reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Syla- a jeszcze takie pytanko, bo nie wiem, czy gdzies na watku pisalas, czy nie, w kazdym razie nie pamietam,ale jaka zabawke kupilas? Niedlugo roczek mojego Oliwiera i wlasnie sie zastanawiam, co byloby trafione....

Ok, pa do jutra...

reklama
aklex moja na roczek dostała rowerek i wózek. Z wózkiem spaceruje po całym pokoju i przy nim uczy się chodzić:tak:

Syla lecz się nie ma teraz jak choróbsko jakieś złapać, herbatka z cytrynką powinna na nogi Cię postawić:-)

Witam
Dziewczyny mam pytanie-kupowalyscie tutaj foteliki samochodowe?musimy kupic bo nosidelko jest male.Na Alegro jest Chicco za 330 zl cena spoko ale nie lubie takich zakupow jesli nie widze.Na argosie pare razy sie zawiodlam:no:Jakie kupilyscie??
Syla ja biore codziennie rutinoscorbin i jakos mnie chroni:-):-)[polecam:tak:

Dobra ouscilam sie wiem wiem .... :( Moja wina ale sie poprawie :)

syla333 kochana a no juz jestem,... jaka Ty kochana ze sie tak o mnie martwisz... WROC Ty mnie poprostu opieprzylas :p A co Filipa to on wrodzil sie w PL :)

Witam się i ja.
Oj ja też nie mam problemu ze szczepieniami.Nati urodził sie tu wiec ma wszystko zawsze na czas i tak jak Alex pisała tez dostajemy zawsze z 3 tyg wczesniej zawiadomienie.A z Kolinem to ja tylko powiedziałam ze kolin miał szczepienia według Pl kalendarza.Ona powiadomila moja przychodnie.I teraz dostajemy wezwania na szczepienia których nie robią w PL a są tu.Pielegniarki są spoko,jak Bylismy we wrzesniu na szczepieniu to Kolin był chory to nie dała mu tego szczepienia,tylko poszła i dała nam syrop na kaszel.Po 4 dniach nie było kaszlu.HV tez akurat fajna babka.Powiedziałam jej ze Kolin potrzebuje pomocy logopedy i w miesiac mi załatwila wizyte a podobno sie tak długo czeka.no i w czwartek juz mielismy wizyte.O dziwo logopedka tez była bardzo miła.I nie zbyła nas.Ale GP to jakis taki gbur nie lubie do niego chodzic, a własnie dzis sie wybieramy po południu bo chłopaki są obaj chorzy.Jak mi dzis nic nie da to nie wyjde z gabinetu.

gusia opuscilam sie wiem wiem ale nadrabiam :)

izka
moj Filipek tez mial szczepienia w PL do 11 m-ca a od 11 m-ca tu w UK :) Moja mama mi przeslala karte szczepien i one juz sobie wszystko nudokumentowaly i nadrabiamy ::)

Zapraszamy na blog Filipka no i Laurki tez :)

Ostatnia edycja:
Ja szczepie w PL ale plan to musze sama pilnować i nigdy jeszcze nie dostałam wezwania na szczepienie tylko sama musze się zgłaszać. Wogóle ostatnio to przez 4 miesiące wogóle nie wzywali nas na kontrol.

CZESC KOBITKI;-)))))))))))

Ja wlasnie ogranełam chatke zaraz małej obiad zapodam i spac połoze bo jeszcze wywieszaenie prania przedemną3 i prasowanie:rofl2::rofl2:
Moj od dzis pracuje tylko do 13:30 wiec o 14;00 bedzie juz w domu ale sie ciesze wreszcie troszke razem pobedziemy bo tak to zawsze18-19 dopiero w domu był.....

Zimno u nas jak nie wiem a snieg spasc nie chce :no::no: w takie mrożnej temperaturce by sie utrzymał,kurcze musze zrobic se kawki bo łepek mnie boli:no: i jakies sniadanko na ruszcik wciagnąc................

ja tez nie amm problemu ze szczepieniami zawsze powiadomienia przychodzą do domu,wiec nie martwie sie o to;-);-)
a wlasie jutro mykam z mala do Gp bo Anty mi sie konczą:-D

reklama
witam sie z kawusia:-)
oj widze ze wiekszosc narzeka na lekarzy:baffled:
Ja ze szczepieniami nigdy nie mialam problemu,jak tu przyjechalismy to posprawdzali wszystko i Patryk nie dostal zadnej dopiero teraz przyszlo zawiadomienie na szczepienie przeciwko grypie i mmr.A Lucy odpoczatku byla szczepiona wedlug kalendarza uk i zawsze nas zawiadamiali listem:tak:
Teraz bede zmieniac przychodnie i mam nadzieje ze tez wszystko bedzie ok.
Teraz taki czas ze wszystkich dopada chorobsko, Lucy od soboty cieknie z nosa i troche kaszle.W tamtym roku dokladnie o tej samej porze tez chorowala,przed samymi mikolajkami:baffled:
Ma nadzieje ze szybko jej przejdzie i nie trzeba bedzie isc do lekarza.
izka-zdrowka zycze chlopakom ,noi powodzenia u gp:confused2::-p
syla-spoznione ale szczere zyczonka dla oliwci-sto lat!!!
gusia-kwiateczek-alex-iwoneczka-pozdrawiam was i wasze maluszki:-)

Do góry