• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Ojej a ja myslalam ze jestem sama z moja "awanturnica" W domu to idzie opanowac- nikt nie rzuca spojrzeniami- bo jak sie zaczyna rzucac, wyginac i oczywiscie krzyczec to najzwyczajniej zostawiam ja na podlodze i jej zaraz poki co przechodzi. Pozostawiona sama ze swoim buntem najszybciej dochodzi do siebie.
Najgorzej jest gdy robimy zakupy spozywcze w supermarkecie lub jestesmy w centrum handlowym... wtedy sie dzieje... Jak najdluzej staram sie ja utrzymac w wozku ale gdy juz sie porzadnie wynudzi to wtedy ja zdejmuje (zeby wozka nie rozniosla na strzepy) a ona jak "pies spuszczony z lancucha" lata...oh i sproboj nie isc akurat w jej kierunku.....fjuuuu..oczywiscie wszytskie polki sklepowe sa jej :wściekła/y:
Dzis to wlasnie mielsimy. Jak zakladalismy kurtke na wyjscie to sie rzucala po ziemi, ludzie sie patrza...ledwo ja ubralam,a potem za reke i idzieeeeemy. Stanowczo ja trzymam i tyle ;-) Gleboko oddycham, licze, staram sie uspokoic... Do wozka nawet nie probuje jej wlozyc w tym momencie gdy ma takie atatki bo pewnie by nie wiele zostalo z niego o ile zdazylabym ja zapiac w pasy :-D

I myslee ze to dopiero poczatek.....

Czesc Dziewczyny, Witam
Cos widze ze te wasze dziewczynki bardziej rezolutne i temperamentne od mojego chlopczyka ;-) powodzenia zycze wszytskim w oswajaniu foszkow!!!!;-)

U nas sloneczko sie pokazuje ale chyba w nocy padalo bo jest mokro, zjemy cos i spadamy do parku!!! MILEGO DNIA ZYCZYMY Z LEO!!!! ;-)

witam
trzeci raz pisze cos mnie wywala:angry::angry:
u nas nocka znow nie latwa.wieczorem malyemu dalam calpol,troszke przespal ale nad ranem zaczal juz stekac,wiercic sie itp.:baffled:biedulek juz by mogly wyjsc te zabki..3 razy w nocy jadl:szok::teraz sobie spi:tak:czekam jak wstanie,zje zupke i brykamy na spacer.u nas tez sloneczko:-D:-D jest u nas dziadek i ma dzis urodziny:-)idziemy kupic prezecik:-)
mala-gorzatka to masz urwiska:sorry:ja jak Konradek poplakuje w wozku to juz jestem mokra a co dopiero taki szal:-D:-D duzo spokoju zycze.oki uciekam papa

Ostatnia edycja:
hejo

u nas tez pogoda taka sobie co prawda słonka juz nie ma schowalo sie albo wy zabrałyscie hehheeh ale jest całkiem przyjemnie takze po obiedzie smigamy na mały spacer z niunia:tak:

Kwiateczek-twoj mały ma dopiero pół roczku zobaczysz jak bedzie taki jak nasze to dopiero bedzie hehehheh chociaz moze byc całkiem spokojny i ułożony nie tak jak nasze pannice....................
Gosia- hhehhhe no widzisz sama nie jestes ja juz jak mam isc z mała do miasta to minie telepie- przez te jej przedstawienia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miska- no widzisz to tylko ci pogratulowac tak grzecznego dziecka -jak widac kobiety w dzisiejszych czasach przejeły paleczke i obaliły mit o niegrzecznych chlopcach:-D:-D:-D:-D

dzis po raz pierwszy gotuje malej barszcz ciały ciekawa jestem czy zje????????????

mam pytanie do tych mam co maja dzieci troszke starsze..................

jak myslicie czy ja bnede mogła podac Wiki troszke karpia na swieta???

