reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Wszystkich!!!

Teraz to juz wogole ciszaaaaaa....:-(
Nie dziwie sie,ja tez zabiegana strasznie! Wigilia u Nas,wiec wszystko musi byc dopiety na ostatni guzik;-)Najbardziej przerazajace jest sprzatanie,bo za cokolwiek sie nie wezme to po chwilii moja mala jak przeciag przeleci i nie widac efektow mojej pracy:dry::sorry2:
Postanowilam wiec posprzatac jutro dopiero wieczorem,bo inaczej to bez sensu:sorry2:
Jak u Was przygotowania?

Lece dalej,musze jeszcze zrobic salatke gyros(M ja uwielbia i wychwalal Olis pod niebiosa za ta mikolajkowa;-):-)), czekaja zrazy do smazenia, no i barszczyk do gotowania:sorry2:A! I jeszcze ciasta! Ufff...Ale i tak juz 3/4 zrobione,wiec luzik:-p

Jeszcze prasowanie,sprzatanie i moze uda sie wygospodarowac 30minutek w wannie z pianka:-p

Pozdrawiamy wszystkich i zycze zdrowka chorowitkom!!!
Jeszcze raz:
WESOLYCH SWIAT!!!!!!

reklama
M@dziolek - ja mam taki sam problem z moja malutka:-(Pije tylko mleczko i soczki i herbatki,a do jedzenia nie moge Jej niczym zachecic:no:Probuje nowych rzeczy codziennie,czytalam ze dziecko musi miec kolorowo na maxa i ciekawie na taerzu to zje,ale jakos u Nas to nie dziala:dry:Strasznie sie boje,ze dostanie jakiejs anemii wiec staram sie dawac Jej to,na co ma ochote,czyli zawsze wszechobecny i ukochany -SER:sorry2:Wiec staram sie robic jakies miesko mozliwie jak najmocniej oblozone...serem:sorry2:No i kanapeczki z...serem:sorry2:No i ser mam w domu zawsze w duuuuuzych ilosciach(kupuje co tydzien caly taki ' bochenek' polskiego sera):sorry2:Przynajmniej mam pewnosc,ze nie bedzie chodzila glodna...
Moze znajdz taki zloty srodek u Twojej malej:confused:Nawet jesli ma cos ulubinego co nie jest do konca zalecane(np. frytki czy cos) i polacz to w jakis sprytny sposob z innymi potawami tak,zeby mala sie nie zorientowala juz na poczatku obiadku:-D

A moze zje cos pysznego na wigilii bo tyle dan bedzie,ze cos znajdzie dla siebie:-)
WESOLYCH SWIAT!!!!!

Jest cicho. Choinka płonie.
Na szczycie cherubin fruwa.
Na oknach pelargonie,
blask świeczek złotem zasnuwa,
a z kąta, z ust brata płynie
kolęda na okarynie:Lulajże, Jezuniu...
Aby Święta Bożego Narodzenia
były bliskością i spokojem,
a Nowy Rok - Dobrym Czasem.
Bo%C5%BCe%20Narodzenie

Wesolych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia zyczy cala nasza rodzinka!
Pozdrawiam i sle ciumaski!

witajcie, wpadam tylko na minutkę złożyć Wam życzenia świąteczne i uciekam pracować:sorry2:
Tak więc ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

Witam Was po dluzszej przerwie ,ja tylko na chwile ,zlozyc wam zyczenia ,bo jeszcze trzeba cos zrobic a tego czasu jest za malo ,widze ze same pustki sa na forum jak to przed swietami ,nikt nie ma czasu pisac to zrozumiale.

Najserdeczniejsze zyczenia Cudownych Swiat Bozego Narodzenia .Rodzinnego ciepla i wielkiej radosci,pod zywa choinka zas duzo prezentow .Aw waszych pieknych duszach wiele sentymentow.
Swiat dajacych radosci i odpoczynek oraz nadzieje na Nowy Rok 2008 zeby byl jescze lepszy niz ten co wlasnie mija .Zyczy Wam Wszystkim Agnieszka i synek Kamilek .
Serdecznie was pozdrawiam i do uslyszenia po swietach ,napisze cos wiecej pa.

Dzisiaj o zmierzchu wszystkie dzieci,
Jak małe ptaki z gniazd,
Patrzą na niebo, czy już świeci
Najpierwsza z wszystkich gwiazd.

O zimne szyby płaszczą noski
W okienkach miast i wsi,
Czy już sfrunęła z ręki Boskiej,
Czy już nad nami tli.

Różowe niebo pociemniało,
I cień błękitny legł
Na ziemię białą, białą, białą,
Na nieskalany śnieg.

Anioły mogą zejść do ludzi,
Przebiec calutki świat:
Śnieg taki czysty, że nie ubrudzi
Białych anielskich szat.

Białe opłatki, białe stoły,
Świeżych choinek las...
Doprawdy mogą dziś anioły
Zagościć pośród nas.

Tylko ta gwiazda niech zaświeci
Nad ciszą białych dróg
I zawiadomi wszystkie dzieci,
Ze się narodził Bóg.

Załączniki

• 1000057780_th.jpg
    1000057780_th.jpg
    2,9 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Dziś w stajence Panna Święta,
Stoi cicha,uśmiechnięta.
Przy niej stoi Józef Święty,
Tak jak Maria uśmiechnięty.
Patrzą na swojego syna,
Bo Pan Jezus, choć dziecina,
Błogosławić wszystkim będzie,
Aby pokój nastał wszędzie.

spokojnych swiat zycza dorcia,j,patryk i lucy:-)

u nas powolutku ,rodzice sa z nami wiec jest super,na 18 jada do kosciolka a pozniej siadamy do stolu:-).Ja niestety ledwo zyje taka chora jestem i Lucy odemnie tez zalapala:wściekła/y:.Na dodatek net chodzi jak chce:baffled:

jeszcze raz zyczymy wesolych swiat

Do góry