reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej
wlasnie niedawno wrocilam od poloznej, powiedziala mi, ze prawdopodobnie za kilka dni...,
do szpitala mam dzwonic jak skurcze beda co 7 minut

Joanna nie wygladasz wcale na zestresowana, jak to robilas?

chcialam wam pokazac domek mojego Malenstwa

reklama
Hej Dziewczyny !! Jak tam samopoczucie i jak minal dzisiejszy dzien:confused::confused::confused: ?? MI ciezko jak kazdy od niedawna ...masakara strasznie ciezko Mi sie poruszac podnosic, lezec i wogule ciezko Mi znalesc sobie miejsce nie wspomne o spaniuu!! Mala strasznie sie rozpycha tworzac goryy i doliny a mnie to strasznie boliiii:no::-:)sick::eek:nie wspomne o swoich biednych zebrach z prawej strony i o skorze ktora ledwo sie trzyma !! ahhh jestem lekko poddenerwowana ze wzgledu ze Mi tak zle i trudno i nie wysypiam sie !! chcialabym strasznie juz urodzic a tu od jutra jeszcze miesic ostatni!! szooookkk:szok: ale najwazniejsz ze juz to ostatni miesiac !!
NAFNIA duzy masz brzunio jak Ty dalas rade go donosic?ja mam o wiele mniejszy od Twojego ale jesli moj tak podskoczy w tym miesiacu to ja chyba pekneee !! seriooo nie wyobrzam sobie miec jeszcze wiekszegooo ...:eek::confused::eek::szok::no:

HEJA
O ILE DO CZYTANIA SUPER LUBIE JAK COS SIE TUTAJ DZIEJE

U NAS NORMALNIE CZYLI NIEPRZESPANE NOCKI,DZIS BYLO FATALNIE MIMO ZE SPALA Z NAMI BUDZILA SIE PLAKALA WIERCILA,PADLA I POTEM ZAS TO SAMO,A WOGOLE DZIS ZROBILA 4 KUPKI,KAZDA INNEGO KOLORY:-D NO COZ NA NOC SOATALA LEK I ZOBACZYMY JAK BEDZIE SPALA.
Ja kazdy wolny czas spedzam na scrakach,ale mnie to na max wciagnelo juz kabinuje jak bloga zmienic:-D,jestem zmeczona,niewiem czy to po tabletakch,czy wiem,ze nie moge nic z mezem robic jeszcze 4 tyg,ale spakadla mi ochota,nic mi sie niechce,do parcy chodze ale jakos tak inaczej jest,niewiem sam co jest ze mna:baffled::zawstydzona/y::no:

ok nie marudze bo tu brzuszki pieknie rosna i trzeba sie cieszyc z nowego zycia oraz z naszych szkrabow

Maja super ze maz juz zwami,przerwy zawsze robia dobrze,ale nie na dlugo.Martsuis gwiazda pieknie sie rozwija:-)

nafnia brzusio miodzik,a ty go nosisz pieknie,ale widac,ze to juz tuz tuz:tak::happy:fajnie ciesze sie z toba

buziaczek1626 nastepny bedzie chlopiec:happy:

mala-gorzatka28 prosze na owocach i warzywach takie duzie dzieci;-) ale zdrowo i to sie liczy ja tez tak jakdla,miesa prawie nie,jak cos to rybe nic samorzenego:no:

niunka19-82 kolejny piekny brzuszke jak milo,pieknie popatrzyc na takie slicznosci i co jedna to zgrabiejesza mama

izusia my tez nie dostalismy,ale nie burzylam sie.Widzialm Oskarcia tanczacego na blogu super misio smiga do rytmu:happy:

wieczorynka hmmm ciekwe czemu dziwne ja dlugo czekalam aby zalozyc konto miesiac i wszytsko bylo ok.Moze tam zadzwon?

kasiulka0901 wiec moze trzeba samemu cos robic,ale ciezko sie zebrac co???wiem po sobie:tak: laski moze nie maja pomyslu jak to robic,a jest sposob i moze byc wesolo,fajna muza tellkie cwiczenia itp.......