Pinka Ja mojej daje już rybke przeważnie kupuje Pange bo wiem że nie ma ości karpia bałabym sie dawać bo ma malutkie oście sama nie jem bo mnie nawet te malutkie oście drapią w gardle.

Moja mala ryb nienawidzi,ale w zeszlym roku,jak jeszcze taka wybredna nie byla to dostala karpia ,ale bardzo do kladnie najpierw wybieralam kawaleczki:tak:Mozna tez sposobem mojej mamki,czyli najpierw delikatnie samemu przegrysc kawalek i dopiero dac dziecku;-)
Nika ogranicza sie do tego co ja czyli pierogi,uszka,barszczyk i paszteciki z kapusta i grzybkami:tak:No i oczywiscie wszelkie ciasta deserowe:-D:-D:-D

troche sie ostatnio wkurzam,bo my znowu robimy wigilie u Nas,skladkowa.No i nikt sie niczym nie interesuje,a ja juz powoli chce robic zakupy i wogole a nawet nie wiem kto co chce zrobic:wściekła/y:Wszyscy mowia tylko,ze jeszcze miesiac i za wczesnie mysle o swietach.A ja wtedy na gwalt wszystko bede robila bo ktos sie wycofa,bo nawet niektozy nie wiedza czy moze nie poleca do Polski:angry::crazy:

Witam i ja juz popołudniowo ale dopiero teraz siadłam od rana sprzatanie zakupy i znowu Kolina do szkoły zaprowadzic.
Gosia no nie jesteś sama jak widzisz u mnie też jest rzucanie a zeby go zapiąć w pasy to czasami potrzebuje 3 rąk:-D.
Pinka moj chlopak a tez pokazuje co potrafi.A wyglada to podobnie jak u nas ja mu mowie ze nie wolno a on powtarza.U mnie niestety do kąta stawianie nic nie daje bo by uciekł albo sobie głowe rozbił o sciane.Ja go wkladam do łózeczka jak juz za mocno przegina.
Ja tkarpia bym sie bała podać bo tam za duzo osci.Sama nie jadam bo nie lubie,jak jadam to tylko bez osci.W PL to czesto tą pange.A tu lubie łososia.
Katarzynka s wcale ci sie nie dziiwie bo ja tez lubie planowac cos wczesniej a juz jak bym była w ciaży tak jak ty.Niby jeszcze miesiac ale ten czas tak szybko leci.

reklama
witam kobietki cale wieki tu nie zagladalam;-)
Pewnie wiekszosc mama nas nie zna,wiec witam i pozdrawiam.;-)
U nas wszystko ok,zabiegana jestem,praca ,dom,przedszkole.W wolnych chwilach zabieram Natalinke na rozne grupy.Balet i gimnastyka wciaz the best:-)
Czytajac ostatnia strone,widze,ze maluszki pokazuja rozki,u nas jest roznie ,przewaznie jest grzeczna,ale ma momenty kiedy dostaje szalu och to sie dzieje,najczesciej kiedy nam sie spieszy:rofl2: moja metoda(bo inne juz nie dzialaja) poprostu zostawic,niech sie wyszaleje,odczekac i tyle,poczatkowo bylo trudno szczegolnie na ulicy,ale trzeba sie uzbroic w ciepliwosc,choc wiem,ze to nie latwe:no: trzeba miec nadzieje,ze szybko im przejdzie,a my do tego czasu nie osiwiejemy:-D:happy:a ludzmi nie ma co sie przejmowac,kazdego podobna rzecz na pewno nie raz spotkala.
co do karpia tez bym sie bala podac,my usmazymy poprostu inna moe lososia.Na codzien je rybe bo bardzo lubi,bardziej niz mieso.

laski macie juz pomysly na prezety???Ja jak co roku wielki dylemat,moze nie tak dla Nati,ale dla rodziny:baffled::rofl2:

pogoda supcio wiec mykam do parku
pozdrawiam mamuski i pociechy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry