reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

heja

juz po swietach dorwalan nwet u mamy wieec do was pisze

dorcia anulka naj naj z okazji zyczek kochane:-):-):-);-);-);-);-)

my wspaniale sie bawimy,swieta byly rodzinne i wesole,a terz czas na sylwek i kolejna dobra zabawa.Natusia wciaz nam choruje:-(ale poza tym ma duzy usmiech na buzi i cieszy sie z odwiedzini i sniegu

pozdrawiam was goraco:-)

reklama
Hejka!
My wciaz byczymy sie w Pl
Anulka, Dorcia spoznione, ale bardzo serdeczne zyczenia urodzinowe, spelnienia najskrytszych marzen :-)
birthday019.gif

Wszystkim mamusiom z UK ZYCZE
WSPANIALEJ, SZALONEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ
ORAZ
SZCZESLIWEGO, WYJATKOWEGO NOWEGO ROKU!!!
newyear026.gif

Witam
ale tu puściutko, ale nie dziwie się, dużo z nas jest w polsce i nie ma kiedy siąść do netu , ja bynajmniej tak mam :-p...
Strój na sylwestra mamy, ciesze się że udało nam się załatwić sale, szykuje się super zabawa bo sporo znajomych tam będzie :tak:

musze uciekać , pozdrawiam

WITAM!!!
u nas jakos leci ciezko zebrac sie do kompa,tyle rzeczy sie dzieje i trzeba wszystko ogarnac przed sylwestrem,mysle jak Oli przespi noc pelna fajerwerkow?????????
moj P ma sie wspaniale chodzi bez kul tylko skakac jeszcze nie moze:))wiec prawdopodobnie wroci wczesniej do pracy niz przypuszczalismy....
a poza tym mylismy juz o polsce to juz za nie caly miesiac...
a co u was widac kompletna cisza az w uszy kuje:))))
pozdrawiam

witajcie, mnie też się jakoś ciężko zebrać do kompa po tych świętach, no cóż rozleniwiłam sie nieco:sorry2:
zresztą zabraliśmy się w końcu za remoncik pokoiku dla Karolinki i jakoś nie spodziewaliśmy się, że będzie z nim tyle roboty, ale tapeta już prawie położona, sliczna różowa w seduszka, w sam raz dla małej dziewczynki :-):-):-)
tak więc czasu troszkę brakuje
pozdrawiam wszystkie mamusie
tak sobie myślę, że dawno już nam się tutaj dzidzuś nie urodził na naszym forum, no nie?;-)
JUTRO JUŻ SYLWESTER TAK WIĘC
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2008!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Czesc kobitki!!!
No i dzis ostatni dzien roku i pewnie sie wyszalejecie na imprezkach;-)My zostajemy w domciu i przyjda znajomi,ale malutka bedzie obok w pokoju,wiec kulturka:tak::-)Mam nadzieje,ze przetrzyma jakos nocke bez krzyku,bo ostatnio wogole ciezko spi:baffled:
Zycze Wam SZAMPANSKIEJ ZABAWY:-) no i oczywiscie:
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
fajerwerki.jpg

reklama
Witam Mamusie!
Mi tez jakos ciezko zebrac sie do kompa bo ciagle nas znajomi odwiedzaja:-)wiec ja sprzatam gotuje itd itp.
Ja i Brianek jestesmy nizele przeziebieni dzis mialam nocke zarwana Brianek wyladowal u nas w lozku ale tak kaszlal ze szok:szok:
a ja dzis obudzilam sie z mega bolem gardla:dry:mam nadzieje ze nam przejdzie troche zeby dzis sie fajnie bawic:-)
Idziemy do znajomych ale fajnie bo Brianek tez bedzie mial kumpla z ktorym sie bardzo lubi bawic :-):-)

9.gif
ZYCZYMY WSZYSTKIM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!
zeby byl lepszy od poprzedniego
oraz SZAMPANSKIEJ ZABAWY!
186.gif

Pozdrawiamy i slemy ciumaski!

Do góry