Witam was bardzo goraco!
Kochane mamuski!
Zycze wam aby te swieta byly jedyne w swoim rodzaju aby na dlugo pozostaly w waszych sercach. Badzcie zdrowe i radosne, cierpliwe i pelne milosci, niech sie spelnia wasze wszystkie marzenia. Oczywiscie szampanskiej zabawy na sylwestra i aby ten nowy rok byl latwiejszy i lzejszy. Waszym maluchom mnostwo zdrowka, apetytu i cudownego dziecinstwa, mnostwo radosci i prezentow pod choinka.
To wam wszystkim zyczymy z calego serca!:-)
A u nas poprostu nie wiem gdzie rece mam wlozyc, tyle roboty, jeszcze do tego wszystkiego Ulenka ma zapalenie spojowek, ropka, ropka i ropka...:-(, pociaga cos noskiem i naprawde jak mi sie rozchoruje to chyba padne trupem, tak bardzo chce zeby byla zdrowa i szczesliwa w te swieta. Dziewczyny moja corka chyba calkowicie stracila apetyt, nic ale to kompletnie nic nie chce jesc nie wiem co mam robic, rano wypije troche kaszki a potem cos tam podgryza , opadam z sil, jak macie jakies metody na poprawienie apetytu to prosze o rady bo juz jestem bezsilna, niechce zeby moje dziecko wyladowalo w szpitalu:-(albo zeby cokolwiek sie z nia zlego dzialo.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!