• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!

Alez tu pustki:szok:szkoda ze tak ten watek dziala:sorry2:ostatnio.
Brianek zabkuje dzis w ciagu godziny zrobil mi cztery kupki:zawstydzona/y:boli go brzuszek bo wychodza dwa zabki naraz ale mam nadzieje ze juz zaniedlugo bedzie uzebiony:-)

Maxin kupcie sobie syrop Tixy-Lix od 1-10 latek on jest na kaszel i na katar swietny Briankowi jak reka odjol:-)
Zdrowka zycze!

Anetka to napewno wirus moja kumpela tak ostatnio ma i jej bobas jedzcie do szpitala!:tak:Zdroweczka zycze:-)

Katarzyna s sliczne to zdjecie na baseniku wow jak mala juz plywa jestem pelna podziwu!;-)

Buziaczku nowa fryzurka jest swietna!:tak:bardzo ladnie wygladasz kolorek tez ci pasuje:-)

Mamuska79 milego wypoczynku u rodzicow:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Anetka - zycze duzo zdrowka!!!Nie dajcie sie wirusowi!;-)Co do basenu to zapisalismy sie na zajecia plywania:-)Basen jest niedaleko Bayswater i tez jest cieplutenka woda a co wazniejsze chyba, to cale pomieszczenie jest nagrzane:tak:Oststnio natomiast bylismy kilka razy na zwyklym basenie dla dzieci na Greenford i niestety woda zimniejsza,a jak wyszlismy z basenu to w przebieralni doslownie mroz:wściekła/y:Wszyscy sie trzeslismy a dzien pozniej i ja i Niki juz chore bylysmy:no::no::no:
Ale ogolnie basen swietna sprawa i super zabawa i dla nas i dla malej:tak::-)

Maxin - zdrowiejcie szybko!!!!Bo z tego co na blogasku czytalam to miesiac macie ladnie zaplanowany:tak::-)
Dzieki wielkie za komplementy dla biedroneczki,szkoda tylko ze madra mamusia nie przymierzyla stroju w domu i ramiaczka na miejscu poprawiala:wściekła/y:Ale najwazniejsze,ze dzieciaczki wybawily sie na 102!!!!!!!!!!
Imprezka w sobote sie udala,choc cala w nerwach bylam jak bedzie:-DPierwsze wyjscie mamy za soba po 2 latach:-DDobry poczatek:confused::-D
Mi tam zaimponowal Twoj,zdaje sie szwagier,tak?Swietne podejscie do dzieci!!!Super!Moja Nika jeszcze do nikogo nie byla taka ochocza i odwazna:tak::-D

Mamuska - jak tam w Polandii?Sniezek pruszyl juz?

Maggusia uzywam wlasnie tego syropu,polepszylo sie na chwile:zawstydzona/y:chyba cos mocniejszego potrzebujemy:baffled: szkoda mi Brianka,och te zabki:no::dry:

katarzyna dzieki,to fatk szfagier lubi dzieci,milo,ze Wiki dobrze z wujkiem sie bawila,pierwsza impreza za wami,milo od czasu do czasu wyluzowac sie;-)
Basen zima niesie z soba ryzyko przeziebienia,szkoda,ze jest tak malo ogrzewanych:confused:Swinie wiesz ,macie czas aby razem chodzic na takie zajecia,Pewnie za rok bedzie juz Wiki plywac;-)

Dziendoberek z poranna kawka :-)

My na nogach od 5:30, ale obudzone juz od 5:00 :baffled::dry:
Tata Nam sie rozchorowal na dobre...Temperaturka,wymioty i ogolnie polamany:-(Juz sie przestraszylam,ze to grypa zoladkowa,bo to diabelstwo strasznie zarazliwe jest:dry:Ale raczej nie....Zobaczymy dzis jak sie bedzie czul.Ja tez nie najlepiej,jakos mnie glowa boli nieciekawie:dry:
Zyczymy udanego dzionka!!!!I duuuuuzo zdrowka dla wszystkich!!!!!

