HEJA
O ILE DO CZYTANIA SUPER LUBIE JAK COS SIE TUTAJ DZIEJE
U NAS NORMALNIE CZYLI NIEPRZESPANE NOCKI,DZIS BYLO FATALNIE MIMO ZE SPALA Z NAMI BUDZILA SIE PLAKALA WIERCILA,PADLA I POTEM ZAS TO SAMO,A WOGOLE DZIS ZROBILA 4 KUPKI,KAZDA INNEGO KOLORY

NO COZ NA NOC SOATALA LEK I ZOBACZYMY JAK BEDZIE SPALA.
Ja kazdy wolny czas spedzam na scrakach,ale mnie to na max wciagnelo juz kabinuje jak bloga zmienic

,jestem zmeczona,niewiem czy to po tabletakch,czy wiem,ze nie moge nic z mezem robic jeszcze 4 tyg,ale spakadla mi ochota,nic mi sie niechce,do parcy chodze ale jakos tak inaczej jest,niewiem sam co jest ze mna

ok nie marudze bo tu brzuszki pieknie rosna i trzeba sie cieszyc z nowego zycia oraz z naszych szkrabow
Maja super ze maz juz zwami,przerwy zawsze robia dobrze,ale nie na dlugo.Martsuis gwiazda pieknie sie rozwija:-)
nafnia brzusio miodzik,a ty go nosisz pieknie,ale widac,ze to juz tuz tuz

fajnie ciesze sie z toba
buziaczek1626 nastepny bedzie chlopiec
mala-gorzatka28 prosze na owocach i warzywach takie duzie dzieci;-) ale zdrowo i to sie liczy ja tez tak jakdla,miesa prawie nie,jak cos to rybe nic samorzenego
niunka19-82 kolejny piekny brzuszke jak milo,pieknie popatrzyc na takie slicznosci i co jedna to zgrabiejesza mama
izusia my tez nie dostalismy,ale nie burzylam sie.Widzialm Oskarcia tanczacego na blogu super misio smiga do rytmu
wieczorynka hmmm ciekwe czemu dziwne ja dlugo czekalam aby zalozyc konto miesiac i wszytsko bylo ok.Moze tam zadzwon?
kasiulka0901 wiec moze trzeba samemu cos robic,ale ciezko sie zebrac co???wiem po sobie

laski moze nie maja pomyslu jak to robic,a jest sposob i moze byc wesolo,fajna muza tellkie cwiczenia itp.......
Joanna daj znac jak na basienie,pewnie ebdzie swietnie,dzici lubia wode:-)
mykam sie kapciac zamowic pizze bo amm lenia i gotowac mi sie nie chce

a co czasmi mozna nie.W dopiero bedzie pozno ufff malo sie widzimy:-(
spokojnej nocy tego i sobie zycze