reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

MISKA kup krople Otrivin mi zawsze pomgaly,do tego jakies witaminy i mmoze cos przeciwbolowego,przeciwzapalne-PARACETAMOL:-D:-D ale szczerze powinno pomoc i duzo herbatki z miodem zamiast cukru:tak::tak:ja sie tak lecze bo tutaj to naprawde:no: teraz biore ten rutinoskorbin codziennie i tyle razy mnie juz przewialo i nic:-);-)

reklama
Ja tylko na chwileczke,bo ide obiadek tworzyc:-)Witam wszystkich z kawka, nakladajac warstwe makijazu:-D:laugh2:
Juz prawie wszystkie prezenty pokupowane,zostalo tylko dokupienie slodyczy dla dzieciaczkow w Polsce i chcialam kilka malych zestawow jakis kosmetykow,albo cos do kapieli dokupic dla mojej mamki,bratowki i szwagierki.W przyszlym tygodniu pojade do Asdy bo podobno maja ogromny(i tani)wybor:tak:A jak u Was z prezentami?Ja na etapie kompletnego splukania z kasy jestem:-DAle to norma w grudniu chyba u kazdego:confused2::rofl2:A tu jeszcze te pare rzeczy zostalo:confused2:

dzieki dziewczyny... mowie wiem jakis horror w tej Polsce....

Wczoraj tata byl u okulisty, powiedzieli mu zeby jechal szybko do szpitala..on pojechal a w szpitalu powiezieli ze musi jutro jechac na ostry dyzur do innego szpitala...
dzis tam pojechal. Juz o 8 rano byl na miejscu. Od razu zrobili mu badania i powiedzieli ze kwalifikuje se do NATYCHMIASTOWEJ operacji !!!!! Ale ale ale..nie tak dobrze.... to musi zatwierdzic jakies tak profesor....a profesora jak nie ma tak nie ma..a juz prawie 15 w PL... a tata coraz gorzej widzi :-( normalnie sie zalamie zaraz. Wiedza ze powinien lezec w tym przpadku a on siedzi bo bez profesora nie moga go przyjac na oddzial... poprostu siedze i rycze.

Ja witam z kawka popołudniowa.
Malogrzatka wspolczuje i trzymam kciuki.
Sorki ale niech nikt nie mowi ze w Pl są tak super lekarze.Czasami tez przeginaja.

Syla u mnie wszyscy chorzy,cała czwórka.życze zdrówka.

Kwiateczek my też mamy tą kule ale chałasuje po podlodze.

ok reszte pozdrawiam i lece pa

Mala-gorzatka- strasznie przykro slyszec o tacie, ale bedzie dobrze, nie martw sie- MUSI BYC!!! Wiem, ze to tylko tak sie latwo mowi, ale badz dobrej mysli....

Katarzyna s- mnie zostalo marne sflaczale A po karmieniu piersia, a mialam takie ladne C....eh...:-D:-D:-D. Takze ja bym sie tam na Twoim miejscu cieszyla.....:tak::-)

Malgorzatka badz dobrej mysli:-)daj znac jak cos sie dowiesz
Ja juz kupilam prezenty malemu:tak:pewnie eszcze cos kupie:-D:-Ddzic kupilam G jak zwykle cos do ubrania bo sam nigdy nic nie kupi:no:zawsze mowi ze jemu to nic nie potrzebne:no:
Alex ja na odwrot mialam zawsze marne A a jak karmilem niezle C teraz znow ledwo co:no:

MALGORZATKA, wspolczucia, az mi sie czasami niechce wierzyc ze lekarze potrafia byc tak gruboskorni,ze az tak z latami zapomnieli o przysiedze Hipokratesa, o tym ze uczyli aby ludziom pomagac, naprawde okropne!!!!! oby wszystko poszlo dobrze, trzymaj sie!!!!

Ja jeszcze nie mam prezentow, tylko dla malego, musze cos kupic tesciom i mojej babci, bo przylatuja do nas na Swieta, ale mam zamiar kupic kazdemu jakies male perfumy, teraz mozna kupic cos taniutko a zawsze to orginalny i ladny prezent;-)

o tacie wam moze jutro napisze...wpadlam zeby was sie spytac o pomiar temperatury... mala nam sie rozchorowala.... mierzylismy jej tym dousznym i ma 39.2 ... po pol godznie to samo...39.2....
Czy to jest naprawde 39.2 czy iles sie odejmuje stopni ????????

P godzinie od podania Calpolu zmierzylismy temp ponownie i dousznym miala 39.1 a takim elektronicznym pod pacha 37.8.... wiec ile ona ma tak naprawde.... ?????

A jeszcze o 17 bylismy na zakupach i byla kwitnaca, biegala miedzy regalami a o 19 juz spala z temp 39.2... :szok:

No i jak sie wali to sie wali ...

reklama
Też mam douszny i jest do kitu najlepszy termometr starej daty. Jeśli mała nie jest rozpalona to powinno być dobrze, może daj jej syropek na gorączke ja mam APAP dla dzieci jest on na wszystko.

Do góry