reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Żyję, żyję, Pinka :-D

Właśnie wróciłyśmy ze spacerku, krótkiego niestety, bo pogoda w kratkę i nie chciałam żebyś zmokły, mała śpi, także 15 minut :-D:-D:-D luzu :-D:-D:-D (no zobaczymy, może troszkę dłużej pośpi).

Martucha, dzięki za rady, a książkę Zawadzkiej to chyba sobie zafunduję, mi się jej metody wychowawcze podobają.

Oki, lecę coś na obiadek zrobić, bo mężulek zaraz z pracy wróci. W sumie nie muszę dziś gotować, mam nogi z kurczaka z wczoraj, jakąś sałatkę zrobię i będzie.

Do potem kobitki :tak:

reklama
witam was mamusie i odrazu przepraszam ze odrazu wyskakuje z pytaniem:zawstydzona/y:
co tu w uk mozna kupic dziecku na plesniawki,bo Lucy jeszcze nie miala a teraz wydaje mi sie ze cos takiego jej sie zrobilo:wściekła/y: i mowi ze boli i wszystko jedzonko jest be....
jesli ktoras mamusia cos wie na ten temat to bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje:tak:

Dorcia przykro mi, ale nie mogę pomóc :no: Może zapytaj swoją Health Visitor (wystarczy, że do niej zadzwonisz), na pewno coś poradzi. Póki co życzę maleństwu zdróweczka. Pozdrawiam

Pinka- my zmieniamy przychodnie. Jutro idziemy sie zarejestrowac. Babeczka powiedziala ze ustalenie daty szczepienia zajmie jakies 4 dni robocze.
A tak na marginesie- w mojej poprzedniej przychodni sama musialam pilnowac kiedy jest szczepienie i isc powiedziec ze teraz chce bo przypada i babki na miejscu wyznaczaly mi dzien... a ty masz ze tak powiem problem z glowy bo wysylaja ci "zaproszenia" :-p

Dzień dobry drogie Mamunie :-)

Ale u nas dziś jesiennie, masakra, wieje tak, jak by miało okna wyrwać :szok: Jak ja nie lubię jesieni :no: Więc dziś chyba czeka mnie cały dzień w domku :baffled: Oj, niefajnie...

A jak pogoda u Was?

hej laseczki!!

Pinka tak sie wkrecilam w to sprzatanie ze ani nie zdazylam do ciebie doleciec ani tutaj zajrzec:-D:-D dzis tez juz mam pelno wszystkiego na glowie wiec zaraz spadam bo chce sie na spacer dluzzszy wybrac:tak:

co do szczepien to nam tez wysylali zawsze, na roczek mielismy po czasie bo wyslali na 9 stycznia a my bylismy wtedy w pl i wracalismy 12 to M zadzwonil i przelozyli na koniec stycznia...

dorcia ja tez nic nie doradze bo nigdy nie mielismy problemu z plesniawkami ale przeszlabym sie do przychodni

kurde nie straszcie z ta jesiennia, u nas cieplo chyba z 23st!! przed chwila wyprawilam malego na spacer na krotki rekaw:rofl2:az szkoda dnia tracic w domu, juz sie boje jak mam tam jechac ... brrrr:no:

dzieki mamuski:tak:
juz ja chyba nie boli wiec moze to wcale nie plesniawka:confused:
w przyszlym tygodniu wybieramy sie na bilans dwulatka wiec napewno zapytam HV co to takiego:baffled:
Aco do pogody to juz pewnie tak teraz bedzie:wściekła/y:,ale moja jest przyzwyczajona do deszczu i wiatru bo od malutkiego musialam z nia wychodzic.Tak wiec co by sie za oknem nie dzialo my i tak musimy wyjsc Patryka do szkoly zawiezc:tak:
pozdrawiam i milego dzionka zycze:-):tak:

reklama
Witam sie i ja
moje dziecko dzis obudziło sie o 10:20 teraz skonczyło sniadanko i robi kupke hi hi:tak::tak::tak::tak: a ja szybko pisze bo potem moja kolej na sniadanko i kawke:-D:-D:-D

Syla- ja tez mam taka pogode ze wieje i lejej chociaz teraz słonce wyszło wiec moze sie wypogodzi;-);-)
Martuchaa- a ty to kiedy planujesz do UK wrócic?? ,niech bedzie ładnie w polsce moze jak ja bede to tez pogoda nam dopisze:-):-):-)
Gosia - no ja powiadomienia dostaje za kazdym razem:tak::tak: jak cos odemnie chcą:tak::tak:

wczoraj warzyłam mojego smroda na takiej normalnej wadze i wyszło mi ze waży 9,5kg mam nadzieje ze dobrze mi zwarzyła ,bo jezlei to prawda to ciesze sie bo ładnie na wadze sie podciagnela:tak::tak::tak::tak:

ok mykam ja przebrac bo juz skonczyła:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: mam nadzieje ze zielona z pokoju nie wyjde:happy::happy::happy::happy::-D:-D:-D:-D

Do góry