reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

335978280_84fecea2.gif

Świąt białych, pachnących choinką,
skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
pełnych niespodziewanych prezentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten...
zyczy Anetka z rodzinka

reklama
Bardzo dużo prezentów
mało w zyciu zakrentów
Dużo bąbelków w szampanie
kogoś kto zrobi sniadanie
a na kazdym kroku
Szczescia Nowym Roku

Dla was dziewczyny i dla waszych rodzin
paula i rodzinką

Dziewczyny mam do was pytanie.Wiecie moze jak pracuje konsulat w okresie swiatecznym?Wyslalam dwa zapytania i nie odpowiedzieli i jak zwykle nie odbierajá telefonow.

hej kobitki widac ze swiatecznie sie zrobilo!!!
i jakos pusto polowa pewnie w polsce a jak u was przygotowania swiateczne trwaja???
gabdis-nie mam pojecia co do swiat??? ale skoro nie mozesz sie dodzwonic to pewnie nieczynne

Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzę w Nowym Roku.
Życzy Krystianek z mamusią

W tym radosnym dniu oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzymy Wam zdrowia, życzymy miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i wokół pełno życzliwych ludzi.

Dla wszytskich UK-ej i nie tylko forumowych rodzinek zyczy tez forumowa rodzinka Pawel, Ania, Lukasz i Alexandra

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie,
niech Was Aniołek odemnie uściśnie.
Na Wigilijnym stole opłatek położy
i w moim imieniu zyczenia Wam złoży.

reklama
Witam was bardzo goraco!

Kochane mamuski!
Zycze wam aby te swieta byly jedyne w swoim rodzaju aby na dlugo pozostaly w waszych sercach. Badzcie zdrowe i radosne, cierpliwe i pelne milosci, niech sie spelnia wasze wszystkie marzenia. Oczywiscie szampanskiej zabawy na sylwestra i aby ten nowy rok byl latwiejszy i lzejszy. Waszym maluchom mnostwo zdrowka, apetytu i cudownego dziecinstwa, mnostwo radosci i prezentow pod choinka.
To wam wszystkim zyczymy z calego serca!:-)

A u nas poprostu nie wiem gdzie rece mam wlozyc, tyle roboty, jeszcze do tego wszystkiego Ulenka ma zapalenie spojowek, ropka, ropka i ropka...:-(, pociaga cos noskiem i naprawde jak mi sie rozchoruje to chyba padne trupem, tak bardzo chce zeby byla zdrowa i szczesliwa w te swieta. Dziewczyny moja corka chyba calkowicie stracila apetyt, nic ale to kompletnie nic nie chce jesc nie wiem co mam robic, rano wypije troche kaszki a potem cos tam podgryza , opadam z sil, jak macie jakies metody na poprawienie apetytu to prosze o rady bo juz jestem bezsilna, niechce zeby moje dziecko wyladowalo w szpitalu:-(albo zeby cokolwiek sie z nia zlego dzialo.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!

Do góry