Załączniki

• express2.gif
    express2.gif
    49,6 KB · Wyświetleń: 129
Witajcie kobietki

dawno mnie tutaj nie było bo mój ukochany pies przegryzl mi kabel od netu i musielismy czekac aż przyjedzie firma i nam na nowo założy a u nich to nie tak predko wiec troszke czekalismy na swoja kolejke ha ha

nadrobic tego co naklikalyscie nie ma szans wiec postaram sie byc na bierzaco.
Mała rosnie jest zdrowa niedługo zaczne jej wprowadzac inne jedzonko zrobiła sie straszna rozrabiara chodzi spac około 24tej a spi do 11 12 w dzien chociaż czasami obudzi sie wczesniej taki z niej urwis że szkoda gadac ha ha
wleje kilka foteczek.
Ja zaczełam prace na weekendy po 8h w sobote i niedziele i jeszcze schce sie zapisac do szkoły na angielski ciekawa jestem jak sobie poradze hi hi bo po ostatnim wekendzie w pracy myślałam ze zasne na stojąco ponieważ do pracy chodze na 3:00 w nocy aaaaaaaaaa...........
ok naklikam wiecej potem teraz mykam na kawke i sniadanko poki mała spi..........

Załączniki

• 5+.jpg
    5+.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 45
  • 9+.jpg
    9+.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 46
  • 46+.jpg
    46+.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 46
  • 55+.jpg
    55+.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 43
  • 70+.jpg
    70+.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 44
Witajcie dziewczyny!Przepraszam ze sie nie odzywam,ale u nas troche na wariackich papierach!
Jestem w PL od tygodnia,wyszlo tak nagle-musze rozne sprawy pozalatwiac,na poczatku to sie cieszylam bo przecierz strasznie sie tu teskni,ale teraz JA CHCE DO MEZULKA!Nie mogl przyjechac(nie dostal wolnego)wiec:-(
Jej czemu to tak jestze ani tu ani tu nie jest ok?hmm zawsze sie za kims teskni....
:-(
Dobra juz koniec moich dolow!!!!
kilka fotek i wracajcie wsyscy do zdrowia wy i wasze maluszki!!!!
pinka-witaj!!!!

Załączniki

• benjik8.jpg
    benjik8.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 52
  • benjik6.jpg
    benjik6.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Witam,
Dalej jesteśmy w odwiedzinach u M rodziców i jest super. Ale niestety Bąbel dostał kaszelek, mamy syropki także powinno szybko przejść... nie przeszkadza mu już spanie w nowych miejscach, śpi spokojnie :tak::-).
Siedzi już sam, na czworaka ładnie stoi i buja się pewnie, raz tylko widziałam jak przesunął nóżkę (kolano) do przodu :-):szok:... Jak na razie woła tylko -mama, gdy mówię - tata- to ogląda się gdzie on jest :-D.
A i jeszcze jedno, wyskakuje mu kolejny ząbek u góry tym razem, szwagier zauważył :-D, nawet nie najgorzej to przechodzi, znów tylko mocniej się ślini :-D
Anetka zdrówka dla Patiego, ale bidulek się męczy :-(
Katarzyna_s oj nie pospałaś dzisiaj, dużo zdrówka dla M, a super fotka, widać że kruszynce podoba się basen i do tego z tatą:-D. Supła
Maxin oj Bąbel uczy się uczy, ale bardziej chyba tego że jak tylko kwęknie to ktoś koło niego jest :-D:-D:-D. Ale widać że zabawy ze wszystkimi i obserwowanie kuzyna dużo mu daje. A krzyczy teraz niemożliwie :baffled::-D.Szybkiego powrotu do zdrowia życzymy :tak:
Maggusia dziękujemy, wypoczywamy super, omija mnie gotowanie, pranie itd :-D mamy więcej czasu dla siebie z M :-) ... a jak tam dzisiaj Szkrabek się czuje po ząbkowaniu?
Pinka super że już jesteś, fotki super, prześliczna kruszynka a i z Ciebie super mamuśka.
Olcia23 na jak długo do polski przyjechałaś? Super fotki

miłego dzionka:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry