ara- dziekuje, trzymaj te kciuki mocno i pusc dopiero po porodzie ;-) Oczywiscie jak juz bedzie 'po' to zdam Wam pelna relacje tak szybko jak tylko bedzie to mozliwe. Dobrze, ze masz taka pocieszna kocia rodzinke, zawsze razniej i weselej w domku. A nie obawialas sie toksoplazmozy? Ja nie jestem wielka fanka kotow, kocham za to psy, ale nawet te w czasie ciazy wolalam omijac z daleka (taka troche obsesja heh). Moj Maluszek jest ostatnio wielka wiercipieta, niestety pomimo usilnych staran i prob przesuniecia dziecka na srodek brzuszka, wciaz czuje, ze lezy po tej lewej stronie. Robi co chce i nie mam na to zadnego wplywu. Oj z dzieciakami... ;-)
reklama
B
Beta
Gość
Czesc Dziewczyny!!
uuu Ania - napewno czujesz sie jak przed egzaminem
pamietam, gdy dziewczyny ze szkoly rodzenia zaczynaly juz rodzic- myslalam, dlaczego to jeszcze nie ja!
A tak poza tym pisze sie na spotkanie na wybrzezu - moze latem?
Martusia bylabym wdzieczna za przepisy - chcialam wytrzymac te 6 miesiecy - ale moj Tomek to taki maly zarloczek- i wydaje mi sie, ze juz sie nie najada samym mlekiem, chce zebym go karmila co 2 godziny!!! uf wymagajacy bobasek. Dlatego mysle, ze powoli przejde juz na jakies sztuczne mleko. Co o tym myslisz? i jak dlugo zamierzasz karmic Alka piersia?
moj mail zet.be@gazeta.pl
Leedsana - pytalas o dodatki - ja jeszcze o nic sie nie staralam - ale slyszalam, ze mozna miec jakies niewielkie ulgi podatkowe, i cos obilo mi sei o uszy, ze na kazede dziecko dostaje sie ok. 16£ tygodniowo, Aniabania wspominala, ze ma to juz zalatwione.
Moze sprobuj poszukac inf. na tej stronie: www.inlandrevenue.gov.uk/childbenefit
Zmykam, bo tomek robi przymiarki aby ugryzc klawiature i denerwuje sie ze mu nie pozwalam
DO zobaczenia jutro!!!!!!!!!!!
uuu Ania - napewno czujesz sie jak przed egzaminem
A tak poza tym pisze sie na spotkanie na wybrzezu - moze latem?
Martusia bylabym wdzieczna za przepisy - chcialam wytrzymac te 6 miesiecy - ale moj Tomek to taki maly zarloczek- i wydaje mi sie, ze juz sie nie najada samym mlekiem, chce zebym go karmila co 2 godziny!!! uf wymagajacy bobasek. Dlatego mysle, ze powoli przejde juz na jakies sztuczne mleko. Co o tym myslisz? i jak dlugo zamierzasz karmic Alka piersia?
moj mail zet.be@gazeta.pl
Leedsana - pytalas o dodatki - ja jeszcze o nic sie nie staralam - ale slyszalam, ze mozna miec jakies niewielkie ulgi podatkowe, i cos obilo mi sei o uszy, ze na kazede dziecko dostaje sie ok. 16£ tygodniowo, Aniabania wspominala, ze ma to juz zalatwione.
Moze sprobuj poszukac inf. na tej stronie: www.inlandrevenue.gov.uk/childbenefit
Zmykam, bo tomek robi przymiarki aby ugryzc klawiature i denerwuje sie ze mu nie pozwalam
DO zobaczenia jutro!!!!!!!!!!!
L
lwica
Gość
Anya oczywiscie relacja musi byc,powodzenia.Fajnie bedzie miec dzieciaczka na swieta :laugh:.
Martuska faktycznie u mnie juz tez blizej niz dalej,ale mimo wszystko mam nadzieje ze malenstwo poczeka do swojego terminu i nie bedzie niecierpliwe.
Szkoda ze wczesniej nie wspomnialas ze niedziela bylaby dla Was lepsza.
Beta ten Twoj Tomek to faktycznie zarloczek musi byc skoro za klawiature sie bierze.
Ara to super ze u Twojego malenstwa wszystko w porzadku,oby tak dalej.
My tez czujemy sie dobrze,dzisiaj niewielkie porzadki zrobilam,a teraz czas isc cos zjesc bo dzidzia sie dopomina.
Martuska faktycznie u mnie juz tez blizej niz dalej,ale mimo wszystko mam nadzieje ze malenstwo poczeka do swojego terminu i nie bedzie niecierpliwe.
Beta ten Twoj Tomek to faktycznie zarloczek musi byc skoro za klawiature sie bierze.
Ara to super ze u Twojego malenstwa wszystko w porzadku,oby tak dalej.
My tez czujemy sie dobrze,dzisiaj niewielkie porzadki zrobilam,a teraz czas isc cos zjesc bo dzidzia sie dopomina.
Beta- dokladnie, ale bardziej obawiam sie wynikow tego egzaminu niz samego podjecia testu ;-) Co do spotkania latem- to jak najbardziej jestem ZA, mam nadzieje, ze zbierze sie wiecej chetnych dziewczyn !
Dzisiejszy post powinnam zaczac od mniej wiecej takiej miny
bo ostatniej nocy spalam tylko 2.5h!!! Udalo mi sie zmruzyc oko dopiero nad ranem, a wszystko przez bole krzyza! Myslalam, ze bede chodzic po suficie i scianach. Nie wiedzialam jaka pozycje przyjac, masaze i ciepla woda byly dobre, ale tylko na jakis czas, a potem juz nic nie pomagalo