Joanna daj znac jak na basienie,pewnie ebdzie swietnie,dzici lubia wode:-)

mykam sie kapciac zamowic pizze bo amm lenia i gotowac mi sie nie chce:no::-p a co czasmi mozna nie.W dopiero bedzie pozno ufff malo sie widzimy:-(

spokojnej nocy tego i sobie zycze

maxin78- wspolczuje Ci nocy nie przespanych ale Mnie to samo ostatnio dopadlo mimo ze nie ma Niuni jszcze ! !Ja sobie nie moge znalesc miejsca i nie moge sie ulozyc ....dziwnie wogule jakos ostatnio inaczej sie czuje !!Nie wiem czemu ...jestes zmeczona i dlatego nic ci sie nie chce zreszta ta nasza pogoda jest tez nie do dobicia !! niby cieplo a 15 stopni masakra ...Mnie tez Ona wykancza !! zycze przespanych Nocek a co sie dzieje z Twoja Mala?? bylam na blogu slicznie tam u was !!:happy::confused:;-)buziaczki dobranoc ja tez zaraz zmykam sie kapac

hejka!!!
no no widac ze forum rosnie juz dawno nie bylo az tak naskrobane...he he milusno jest czytac
u nas dobrze i oby tak dalej Oli czuje sie znacznie lepiej grypa mija,rosnie jest grzeczny sam sie potrafi zajac a ja mam troszke czasu dla siebie...tego mi zawsze brakowalo ale synio juz na tyle duzy ze umie sie sam bwaic i to cieszy
weszlismy w rytm iwszystko wrocilo do normy wczoraj spedzilismy 6 godzin na dworze nabralismy jedzenia i bylismy w parku na placu zabaw oj Oli dzis spal do 9 he he jestem wyspana az ciezko w to uwierzyc bo wstaje codziennie o 6...
a dzis troszke nudnawo zasiedzielismy sie z rana w domciu pozniej ciezko bylo wyjsc a jak juz wyszlismy to stwierdzilam ze pogoda jest do d.. i wrocilismy do domu.Bylismy wieczorkiem w centrum handlowym na zakupach,ale tez nie bylo ciekawie bo moj P byl zly na mecz..w koncu przegralismy....
maxin-oj babo babo..niewiem czy to przesilenie wiosenne a raczej letnie..glowa do gory nie ma co sie zalamywac...jestes tak zorganizowana ,bystra i inteligentna kobitka ze nawet ci nie pasuja te podle nastroje..dla niunki zycze zdrowka dla ciebie przespanych nocek...i jeszcze jedno pieknie tworzysz warto zarywac noce ja boje sie pytac bo sie boje zarazic...i jeszcze jedno wypijemy winko pogadamy i bedzie nam lepiej...glowa do gory
maja33-super ze ci tam tak dobrze,wypoczywaj...
buziaczek-pamietam siebie ja tez nie moglam sie doczekac..zobaczyc i przytulic niunie..teraz to zleci a ostatni miesiac jest najgorszy...a co do plci to wazne zeby bylo zdrowe a reszta uwierz sie nie liczy
mala-gorzatka-ja jadlam doslownie wszystko a najbardziej lubilam pizze i kebaby a Oliwier urodzil sie 4,5kilo...
nafnia-oj to juz tuz tuz...pewnie emocje gora!!!!

oki mykam dzwonic do mojej mamci do polski!!!
dobranoc

buziaczek-nio to cienka ze mnie wrozka, hihi!Ale to prawda najwazniejsze zeby dzidzio urodzilo sie zdrowiutkie!A i wierze ze ci jest ciezko w brzucholkiem wielkim.Ja pamietam ze dosc ze zle mi sie spalo bo ciezko mi bylo znalezc pozycje wygodna to jeszcze mialam pod koniec ciazy rwe kulszowa a to jest bol straaaszny, nikomu nie zycze.Ale bedzie dobrze, zobaczysz.
nafnia-trzyamaj sie dzielnie gdyby cos zaczelo sie dziac:-)U ciebie tez bedzie dobrze i niedlugo bedziesz nam tu pisac o swojej kruszynce!
Majeczka33-kochana ciesze se ze Martusia odnosi sukcesy i ze goni osiagnieciami rowiesnikow.Ale super ze pojechaliscie do Pl.Mysle o was duzo, mam nadzieje ze jak wrocisz do UK to pogadamy.A co do meza to tez mysle ze krotki odpoczynek od siebie duuuzo daje, oczywiscie leszego!Buzki dla was!
Olis-mowisz ze Oli jest grzeczny, to dobrze, ale kochana nie chce cie "pocieszac" ale ja tez tak mialam dopoki Oskarek nie zaczal chodzic.Potem zaczelo sie bieganie za nim, tego nie rusz , tego nie wolno, nie otwieraj szafki...ale jest wesolo:-)A moze twoj maly bedzie caly czas grzeczny:-)
Maxin-nie smuc sie kochana,moze to faktycznie jeszcze przesilenie a moze po prostu gorsze dni.Ale wiem ze to ze Natalka nie spi tez cie niepokoi i przez to masz dolka.Nie martw sie bedzie dobrze.Glowa do gory , przesylam pozytywnego fluidka!A co do kup to wiesz ze moje dziecko tez dzis zrobilo dwieeeee!!!!A to u niego rzadko, z reguly jest jedna.Moze to zabki?A o mezu piszesz ze nie mozecie poszalec?Czy to dlatego ze mialas ten zabieg?
U nas chyba nic nowego, odliczam dni do wyjazdu do Pl.Misio jest kochany, robi takie niesamowite rzeczy i tak mnie zaskakuje, kochany moj skarb.Choc przydalaby sie czasem babcia abym mogla odpoczac bo nie ukrywam ze jest baaardzo zywym maluszkiem:-)Nio i chyba zebow ciag dlaszy bo paluszki swoje pakuje do dziubka i gryzie bardzo, bardzo.No nic zmykam.
Dobrej nocki wszystkim zycze!

Izusia-mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz !! licze na szybki porob i bezbolesny :-D:tak::-p:-( bo inaczej nie wiem co zrobie :eek::szok::no:
uciekam klade sie bo ciezko mi zawsze rano wstac !!
wstaje o 11-30 i do tego maz mnie budzi hahaha a ja zawsze nie wyspana :-p:zawstydzona/y:
DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!

witam witam

dzieki laski za pocieszenie,jak slonce niewyjdzie to przeprowadzam sie na inna wyspe:dry::laugh2::frown:

jak u was pogoda po tu do d.........wiec dzis idziemy na klubu,dziecieki uwielbiaja tam szalec.Ciesze sie z jednego dziunia puszcza sie juz sama :)laugh2:ale slowa uzylam co?)wiecie o co mi chodzi.......gadula straszan sie zrobila nawet w nocy czasmi cos przez sen nawija.
dobrze ze dzis ostatni dzien w pracy,jutro mile spotkanie z Olis,w koncu nasze dzieci moze bede sie bawic razem:-) Oliwierek w koncu dal sie wyspac mamusi bardzo ladnie.

Ja chyba musze sie wybrac na zakupy i na lato ciuszki kupic,to poprawi mi humor,ostatnio fajowe spodnie z lnu kupilam w h&m izusia ty chcialas chyba takie jak chcesz to wysle ci ich fotke,fajnie leza,wiec jak chce to ci kupie i wysle???

a gdzie mamusis z ostaniego spotkania???cisza u was nic nie piszecie???
Fittney,kasiula matula,patrycja,anetka,
zmykam do pozniej
pa;-)​

reklama
a laski mam prosbe czy ktoras z was moze mi przeslac "JEZYK NIEMOWLAT" I "USNIJ WRESCIE" na meila,ostatnio W.jak przeinstaowywal kompa ,gdzies zapodzial moj plik z wszystkimi ksiazkam,BEDE BARDZO WDZIECZNA
DZIEKI:-):tak:;-) maxin@o2.pl

Do góry