reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam sie.co tu taka cisza:szok::szok:gdzie sie wszystkie podziewacie:-)
ide polozyc Konradka i napije sie w koncu kawusie:-)U nas pada deszcz na przemian ze sniegiem a musze na poczte:dry:jaka zimnica a ja jestem zmarzluchem brrr:dry:

reklama
Witam z kawusia:-)
My zjadlysmy sniadanko,tzn Nika dalej swoje meczy.Stracila apetyt i ciagle podjada a nie chce glownych dan wogole:baffled::no:Dzis na sniadanko zacierki na mleku wiec powoli wyrzera,ale tez cieniawo....Uwielbia wszystko co maczne,mleczne i generalnie caly dzien domaga sie mleka do picia:-)
My dzis w domku jak narazie.A jakie Wasze plany na dzis?

U nas zupka dla Konradka jeszcze sie gotuje:-)zje i jak nie bedzie padac to pojdziemy na spacer:tak:pozniej zrobimy obiadek,dzis zeberka mini moze wyjdzie sos:dry::-)
Kasia moze to tylko chwilowe,kazdy ma zle dni.Daj jej mleko i powoli znow zacznij dawac inne rzeczy jak za pierwszym razem:-)

Witam
Kwiateczek Ja właśnie wróciłam z poczty ale się nastałam :no:
U mnie też zimno. Laura nie lubi jak ją ciepło ubieram ledwo chodzi biedna.

KWIATECZEK, wspolczucia, nawet niewiedzialm ze co stakiego istnieje, takie paskudztwo, dobrze ze sobie poradzilas i ialas fachowa pomoc lekarska ;-)

U nas zimno, a jutro ma niby padac snieg, zobaczymy co z tego sniegu bedzie;-) Bylismy dzisiaj na zakupach w Tesco i weszlismy w regaly z zabawkami, nieopatrznie wzielam do reki taka drewniana kolejke, bardzo ladna ,kolorowa no i moj maluch juz to wypatzryl!!1 skonczylo sie na tym ze musielismy ja kupic, wiec Leos ma wczesniejszy prezent na Mikolaja, niechcial nam jej juz pozniej oddac, a w domu od razu bylo rozstawianie i testowanie;-) A i pieke cisteczka owsiane, bardzo zdrowe i smaczne a na obiad nalesniki ze szpiankiem i feta, mniam!!!! ;-)

hejo

u nas tez zimno jak nie wiem ja to cała sie trzese najlepiej w kaloryfer bym weszła:rofl2:prawdziwa zima tylko sniegu brakuje,mała po wyprawie do miasta padła jak zabita dotleniła sie troszke mam nadzieje ze w nocy tez lepiej bedzie spac

Kasia- moja tez tak ma z tym jedzeniem ale zobaczyłam ze 3 zeby jej ida na raz wiec wcale sie nie dziwie a u was Nika ma juz wszyskie ząbki??
Gusia- ja tez jak ide na poczte to kilometrowa kolejka mnie przeraża ale i tak w miare szybko to idzie wpolsce to bym chyba 1h czekała....................
Syla- czekamy na foteczki z urodzinek;-)
Kwiateczek- co to sa zeberka mini???????????? bardziej to MINI mnie zastanawia bo zeberka to wiem co to jest ehehh
Paula- gratuluje suwaczków ehhe
Miska- skrobnij przepis na te ciasteczka owsiane

PINKA, CIASTECZKA OWSIANE;-)

-1szkl platkow owsianych
-1szkl otreb pszennych(ja zmiast nich dodaje szklane suszonych zurawin,ciasteczka maja wtedy fajny lekki kwaskawy smak)
-1szkl rodzynek
-1szkl maki, 1lezeczka proszku do pieczenia
wszystko razem wymieszac, w drugiej miseczce: 1 jajko, 1/4szkl oleju, 1szl soki jablkowego, wymiszac razem i dodac do sypkich produktow
piec 200st, 20minut, SMACZNEGO!!!!!!!!!

PINKA, CIASTECZKA OWSIANE;-)

-1szkl platkow owsianych
-1szkl otreb pszennych(ja zmiast nich dodaje szklane suszonych zurawin,ciasteczka maja wtedy fajny lekki kwaskawy smak)
-1szkl rodzynek
-1szkl maki, 1lezeczka proszku do pieczenia
wszystko razem wymieszac, w drugiej miseczce: 1 jajko, 1/4szkl oleju, 1szl soki jablkowego, wymiszac razem i dodac do sypkich produktow
piec 200st, 20minut, SMACZNEGO!!!!!!!!!

a gdzie kupiłas te otreby pszenne i suszone zurawiny??

Pinka- tak Nika juz komplecik zabkow,ale jak Jej wychodzily to pojedynczo,jeden sie wylonil-drugi zaczynal:wściekła/y:I tez wtedy brak apetytu,wmuszalam Jej jedzenie przez caly rok!!!!!!!!!!!!!!!!Zabki zaczely Jej wychodzic jak miala 5mcy a wszystkie miala zanim skonczyla 1.5 roczku:tak:Ale bez przerwy dziaselka napuchniete i nie chciala jesc prawie nic:no:I w sumie sie nie dziwie...A teraz to raczej bunt i wybrednosc po prostu:zawstydzona/y:

reklama
gusia pinka- dziekuje jakos mi sie udalo fajne co??? hihihi
kwiateczek- to niezla przygoda z tymi krostkami wspolczuje biegania i zmartwien... dobrze ze to juz za toba... ciesze sie...

Ale kosta!!! jejku w domu jak wlacze ogrzewanie jest ok a jak tylko wylacze to wywieje wszystko... moj Nikki dostal dzis paczke od dziadka na choinke i siedzi w pudelku razem ze slodyczami no i o kolacji nie ma mowy...

Do góry