Jednym slowem TRAGEDIA. Zwykle mialam ogromne bole krzyza, gdy zblizala sie miesiaczka i myslalam, ze te sa straszne, ale teraz mysle, ze to byl pikus! Takich boli krzyzowych nie zycze najwiekszemu wrogowi.
Teraz ide wziac ciepla kapiel, bo czuje sie jak kon po westernie! Zamierzam sie zrelaksowac przy MR&MRS SMITH, gdyz wczoraj musialam przerwac seans filmowy ze wzgledu na samopoczucie ;-(
Trzymajcie sie x
Dzisiejszy post powinnam zaczac od mniej wiecej takiej miny
Teraz ide wziac ciepla kapiel, bo czuje sie jak kon po westernie! Zamierzam sie zrelaksowac przy MR&MRS SMITH, gdyz wczoraj musialam przerwac seans filmowy ze wzgledu na samopoczucie ;-(
Trzymajcie sie x
A
ara
Gość
anya
super ze sie zdecydowalas pokazac siebie i brzuszek
fajnei wygladasz
superancka mam z ciebie bedzie
Kolejna nieprzespana noc... musze sie przyzwyczajac, bedzie takich wiecej:-) Mam nieustajace bole krzyza, zaczelam miec nieregularne i niebolesne skurcze, a moje dziecko jest nadpobudliwe ;-) Interperetuje to jako nadchodzacy juz porod, ale kiedy zacznie sie to wszystko na dobre...? Mam nadzieje, ze nie za 2 tygodnie, bo takie objawy moga pojawic sie rowniez i teraz, a dziecko moze jeszcze czekac ;-(
Dziewczyny jak sie Wam udalo spotkanie? Pochwalilyscie sie brzuszkami? Zorganizowalyscie zawody, ktora ma najwiekszy brzusio? :-) Mam nadzieje, ze swietnie sie bawilyscie.
Pozdrowionka!
Dziewczyny jak sie Wam udalo spotkanie? Pochwalilyscie sie brzuszkami? Zorganizowalyscie zawody, ktora ma najwiekszy brzusio? :-) Mam nadzieje, ze swietnie sie bawilyscie.
Pozdrowionka!
L
lwica
Gość
Anya bardzo kwitnaca wygladasz a patrzac na Twoja buzie i goszczacy na niej usmiech nie powiedzialabym ze masz tak bolesne i niewyspane noce.Oby te skurcze okazaly sie tymi wlasciwymi.POWODZENIA.
Nasze spotkania ja osobiscie uwazam za udane,ale niestety szybko minelo,czas leci nieublagalnie.Mialysmy mnostwo wspolnych tematow do rozmow a Tomcio to po prostu sliczny maly dzentelmen.Mam nadzieje ze to nie bylo nasze ostatnie spotkanie,a na nastepnym bedzie nas jescze wiecej.A ja w przeciwienstwie do Anya przespalam cala nocke,cudowne uczucie.
Ara,wiesz jednak zdecydowalam sie na ten plaszczyk dla meza ktory widzialysmy,mam nadzieje ze bedzie zadowolony,a do tego dokupilam sweterek i koszule taka bardziej sportowa.Tak wiec prezent mam z glowyUsciski dla kociakow..Ciekawe jak Maxim udaly sie zakupy.
Pozdrawiam wszyskie dziewczyny i zycze milej niedzieli,a ja ide przygotowac Kurczaka w miodzie i pomaranczach,wlasnie mam zamiar przetestowac nowy przepis.Pa.
Nasze spotkania ja osobiscie uwazam za udane,ale niestety szybko minelo,czas leci nieublagalnie.Mialysmy mnostwo wspolnych tematow do rozmow a Tomcio to po prostu sliczny maly dzentelmen.Mam nadzieje ze to nie bylo nasze ostatnie spotkanie,a na nastepnym bedzie nas jescze wiecej.A ja w przeciwienstwie do Anya przespalam cala nocke,cudowne uczucie.
Ara,wiesz jednak zdecydowalam sie na ten plaszczyk dla meza ktory widzialysmy,mam nadzieje ze bedzie zadowolony,a do tego dokupilam sweterek i koszule taka bardziej sportowa.Tak wiec prezent mam z glowyUsciski dla kociakow..Ciekawe jak Maxim udaly sie zakupy.
Pozdrawiam wszyskie dziewczyny i zycze milej niedzieli,a ja ide przygotowac Kurczaka w miodzie i pomaranczach,wlasnie mam zamiar przetestowac nowy przepis.Pa.
reklama
L
Leedsana
Gość
Anya... cudo brzyszek !!!!... tez bym taki chciala.. 
jak sie czujesz???? mnie na dzien przed porodem tez strasznie krzyz bolal ... nie moglam sobie znalezc miejsca.. no ale z tego co piszesz Ty masz tak juz od dluzszego czasu.. tak czy siak.. na pewno blizej niz dalej

... mam nadzieje ze jak najszybciej tylko bedziesz mogla pochwalisz sie swoim malenstwem!!!!!
...
dziewczyny powiedzcie cos wiecej o spotkaniu!!!.. widzialyscie sie juz wczesniej czy tez to byl wasz pierszy raz...

... szkoda ze nie moglam do Was dokaczyc
... ale nic straconego... moze kiedys... kiedys.. 

jak sie czujesz???? mnie na dzien przed porodem tez strasznie krzyz bolal ... nie moglam sobie znalezc miejsca.. no ale z tego co piszesz Ty masz tak juz od dluzszego czasu.. tak czy siak.. na pewno blizej niz dalej
dziewczyny powiedzcie cos wiecej o spotkaniu!!!.. widzialyscie sie juz wczesniej czy tez to byl wasz pierszy raz...
Podziel się: