reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
Paula super jest suwaczek:-)
Syla wszystkiego najlepszego dla Twojej kruszynki:tak:
A ja dziś dziewczyny się nie wyspałam coś moja była w nocy marudna mam nadzieje że nic ją nie bierze.

reklama
ja ale dzis mialam dzien szme klopoty od rana... na poczatek planowana wycieczka z Nikkim nie wypalila bo zawalil autobus...nastepnie siadlo nam ogrzewanie ale na domiar tego u mego meza w aucie rozwalil sie wetylator od powietrza...no zwarjowac mozna calkiem...
ale juz teraz wszystko naprawione ale sie wymarzlam dzis w domu a jeszcze niesamowita kosta na podworku..... ale mowie wam ile to kasiory poszlo no szok... czy kiedys juz sie te problemy ciagle skoncza??? bo oszaleje w takim tepie...

gusia- dziekuje ja tez sie ciesze ze cos mi sie udalo..hehehe

He he weekend to zazwyczaj cichutki jest.... Ale moze sie jeszcze dziewczyny rozkreca....:confused:

My dzis troszke w miescie bylismy. Ale juz sie zimno zrobilo, brrrrrr!!! Ale wlasciwie nie wiele co kupilam Cos tam tylko dla malego. Ludzie jak szaleni juz lataja za prezentami. Sobota to w ogole jest straszna pod wzgledem ruchu, ale i w tygodniu jest dosc tloczno...

A Wy co robicie mamuski? U nas nuda, tv ogladamy....
O, Oliwka ma dzis roczek! Wszystkiego najlepszego, zdrowka i pomyslnosci!

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny:-)maly wyczyniowiec:-D:-D
Witam sie pozno bo wlasnie przyjechalismy od brata:-)
OLIWCIA WSZYSTKIEGO NAJ.....DUZO ZDROWKA I PREZENTOW:WINK::WINK:
Paula wspolczuje,my mielismy tak wczoraj:angry:przyszli wymienic nam licznik,wylaczyli bojler i nie umieli wlaczyc:no:zostawili i poszli:angry::angry::angry:zimno bylo jak djabli:angry:a co do 500 f to powinnas dostac bo na formularzu pisze ze min jesli masz chaild tax wyzszy niz normalnie:tak:
U nas tez nuda.Tutaj cisza wiec ide obejzec tv:sorry:

no cichutko tu dzis!!! u mnie juz cieplutko maly oglada Mam Talent i juz zaczyna przysypiac...
kurcze ale dzis zimnica..brbrbrbr....

kurcze dziewczyny ale jestem wsciekla... dzis moja kumpela dostala kolejny list na szczepienie dla corci.... a ja dla Nikkiego od poczatku jak tu jestem czyli prawie 3 lata nic nie dostalam maly nie mial ani jednej szczepionki... oprocz wszystkich podstawowych i hib w polsce... a corka kolezanki w srode ma szczepienie przeciw pneumokokom.... kurczaki ide do nich w srode razem z nia bo sie wsciekne za takie olewanie sprawy....
jak to w koncu wyglada z tymi szczepieniami???

syla - aby szkrabik sie chowal zdrowo

Paula7- no tak przewaznie w weekend jest,ze watek owiewaja pustki ;)
Jesli chodzi o szczepienie to my niedawno sie przeprowadzalismy i zmienialismy przychodnie...i nigdy nie czekalam na zaden list- poszlam zaklepalam wizyte na szczepienie mniej wiezej gdy mialo przypadac wedlug kalendarza szczepien i tyle. W poprzedniej przychodni dwa razy przyslali mi "zaproszenia" na szczepienia w wyznaczonych terminach ale jak poszlam z tym do przychodni to zawsze szczepienie umawiala mi dalej dalej niz mialam wyzanzcone na papaierze bo twierdzila ze pielegniarka jest juz calymi dniami zajeta :angry: Tym sposobem juz nigdy nie czekalam na zadne zaproszenia tylko pisalalm w kalendarzu kiedy mniej wiecej przypada kolejnai szlam lub dzwonilam i umawialam zeby nie powiedziano mi ze juz pielegniarke jest zajeta...
Powinnas zerknac w kalendarz jakie niby szczepienia powinna miec, a nawet umowic sie z pielgniarka - nie zalatwiaj tego z paniami z recepcji- aby nawet chciala z nia porozmawiac o szczepieniach dziecka - jakie mial, jakie moze uzupelnic albo isc na biezaco...

reklama
Witam sie jako pierwsza to jakis cud:-D:-D
Paula agadzam sie z MALAGORZATKA:tak:powinnas isc do przechodni i ustalic jakie szczpionki byly i jakie masz zrobic i poprostu sie umawiac na wizyty:tak:ja nie czekam na nich,roznir to bywa a dziecko musi byc zaszczepione:tak::-)moze nie kazda przechodnia przysyla listy.ja wprawdzie dostalam na cytologie wiec moze i by przyslali zawiadomienie ale...lepiej samemu pamietac:-)

Do góry