reklama
ja ale dzis mialam dzien szme klopoty od rana... na poczatek planowana wycieczka z Nikkim nie wypalila bo zawalil autobus...nastepnie siadlo nam ogrzewanie ale na domiar tego u mego meza w aucie rozwalil sie wetylator od powietrza...no zwarjowac mozna calkiem...
ale juz teraz wszystko naprawione ale sie wymarzlam dzis w domu a jeszcze niesamowita kosta na podworku..... ale mowie wam ile to kasiory poszlo no szok... czy kiedys juz sie te problemy ciagle skoncza??? bo oszaleje w takim tepie...
gusia- dziekuje ja tez sie ciesze ze cos mi sie udalo..hehehe
ale juz teraz wszystko naprawione ale sie wymarzlam dzis w domu a jeszcze niesamowita kosta na podworku..... ale mowie wam ile to kasiory poszlo no szok... czy kiedys juz sie te problemy ciagle skoncza??? bo oszaleje w takim tepie...
gusia- dziekuje ja tez sie ciesze ze cos mi sie udalo..hehehe
alex3meyer
Matka gagatka
He he weekend to zazwyczaj cichutki jest.... Ale moze sie jeszcze dziewczyny rozkreca....
My dzis troszke w miescie bylismy. Ale juz sie zimno zrobilo, brrrrrr!!! Ale wlasciwie nie wiele co kupilam Cos tam tylko dla malego. Ludzie jak szaleni juz lataja za prezentami. Sobota to w ogole jest straszna pod wzgledem ruchu, ale i w tygodniu jest dosc tloczno...
A Wy co robicie mamuski? U nas nuda, tv ogladamy....
O, Oliwka ma dzis roczek! Wszystkiego najlepszego, zdrowka i pomyslnosci!

My dzis troszke w miescie bylismy. Ale juz sie zimno zrobilo, brrrrrr!!! Ale wlasciwie nie wiele co kupilam Cos tam tylko dla malego. Ludzie jak szaleni juz lataja za prezentami. Sobota to w ogole jest straszna pod wzgledem ruchu, ale i w tygodniu jest dosc tloczno...
A Wy co robicie mamuski? U nas nuda, tv ogladamy....
O, Oliwka ma dzis roczek! Wszystkiego najlepszego, zdrowka i pomyslnosci!
Ostatnia edycja:
kwiateczek
majowa mama `08
Dzieki dziewczyny:-)maly wyczyniowiec

Witam sie pozno bo wlasnie przyjechalismy od brata:-)
OLIWCIA WSZYSTKIEGO NAJ.....DUZO ZDROWKA I PREZENTOW:WINK::WINK:
Paula wspolczuje,my mielismy tak wczoraj
przyszli wymienic nam licznik,wylaczyli bojler i nie umieli wlaczyc
zostawili i poszli

zimno bylo jak djabli
a co do 500 f to powinnas dostac bo na formularzu pisze ze min jesli masz chaild tax wyzszy niz normalnie
U nas tez nuda.Tutaj cisza wiec ide obejzec tv

Witam sie pozno bo wlasnie przyjechalismy od brata:-)
OLIWCIA WSZYSTKIEGO NAJ.....DUZO ZDROWKA I PREZENTOW:WINK::WINK:
Paula wspolczuje,my mielismy tak wczoraj

U nas tez nuda.Tutaj cisza wiec ide obejzec tv

kurcze dziewczyny ale jestem wsciekla... dzis moja kumpela dostala kolejny list na szczepienie dla corci.... a ja dla Nikkiego od poczatku jak tu jestem czyli prawie 3 lata nic nie dostalam maly nie mial ani jednej szczepionki... oprocz wszystkich podstawowych i hib w polsce... a corka kolezanki w srode ma szczepienie przeciw pneumokokom.... kurczaki ide do nich w srode razem z nia bo sie wsciekne za takie olewanie sprawy....
jak to w koncu wyglada z tymi szczepieniami???
jak to w koncu wyglada z tymi szczepieniami???
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
syla - aby szkrabik sie chowal zdrowo
Paula7- no tak przewaznie w weekend jest,ze watek owiewaja pustki
Jesli chodzi o szczepienie to my niedawno sie przeprowadzalismy i zmienialismy przychodnie...i nigdy nie czekalam na zaden list- poszlam zaklepalam wizyte na szczepienie mniej wiezej gdy mialo przypadac wedlug kalendarza szczepien i tyle. W poprzedniej przychodni dwa razy przyslali mi "zaproszenia" na szczepienia w wyznaczonych terminach ale jak poszlam z tym do przychodni to zawsze szczepienie umawiala mi dalej dalej niz mialam wyzanzcone na papaierze bo twierdzila ze pielegniarka jest juz calymi dniami zajeta
Tym sposobem juz nigdy nie czekalam na zadne zaproszenia tylko pisalalm w kalendarzu kiedy mniej wiecej przypada kolejnai szlam lub dzwonilam i umawialam zeby nie powiedziano mi ze juz pielegniarke jest zajeta...
Powinnas zerknac w kalendarz jakie niby szczepienia powinna miec, a nawet umowic sie z pielgniarka - nie zalatwiaj tego z paniami z recepcji- aby nawet chciala z nia porozmawiac o szczepieniach dziecka - jakie mial, jakie moze uzupelnic albo isc na biezaco...
Paula7- no tak przewaznie w weekend jest,ze watek owiewaja pustki
Jesli chodzi o szczepienie to my niedawno sie przeprowadzalismy i zmienialismy przychodnie...i nigdy nie czekalam na zaden list- poszlam zaklepalam wizyte na szczepienie mniej wiezej gdy mialo przypadac wedlug kalendarza szczepien i tyle. W poprzedniej przychodni dwa razy przyslali mi "zaproszenia" na szczepienia w wyznaczonych terminach ale jak poszlam z tym do przychodni to zawsze szczepienie umawiala mi dalej dalej niz mialam wyzanzcone na papaierze bo twierdzila ze pielegniarka jest juz calymi dniami zajeta

Powinnas zerknac w kalendarz jakie niby szczepienia powinna miec, a nawet umowic sie z pielgniarka - nie zalatwiaj tego z paniami z recepcji- aby nawet chciala z nia porozmawiac o szczepieniach dziecka - jakie mial, jakie moze uzupelnic albo isc na biezaco...
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Witam sie jako pierwsza to jakis cud

Paula agadzam sie z MALAGORZATKA
powinnas isc do przechodni i ustalic jakie szczpionki byly i jakie masz zrobic i poprostu sie umawiac na wizyty
ja nie czekam na nich,roznir to bywa a dziecko musi byc zaszczepione
:-)moze nie kazda przechodnia przysyla listy.ja wprawdzie dostalam na cytologie wiec moze i by przyslali zawiadomienie ale...lepiej samemu pamietac:-)

Paula agadzam sie z MALAGORZATKA

Podziel się: