanna Z piekna choinka to chyba zywa co?no i wystroj w domku sluiczny:tak:a powiedz mi gdzie kupilas ten stioliczek do zabawy?poniewaz rozgladam sie za prezentem dla kolezanki synka pod choinke a ona tez chce stoliczek i mam do wybrania z argosu i z mothercare:-)a twoj tez jest ladniusi.

reklama
Witam laseczki,ja wkrecam sie w swiateczny nastroj,prezety zapakowane,bo maz chodzil i weszyl co mu kupilismy:-D,a jest to jego marzenie od dziecka,wiec sie spelni;-)Natalka od wczora goraczkuje 38.0 C kaszel ma mokry,widac,ze schodzi,ale tak brzydko kaszle:-( spi srednio,a w ciagu dnia gada od momentu jak wstanie,a do nocy:-D i wola choc,masz,daj,press,myju iip smieszna jest.......

Joanna chonka boska,kominek i cala dekoracja,marze o czyms takim:tak:

Maggusia wspaniale Brianek zdrowy i oby tak zostalo i zycze aby wszytsko sie spelnil i nowy rok byl owocny:tak:;-)

justyna myslam jak wy po przeprowadzce,szkocja ma swoj urok,na pewno szybko sie zaklimatyzujecie:-)Jak Alex po zmianach?

mala-gorzatka,przygotowania pelna para,ja w tym roku nie gotuje i nawet sie ciesze,odpoczne od wszystkiego.A co do jedzonka wiesz kazdy inaczej wprowadza potrafy i kolejnosc,niby powinno sie najpierw podawac owoce,potem warzywa i na koncu mieso,u nas poszlo szybciej na szczescie na nic nie byla uczulona i wszytsko jej smakowalo do 1 roku,a potem to roznie hehe jak to dziecko zaczela miec swoje ulubione samki:-D

olcia super was zaskoczyl mezulek bedzie milo,a wy odpoczywajcie z rodzina,super fotka,ale wam dobrze,ja odliczam dni do piatku

ok mykam do malej i meza:-)

buzka

My jestesmy osobami niepalacymi ale moja mama pali i ze wzgledu na mala schodzi na dol (mieszkamy na pietrze a mamy przedpokoj na dole) i otwiera sobie drzwi (nie wychodzi z domu ) i sie odpala.
Sasiadce nic nie przeszkadzalo przez 4 m-ce, dzis stwierdzila ze ma nieszczelne drzwi i zeby mama chodzila sie odpalac z drugiej strony domu.Mama znowu mowi nie-bo jest bardzo zimno i trzeba sie ubierac od stop do glow wlacznie z grubymi rajstopami pod spodnie. Sasiadka Rozmawiala z Moim ale on taki KIZIA MIZIA dla niej ale jak na mnie trafi to chyba jej powiem zeby sobie w koncu drzwi uszczelnila... Nie lubie tej baby bo taki plotuch jest...wrrrrrrr

Ciekawe co mam powiedziec sasiadce z dolu...bo jak zacznie gotowac to my nie mamy wyjscie tylko wietrzymymieszkanie a potem jest mega grzanie...taki smrod...

Cos pusciutko tutaj, hmmmm:-( urok zblizajacych sie swiat, przygotowania i zakupy pochlaniaja zbyt duzo czasu hihi

MAGGUSIA a ty gdzie teraz pracujesz bo troszke w tyle jestem, przeszlas ten casting ??? No i jak Brianek, zdrowy czy jeszcze go lapie ??

Maxin bylam na blogasku ale nie wiem czemu nie moglam dodac komentarzu :baffled:. Zdjecia super i ze spotkanka z Oskarciem i Martusia no i z Mikolaja, hmmm jak zaluje ze Nas nie bylo. Bawcie sie dobrze w Polandii, pewnie bedziecie miec bielutko bo sniezek sypie.

Alexikowi troszke sie poprzestawialo, za duzo nowych rzeczy naraz i jest lekko oszolomiony, budzi sie w nocy, nie chce spac w dzien ale mamy nadzieje ze szybko dojdzie do siebie.

Nic zmykam bo ja na neciku jeszcze goscinnie :-p:tak::-D.
Pozdrawiamy goraco, buziaczki PAPAPAPA.

Maggusia ten stolik kupilismy w Toys r us a on jest fisher price, Maya bardzo go lubi, bawi sie nim od momentu kiedy zaczela sama stawac i jak dotad sie nie znudzil, wiec ja polecam jako trafiona zabawke:-)

Maxin ta pora roku przyprawia nasze dzieciaczki o rozne wirusy niestety, a ja tez mezowi kupilam cos o czym marzyl od dziecka, mam nadzieje ze nadal marzy ;) dziekuje za mile slowa co do wystroju

milego wieczorku

ANETKA hahaha:-D:-D:laugh2::laugh2: ale sie usmialam, super sie bawicie hihi. No i masz zafajniscie tez bym z checia poleciala na swieta do Polandii no ale teraz to polecimy pewnie za jakis dluzszy czas:-(. Wesolych od nas no i nie przejedzcie sie bo o to tam nie trudno hihi:tak::laugh2:

Witam Mamusie!
z poranna herbatka z mlekiem zwana bawarka tak cos mnie na nia dzisiaj wzielo:-p
U nas w mieszkaniu robia nam grzejniki nareszcie!HURA:-)bedzie cieplutko i wreszcie Brianek bedzie mogl spac bez skarpetek mam nadzieje:blink::blink:

Anteka swietnie ze jedziecie do pl na swieta nie ma to jak u nas czuc ten kilmat prawda?:sorry2:
A bawicie sie rewelacyjnie!hahahahha:-D

Justyna170979 tak dostalam ta pracke przeszlam casting i mam nadzieje ze juz tak zostanie;-)
Brianek dzieki Bogu wyzdrowial ale mamy niezle zabkowanie wczoraj nawet nie chcial usnac po poludniu wiec juz na przymus lulalam i wszytsko wkoncu padl po godzinie:baffled:

Izka witaj milego pobytu w Pl:-)

Joanna Z dzieki za odpowiedz bo wlasnie zastanawiam sie ktory wybrac dla synka kolezanki:blink:

Pozdrawiam i sle ciumaski!
25ba_.gif

reklama
MAGGUSIA no to wielgachne gratulaski, powiedz jeszcze gdzie i kiedy cie mozna obejrzec to bedziesz miala napewno widownie, bo nie tylko ja (napewno) chce cie obejrzec.
My tez wlasnie przechodzimy zabkowanie, teraz wychodza nam zabki zajecze hihi:-D (gorne jedynki), i spanie tez nie idzie tak jak powinno. Biedne te nasze dzieciatka. Wytrwalosci zycze i jeszcze raz OGROMNIASTE GRATULASKI!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry