reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc
No, jak Was czytam, to ciarki mi po skorze przechodza, bo wiem, ze mnie to tez na pewno czeka. Kazde chyba dziecko ma taki etap w rozwoju i trzeba to prztrwac jakos....:baffled: Ale mowie Wam, juz sie boje....:dry::baffled:

U nas szaro- buro dzis, ale sucho, wiec na krotki spacerek poszlismy. A tak to nuda....:sorry2:

Gusia- a Ty juz swoja odstawilas od piersi, bo pamietam, ze chcialas to zrobic... I co? Udalo sie?

reklama
Czesc
No, jak Was czytam, to ciarki mi po skorze przechodza, bo wiem, ze mnie to tez na pewno czeka. Kazde chyba dziecko ma taki etap w rozwoju i trzeba to prztrwac jakos....:baffled: Ale mowie Wam, juz sie boje....:dry::baffled:

U nas szaro- buro dzis, ale sucho, wiec na krotki spacerek poszlismy. A tak to nuda....:sorry2:

Gusia- a Ty juz swoja odstawilas od piersi, bo pamietam, ze chcialas to zrobic... I co? Udalo sie?

bój sie bój bo mnie to az nie raz wstyd jest jak Wika w sklepie sie tak wygnie ablo zacznie krzyczec ,ludzie sie na mnie patrza mnie szlag trafia i nie wiem co mam zrobic:no::no::no::no::no::no: staram sie nie denerwowac choc to trudne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i tez za kare do wozka w pasy i nie ma spacerowania.................(ale histeria nadal trwa niestety) :wściekła/y:

Alex moja mała już tylko mleczko z butelki pije w 9 miesiącu jakoś tak pomału przestawała brać cycusia bo coraz więcej jadła dań gotowanych i teraz już nawet nie pamięta co to cycuś:-)

witam wszystkie mamusie!!!!
izka0401- dziekuje serdecznie za przemile powitanie...
postaram sie czesciej do was dolanczac i klikac...
U mnie dzien minal bez niezwyklych zmian moj synek w koncu przespal cala noc u siebie w pokoiku i jest z tego dumny wszystkim sie chwali...a i w przedszkolu zrobil przy pomocy opiekunki latawiec i biega z nim po calym domu... a pies za nim... no doslownie dom wariatow hehehe

iwoneczka- mam do ciebie ogromna prosbe strasznie podoba mi sie twoje zdjecie w ramce z synkiem... czy mogla bys mi podac stronke na ktorej mozna zrobic podobne fotki... z gory ogromnie dziekuje...

iwoneczka witam serdecznie
dziewczyny jak tak czytam co wasze dzieci wyprawiaj to tez sie boje.chyba takie krzyki i zucanie na podloge musza byc straszne.zycze wam wytrwania:-)to sa mali terrorysci(ja tak nazywam swojego) wykorzystjua kazda chwile.obym i ja sobie poradzila jak ten czas przyjdzie.:eek:
moj szkrab dzis jest strasznie marudny,3 raz pisze i nie mioge skonczyc:angry: chyba dzis nie popisze.pozdrawiam:-):-)

Moj maly juz po 2 urodzinkach i poki co bunt dwolatka jak mowia przechodzi lagodnie, poki co ;-) narazie na wiele zeczy mowi NIE , czasami pokwiczy troche i to wszystko, kilka razy probowal na dworzu sie rzucac ale poki co to mu to przeszlo i w sumie grzeczne z niego dziecko;-) oby to mu sie niezmienilo!!!

Paula, szkoda ze mieszkamy tak daleko, bo moze bysmy obejrzeli sobie tego waszego pieska;-)
A my nadal zakatarzeni, ale poki co jak zwylke Leon czuje sie lepiej odemnie ;-)

reklama
Do góry