reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej ja właśnie wróciłam z zakupów szok troche straciłam kasy hehe a do świąt jeszcze miesiąc no ale prezenty już trzeba kupywać:-)

reklama
U mnie tez zimno i tez ciagle marzne;-) juz maz sie ze mnie smieje ze cos chyba ze mna nie tak;-)MALGORZATKA, wspolczucia wielkie, ale wam sie trafilo, ze tez zawsze musza byc jakies przeboje z mieszkaniami!!!

My mielismy dzisiaj o 11 ogladac nowe mieszkanie, czekalismy pod blokiem i sie niedoczekalismy pani z agencji ale obejrzelismy budynek i klatke schodowa w srodku i sie nam niespodobalo, potem pojechalismy do tej agencji i moj maz poszedl do tej baby i spytal sie jej co jest zgrane a ona ze niby na 11:30 mialo byc spotkanie, ale klamala bo wczoraj z nia bylo rozmawiane i z wlascicielem, durna baba!!!! tazke odpuszczamy sobie to lokum i spokojnie szukamy czegos nowego!

KWIATECZKE, gratulacje dla synusia, fajne fotki!!!

heyka kobitki :-)
A u nas dla odmiany nie było dziś tak zimno i zaliczyłyśmy spacerek, zaraz po spotkaniu z polskimi mamami, na które przyszła aż jedna mama, ale to dopiero trzecie spotkanie i grupa dopiero się rozkręca. Powiem Wam - fajnie sobie tak pogadać po polsku, tak beztrosko o tym i o tamtym. Mam nadzieję, że poznam tu wiele polskich mam.

Pinka moja Oliwcia dopiero jutro ma urodzinki. Ale to zleciało :szok:

Mala-gorzatka, ale masz przeboje kochana, współczuję z całego serducha, takie numery i to przed świętami.

Katarzynka s zabawka super. Moja Oliwcia tego typu zabawki uwielbia, zawsze jak gdzieś taką dorwie, to się puścić nie chce. Może kiedyś jej taką kupię.

Kwiateczek fajnie ten Twój bobasek raczkuje :tak:

Mamusia Blaneczki ja na macierzyńskim dostaję CHild Benefit w kwocie 18ł na tydzień (to jest kwota ustawowo ustalona dla każego dziecka), poza tym dostaję CHild Tax Credit, a to jest już uzależnone od zarobków obu rodziców, my dostajemy ok. 50ł na tydzień. Kwota 500ł mi nie przysługiwała, bo nie dostałam Working Tax Credit :baffled:

Tygrysek współczuję choroby, znowu :baffled: Wracajcie szybko do zdrowia i mam nadzieję, że reszta pobytu będzie fajna.

Iwoneeczka a Ty gdzie się podzizewasz? Ostatnio wszystkie nas tu zaganiałaś do pisania?;-)

reklama
witam

syla -to w takim razie

wszystkiego naj naj dla Oliwci niech rosnie duza zdrowa i na maxa odlotowa!!!!!!!!!!!!!
40.gif
78.gif

Kwiateczek-to fakt mały ma cudny sposob raczkowania;-)

ok mykam do pracki;-)

Do góry