Miśka T
Wrześniowe mamy'06
Ja tak samo robilam ze szcepieniami, sama szlam i umawialm sie, jak zmienialismy adres i miasto, to szlam zapisac nas do nowej przychodni, a potem do pielegniarki na szczepienia, tutaj trzeba sameu pilnowac wszystkiego
Co do mojej wizyty u nowego lekarza to wypadla ona strasznie!!!! jeszcze takiego niedouczonego i zarozumialego niewidzialm tutaj!!! podwarzal rady ginekologa a z niektorych sie nawet smial!!! musialm go kilka razy doprowadzic do pionu bo chcial mnie potraktowac jak glupia smarkule!!! w kazdym badz razie osiagnelam to co chcialam a mianowicie zeby mi dal wynik usg i przepisal leki ktore mialam z Polski, i tyle, cos niemam szczescie do tych lekarzy!!;-)
U nas dzisiaj pada od ran, ciemno, pochmurno, niemoglismy wyjsc z domu, maz w pracy, wiec siedzimy w domku, maly teraz spi wiec mozna sobie poklikac ;-)
Co do mojej wizyty u nowego lekarza to wypadla ona strasznie!!!! jeszcze takiego niedouczonego i zarozumialego niewidzialm tutaj!!! podwarzal rady ginekologa a z niektorych sie nawet smial!!! musialm go kilka razy doprowadzic do pionu bo chcial mnie potraktowac jak glupia smarkule!!! w kazdym badz razie osiagnelam to co chcialam a mianowicie zeby mi dal wynik usg i przepisal leki ktore mialam z Polski, i tyle, cos niemam szczescie do tych lekarzy!!;-)
U nas dzisiaj pada od ran, ciemno, pochmurno, niemoglismy wyjsc z domu, maz w pracy, wiec siedzimy w domku, maly teraz spi wiec mozna sobie poklikac ;-)
sami pokonczyli tylko jakies kursy a podwarzaja opinie specjalistow.U nas doskonale wiedza jacy oni sa "specjalisci"Moj lekarz ogolny w PL dziwil siie ze nie dali mi nic na kolke wrecz powiedzial baran ze dziecko ma plakac i przejdzie ok 12 tyg

jakis obled... nie dosyc ze podejscia nie ma do dzieci - przez co bedziemy chodzic do innego lekarza- bo mala drze sie na jego widok a on siedzi daleko, to jeszcze piepszy od rzeczy.
Wy na prawde macie jakiegos strasznego pecha do lekarzy w takim razie. Mnie sie nic takiego nigdy nie zdarzylo 
co do lekarzy tutaj, to ja również mam mieszane uczucia - dla nich wszystko jest ok., a najlepszym lekarstwem jest czas, jak to słyszę, to mi ciarki po plecach przechodzą... ze szczepieniami na szczęście nie mam problemu, zawsze dostajemy zaproszenie, no i Health Vistors są fajni.