alex3meyer , Oliwka w prezencie dostała od nas takie "popychadełko", przy którym może sobie chodzić - świetna sprawa, mała ma frajdę jak nie wiem, sama jeszcze nie chodzi, a z tym daje sobie świetnie radę, na prawdę polecam (wkleję jutro fotkę, to zobaczysz co to takiego).
gusia piję herbatkę z cytrynką :-)
kwiateczek wiem, że Rutinoscorbin jest dobry, ale ja nie mogę nic wziąć, bo jeszcze karmię piersią. co do fotelików samochodowych, to my właśnie kupiliśmy nowy z Maxi Cosi w Mothercare - wydaje mi się, że jest fajny.
mala-gorzatka tak jak dziewczyny mówią, do HV można pójść ze wszystkim, zapytać o rozwój dziecka, dietę, a także zdrowie. ja jak mała miała pierwszy katarek i niezawysoką temperaturę, to dzwoniłam do mojej HV, a nie do GP, bo wiedziałam co lekarz mi powie, a mi chodziło o poradę taką bardziej od serca.Ci HV też mają dzieci i oni też doradzą co i jak, patrząc na własne doświadczenie.
teraz zmieniłam przychodnię ze względu na przeprowadzkę i mam nadzieję, że tu też będziemy mieć fajną HV. jutro idę na spotkanie z nią, to ocenię.
iwoneczka welcome back

Miśka T ja też nie lubię zimy, bo nie lubię marznąć, a do życia pełną parą potrzebuję dużo słońca.
a co do męża w domu, to ja też bym chciała żeby mój wcześniej do domu wracał, niestety póki co, to najwcześniej jest o 17, ale częście ok. 18 :-( i tak jest lepiej, bo wcześniej chodził do pracy rano i wieczorem, tak ze trzy, cztery razy w tygodniu.