reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Poczytalam was po troszku ale oczy mi siadaja....

Pinka - dodajemy ci sil...chyba wszytskie rady juz dostalas :tak:

Tajchi- ehhh z ta Anglia...w PL sterimar mozna od urodzenia a tu chyba od 2 lat :rofl2: tylko ze za silny ma sprey nawet dla mnie, musisz uwazac i znalezc sposob jak to wkroplic maluszkami, bo inaczej mu oczami wyjdzie :baffled: - Podobnie jest z kropelkami OLBAS -w Angli od 3 m-ca zycia a w PL od ilus latek :rofl2: Woda morskanie zaszkodzi. Polecam tez Nasivin 0,01.
Ja mam ogolnie sterimar zwykly ktory mozna uzywac wlasnie codziennie do pielegnacji noska ale on nie jest na katar, on jest do ochropny i pielegnacji blony sluzowej noska (ale my nie uzywamy ;-)) i sterimar z MIEDZIA, ktory jest wlasnie na katar.No i mamy Nasivin i jakis jeden ale nie pamietam nazwy. No i teraz Otrivin ale z nim trzeba ostroznie bo nawet na ulotce pisze ze dzieci moga miec niejakie problemy ze spaniem w nocy :baffled: Takze juz jej nie cieknie woda wiec odstawilismy

Miska - czekamy na relacje z pobytu w PL

no to na tyle lece... dobranc

czesc dziewczyny,
czy ktoras z was korzystała z pomocy lekarskiej w polskiej przychodni w Londynie??? Wybieram sie tam do pediatry w poniedziałek,czy jest dobry? Ręcę mi opadają moja Ola od 2 dni dosłownie wymiotuje po jedzeniu,robi zielone kupki,byłam tutaj u lekarza no i oczywiscie mowia ze to nic ze kazde dziecko tak ma!!!!! NAPRAWDE!!???:confused::confused::confused: Nie wydaje mi sie.....przeciez kazda mama zawsze czuje i wie ze jest cos nie tak z jej dzieckiem:-:)-:)-(

Tajchi tak naprawde to ze wszystkim najlepiej uwazac.Ja otrivin dawalam tylko 2 razy w dzien i raz w nocy gdy juz nie mogl oddychac a tak uzywalam sterimar.Pamietaj ze wszystko w nadmiarze moze wysuszyc sluzowke wiec badz ostrozna.Dawaj tylko w tedy kiedy musisz tak bedzie najlepiej.Nzapchany nosek uzyj kropelki otrivin child do jedbnej i drugiej dziurki.a tak to te wode ale tez bez przesady:tak:i staraj sie tak delikatnie i bokiem bo ma mocny strumien:dry::dry:

hej !!!! ale fajnie znow widzialam moja dzidzie :-):-)
ale nastraszyla nas polorzna :no: a tu wszystko ok i mala wcale sie az tak bardzo na ten swiat nie spieszy :tak:ufffffff.......
jak uwazacie Kobietki warto jest kupic wiklinowa kolyske czy lozeczko ??

reklama
Heyka:-)
Widzę, że niedobry okres dla naszych maluszków :-(

Pinka
jak moja mała ma biegunkę, to zawsze to przeczekuję, daję dużo picia i po kilku dniach sama przechodzi. Co do wymiotów to nie mam doświadczenia, Oliwce zdarzyło się tylko dwa razy wymiotować. Współczuję i życzę zdróweczka dla Wikunii.

Mama z UK
mam nadzieję, że Oleńce to szybciutko przejdzie i wszystko będzie dobrze.

Katarzyna s
robiłam torcika, ale mi nie wyszedł. Nie mogłam kupić śmietany 30% i wzięłam 18-tkę, no i niestety nie chciała się ubić :confused: Później żałowałam, bo mogłam kupić tą angielską śmietanę, ona jest bardzo gęsta. W rezultacie był biszkopcik z bitą śmietaną i truskawkami...

Kwiateczek
ja kupiłam niedawno fotelik od 9 do 18 kg i kupiłam MAXI COSI. Ten który pokazujesz też jest super i ma podobne funkcje do tego mojego.

Moje dziecię znowu ma katarek i chyba kupię jej ten Otrivin i wypróbuję. Wydaje mi się, że to od zębów, bo ostatnio jedne za drugimi jej idą i tak jakoś na nie reaguje. Na chorą to ona nie wygląda.

Do góry