katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Witam Wszystkich!!!
Teraz to juz wogole ciszaaaaaa....:-(
Nie dziwie sie,ja tez zabiegana strasznie! Wigilia u Nas,wiec wszystko musi byc dopiety na ostatni guzik;-)Najbardziej przerazajace jest sprzatanie,bo za cokolwiek sie nie wezme to po chwilii moja mala jak przeciag przeleci i nie widac efektow mojej pracy

Postanowilam wiec posprzatac jutro dopiero wieczorem,bo inaczej to bez sensu
Jak u Was przygotowania?
Lece dalej,musze jeszcze zrobic salatke gyros(M ja uwielbia i wychwalal Olis pod niebiosa za ta mikolajkowa;-):-)), czekaja zrazy do smazenia, no i barszczyk do gotowania
A! I jeszcze ciasta! Ufff...Ale i tak juz 3/4 zrobione,wiec luzik
Jeszcze prasowanie,sprzatanie i moze uda sie wygospodarowac 30minutek w wannie z pianka
Pozdrawiamy wszystkich i zycze zdrowka chorowitkom!!!
Jeszcze raz:
Teraz to juz wogole ciszaaaaaa....:-(
Nie dziwie sie,ja tez zabiegana strasznie! Wigilia u Nas,wiec wszystko musi byc dopiety na ostatni guzik;-)Najbardziej przerazajace jest sprzatanie,bo za cokolwiek sie nie wezme to po chwilii moja mala jak przeciag przeleci i nie widac efektow mojej pracy

Postanowilam wiec posprzatac jutro dopiero wieczorem,bo inaczej to bez sensu

Jak u Was przygotowania?
Lece dalej,musze jeszcze zrobic salatke gyros(M ja uwielbia i wychwalal Olis pod niebiosa za ta mikolajkowa;-):-)), czekaja zrazy do smazenia, no i barszczyk do gotowania

Jeszcze prasowanie,sprzatanie i moze uda sie wygospodarowac 30minutek w wannie z pianka

Pozdrawiamy wszystkich i zycze zdrowka chorowitkom!!!
Jeszcze raz:
WESOLYCH SWIAT!!!!!!