reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

mama z uk- wiadomo ze jezeli ktos ma ciezki poród i do tego bardzo długi to bez przesady nie katujmy sie znieczulenie jest wtedy jak najbardziej na miejscu,ja mowie tylko o tych kobietach ktore ledwo co wejda na porodówke czasami z lekkimi bólikami a juz z nieczulenie wołaja nie wiedzac nawet jak akcja sie potoczy............................

najlepiej jest wieksza czesc porodu jezeli jest taka mozliwasc spedzic w domu,bo to jednak inaczej;-)

reklama
Paula dzieki:-)tez jak bym mogla to bym go zjadla i znow urodzila:-D:-D
Pinka ja nalezze do takich ludzi:no:jestem malo wytrzymala na bol.Kazdy mi mowil ze jak bede w ciazy to nie dam rady a tu prosze jak przyszlo co do czego to dalam rade:-)nawet gaz mialam popsuty.Pozniej dali mi znieczulenie w kregoslup ale to chya dlatego ze juz dlugo trwalo i bali sie o malego:baffled:
Wiecie rozmawialam z moim ginekologiem na temat mojego porodu i powiedzial ze ssawkwe to jeszcze wykorzystuja ale kleszcze to on nie pamieta kiedy byly uzywane.ze sa niebezpieczne i oni by zrobili odrazu cesarke:szok::szok:a ja przeczytalam ze ssawka jest gorsza niz kleszcze:baffled::bafled:
Ufarbowalam dzis wlosy na braz i wiecie maly sie mnie boiiii:szok::szok:::szok::szok: az sie boje co bedzie rano jak zostane z nim sama:szok::szok:

Witam
Aco tu taka cisza.....:-)
Maly spi,wpadlam zobaczyc co u was a tu prosze:dry:wiecie maly jakos sie przyzwyczail:szok:powoli zaczelam do niego mowic i jest spoko:-):-)Bosh..juz myslalam ze bede nakaldac na ten kolor balejaz znow:szok::szok:
Ide poprasowac w koncu bo cos nie moge od 2 tyg :-D:-D

kwiteczek- co do prasowania to ja tez nie moge sie zebrac i wszystko lezy... ale juz dzis musze bo moj M jutro ma urodziny wiec cala chatka gosci... ja oszaleje chyba...

Czesc wszystkim...
Ja wlasnie sonczylam robic swiateczna liste zakupow jedzeniowych:baffled:I juz za glowe sie lapie!:szok:Ciekawe ile wydam:confused:A i tak ograniczam sie jak moge bo wszyscy cos ugotuja,a bedzie Nas w sumie tylko 6 osob i nie ma co przesadzac przeciez,bo kto to zje:dry:No i moja mala wstaje o 12 codziennie i wczoraj na sile Ja bez drzemki trzymalismy i padla Nam o 21:30 i my cali szczesliwi,ze mamy wieczor dla siebie(chyba od miesiaca:szok:)a Nika wstala o 23 i zasnela o 1 w nocy znowu:crazy:
Dzis drzemka o 16 i po ok godzinie na sile pobudka i zobaczymy - moze to pomoze:confused:
Ani nie posprzatane ani nie zaplanowane nawet co i jak ze swietami,bo jak sie budzi to marudna i nawet obiadu nie da mi dokonczyc:wściekła/y::no:A i ja z bolem glowy chodze juz:wściekła/y:
Dzis na zakupy i posprzatam u malej w pokoju.dobrze ze kuchnia i lazienka zrobiona i tylko lekko ogarnac starczy bo codziennie sie staram sprzatac troszke i tu i tu....

Hej dziewczynki! ech zowu mam do nadrabiania ale to pozniej bo teraz mam problem...kurcze maly od wczoraj ma rozwolnienie...mialam jedna smecte i mu dalam ale to za mallo..nie wecie jaki jest tutejszy odpowiednik smecty albo cos o podobnym dzialaniu? bo musze isc do apteki a nawet nie wiem o co prosic...

reklama
Hejka wszystkim.Ja dzis tylko na chwile,bo zabiegana jestem.Wczoraj bylismy na badaniu wzroku z Kolinem bo dostał wezwanie na takie badanie kontrolne przed pojsciem do szkoły.Okazało sie ze ma swietny wzrok,troche sie obawialam bo oboje z mężem nosimy okulary.Chociaz ja to nie mam wady wrodzonej, tylko mąż.
No a do tego musiałam jeszcze wczoraj po poludniu robic ciasto na jutro do przedszkola. Jutro mamy CHRISTMAS PARTY w przedszkolu,a dzis było NATIVITY i moj synuś był pasterzem.Troche mam malo fotek bo tyle było dzieci dorosłych ze dopchac sie nie moglam zeby zrobic jakies fotki z bliska.

1.Nati na przedstawieniu
2.Kolin juz po ....chcialam mu zrobic zdjecie a on sie juz rozbierał
3.a to na przedstawieniu
4.a to jeszcze fotka w domu

Do góry