• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

PINKA, platki owsiane to w Tesco kupuje, a zurawine w Holland&Baret( jakos tak sie pisze,niepamietam);-) i tam pewnie tez bys dostala otreby, ja je zastepuje zawsze zurawina, wtedy sa bardziej wyraziste;-) ten sklep to pewnie znasz???

reklama
heyka,

dziewczyny przypomnijcie mi jak się fotki wkleja, please :-p

Miśka T ja się też skuszę na te ciasteczka, żurawinkę mam (jeszcze z Polski) ;-)

kwiateczek fajna ta kula, a tatuś pomysłowy z zabawką he he

a mnie choróbsko dalej trzyma, gardło mnie tak boli, że już głos tracę, modlę się tylko żeby mała ode nie nie złapała paskudztwa :baffled:

Na same swieta..wszytsko sie wali, i u nas u w PL.

Wlasnie dostalam wiadomosc, ze moj tatko wyjechal na delgacje do Warszawy i odkleila mu sie siatkowka w oku. Jutro z rana maja go zawiesc koledzy do jakiegos szpitala na ostry dyzur prawdopodobnie na operacje - bo to nagly przypadek. Boze mam nadzieje ze mu zrobia to operacje choc w tej Polsce roznie moze byc... jestem przerazona. Jesli operacja nie bedzie zrobiona na czas, albo nie daj boze nieudana (wypluwam co pisze) to grozi mu slepota. Normalnie sie zalamalam dziewczyny. Ostanio tak sie wszytsko wali.................................................................................................................................. juz sobie wyobrazam jak on tam sie trzesie w samotnosci... :-(:-(:-(

Mala-gorzatko - trzymam mocno kciuki za Twojego tate i nawet nie pisze zebys sie nie martwila,bo wiem,ze w takiej sytuacji kazdy by panikowal:-(Zobaczysz,bedzie dobrze na pewno-szybko naprawia oko i wroci do domu:tak:
Faktycznie cos sie Was pech uczepil ostatnio:wściekła/y::crazy:TRZYMAM KCIUKI!!!
kwiateczek - moja mala dostala ta kule na ubiegle swieta,ale szczerze Ci powiem ze nie bawila sie nia wogole:baffled::confused2:Znudzila Ja momentalnie:eek:A jak Twoj szkrabik z nowa zabawka?Mam nadzieje,ze prezent udany:tak:
syla-zdrowka zycze!!!!!!pregon chorobsko herbatka z cytryna i mam nadzieje,ze nie zdazy sie rozprzestrzenic na rodzinke:baffled:

Dobra,ja tez lece.Plecy mnie dobijaja-bole krzyza mam coraz to wieksze!Biust w ciagu paru dni urosl o kilka rozmiarow i az strach jak pomysle co z niego zostanie po ciazy i karmieniu:zawstydzona/y::wściekła/y:A to dopiero poczatek ciazy:confused2:Do tego ciagly brak apetytu na cos konkretniejszego-dzis od daaaawna zjadlam normalny objad,bo tak tylko podjadam byle cos wogole zjesc:baffled::sorry:
Milej nocki mamuski!!!!!!!!!!!!!

Witam was dziewczyny
Mała-gorzatka no współczucia człowiekowi to zawsze jakieś problemy sie przytrafiają.
Syla chyba ta herbatka nie pomaga może w nocy mąż musi Cię rozgrzać:-)
My z Laurą zdrowe choć pogoda paskudna.

Witam
Mala-gorzatka wszystko bedzie dobrze,nie martw sie na zapas,wiem ze to trudne:dry:Nie moze ktos do niego jechac zeby nie byl sam???:tak:napewno mu trudno:no:Zobaczysz do swiat bedzie zdrow jak ryba:tak:
Kasiu jak narazie bawi sie kula bo ona mu ucieka:-D:-Dczasem znajdzie cos ciekawszego npreklamowke jak teraz albo piecyk:dry:ja mowie stanowczym glosem ze NIE WOLNO a on sie smieje i jak tu wytrzymac powage:dry::-D:-D

reklama
KWIATECZEK, to auto to chyba tatus bardziej sobie kupil niz dla Konradka??;-) a kula fajna, pomyslowa

SYLA cisteczka pyszne i nietuczace a do tego bardzo zdrowe! Polecam i zycze zdrowka, ja juz ma 3 tyg katar i konca niewidac, a do tego tutaj niczego porzadnego sie nie dowiesz i pomocy prawie zero od lekarza, tzreba sobie samemu radzic;-)

MLAGORZATKA, trzymam kciuki za tate, ze tez takie paskudzta sie zdarzaja na siwecie, No bedzie dobrze, lekarze napewno pomoga!!!!

U nas dzisiaj tak zimno, ze rano musialm wczesniej wstac i wlaczyc ogrzewanie, koszmar jakis, ale chyba sniegu to u mnie niebedzie, mimo ze w tv co innego pokazywali, robie sniadanko i spadam do kolezanki na ploteczki, ma rok starsza coreczke ktora jest dobra kumpelka Leonka, wiec maly zawsze zadowolony z wizyty, papa , bedziemy pozniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry