• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

:-):-):-)Wiatam wszystkich bardzo serdecznie...

Ja juz dzis po badaniu, dzidzia jest zdrowa wszystko jest ok ma wszystkie paluszki, zdrowe serduszko i glowke...
Jestem bardzo szczesliwa bo to bedzie moja coreczka na 99% jest to DZIEWCZYNKA!!! strasznie sie ciesze...
dziekuje wszystkim za ogromne wsparcie i za trzymane kciuki... buziak dla was!!!:blink::blink::blink:

gratulacje strasznie sie ciesze no to teraz powiedz jak ta twoja kobietka bedzie miała na imie...........................

reklama
Pinka zycze zdrowka malej.Oby jutro juz wszystko wrocilo do normy:-)
Paula GRATULUJE:-):-);-):-) Fajnie ze dziewczynka bo u nas sami chlopcy:-)a kobitek brak:-D:-D i gdzie te chlopaki by chodzily:-D:-D ale najwazniejsze to ze zdrowa:tak::tak::tak:
Mala-gorzatka
moze niech tata lepiej idzie do jakiegos okulisty pobliskiego na prywatna wizyte:tak:cos mi sie wydaje ze predzej ponmoga:tak::tak::tak.Powiedz mu niech sie umowi do kogos bo szkoda czasu i zachjodu dla tego lekarza:no:taki kawal jezdzic jakby nie mial co do roboty a on i tak n ie ma czasu:angry::angry::angry:
Ktoras z dziewczyn robila ciaasto i smietana byla za slaba juz nie wiem ktora z was ale nastepnym razem dosypcie zelatyny troszke napewno sie ubije:tak::tak: to tak mi sie przypomnialo teraz:sorry::sorry:
A co do lozeczka to nasze nie jest takie male jeszcze troche wystarczy ma 150 dlugosci ale 60cm chyba szerokosci:dry::dry:

kwiateczek- kochana dziekuje slicznie... ogromny buziak...
pinka25- nie mam pojecia moj M chce Samanta, Natasha ja jednak myslalam nad Noemi, Carmen, ale do konca jeszcze nie wiem z pewnoscia bedzie burzliwa dyskusja... dziekuje za gratulacje..

paula- cudne wiesci...klub babeczek sie powiekszy :) Troszke tesknie do stanu bycia w ciazy :))))))))

kwiateczek - problem w tym ze tatko yl prywatnie juz u dwoch okulistow ale oni rece rozkladaja i mowia ze takie sprawy i takie badania jakie powinny byc mu zrobione to nie u nich :wściekła/y: bo oni sa nie od tego. Ona co najwyzej moze powiedziec ze powinien isc z tym do specjalistycznej kliniki :baffled: no i na tym stoimy

pinka - przesylamy gorace pozdrowienia dla Calineczki naszej slodkiej

Ja trzecie wieczor bede sie zabierac za liste zakupow swiatecznych....ale nie wiem czy ja w koncu dzis dokoncze. Mam tylko na to wieczory kiedy mala pojdzie spac, ale cos od dwoch dni histeryzuje gdy sie obudzi az nie moge jej uspokoic...zal mi jej , a ja bezradna jestem :confused:

Zapomnialam wam powiedziec ze jak ostatnio bylismy u lekarza z mala -jakis miesiac temu- to lekarz tak wychwalam brytyjski system sluzby zdrowia a wszczegolnosci GP, ze sa bardzo pomocni i wykwalifikowani i dobrzy... atak wogole to powiedzial tak-PODAM PANSTWU KILKA STRON FACHOWYCH (uwaza ze fora to szmelc) Z KTORYCH TO NIBY MOZNA SKORZYSTAC GDY COS SIE DZIEJE ZLEGO, CZYLI GDY DZIECKO GORACZKUJE, BOLI GO COS CZY NAS, ZE MOZNA PRZECZYTAC I SOBIE POMOC FACHOWO, ZE TO TAKIE OH I AH... wtedy zamknelam go w jednym zdaniu ze tzn ze nie bedziemy musieli tu przychodzic :nerd: oczywiscie strona to netdoctor czy direct nhs itp.... jakis chory ten palant jest....

No lece do tej listy zakupowej

A tak ostatnio zapomniałam podziekowac za miłe słowa o moich chlopakach.fajnie ze wam sie podobaja moze akurat któras z was kiedys zostanie tesciowa mojego syncia,hehe:-)
Paula gratulaski ogromne.To bedziecie miec parke tak.
ja chcialam miec dwoch chlopaków i mam.

Małgorzatka no naprawde rece opadaja na tych lekarzy w PL,a ten wasz tu w UK tez as.Ja o moim to sie nawet nie wypowiadam.ostatnio gadałam z dziewczyna polka która tez mieszka tu gdzie ja,to jej maż anglik jak szli pierwszy raz do tego GP to jej poiwedział zeby sie nie zdziwila.Bo ten nasz GP to siedzi patrzy sie w kompa i kiwa tylko głowa.a jak już coś mowi to furczy pod nosem jakby go cos ugryzło w d..pe.A ja juz myslałam ze to tylko moje odczucia.

No ja tez własnie koncze liste zakupow,bo robilam to od kilku dni.
Udanego weekendu wszystkim życze pa

Ojojjjj...jak cichutko dzis...Nic w sumie dziwnego skoro weekend sie zaczal:-)
My wczoraj wysprzatalismy salon,tak rodzinnie:tak:i ubralismy Nasz mala choinke:-)Jednak nie kupujemy zywej,bo tylko bede sie wkurzala na igielki na dywanie:dry:A dla zapachu swiat dzis kupimy pare swierkowych galazek:tak:

Nika wstala jak tatus wychodzil do pracy,czyli o 5:30 i padla o 8:30 na kanapie i spi dalej:blink:
A ja robie maly remont w lazience,tzn kupilismy filler do kafelek i poprawiamy wszystkie te przerwy m/dzy kafelakami na bialo....Roboty duzo,ale efekt super,zwlaszcza ze biale kafle mamy:tak:No i zostal pokoj Niki jeszcze,ale to juz chwilke potrwa bo niedawno robilam tam generalny porzadek:tak:

Malenstwo w brzuszku skacze juz na dobre,zwlaszcza jak moje kochane ' IL DIVO' slucham lekko glosniej:tak::-)A Nika grzecznie wczoraj zawieszala slodycze na choince i postawila mikolajki czekoladowe pod nia i narazie sie nie dobiera...,ale za to traktuje je jak zabawki i dwa mikolaje czesto daja sobie buzi....:-D

izka - oj,wcale bym, sie nie zdziwila jak faktycznie kiedys ktes z Nas beda wspolne rodzinki mialy:-DOstatnio paru znajomych mnie wlasnie takimi nowinkami zszokowalo:tak:;-)
paula -GRATULACJE!och,mi tez sie marzy taka parka....:tak:zawsze wiedzialam,ze to kobitki beda rzadzic swiatem:-Di jak narazie faktycznie wiecej babeczek sie rodzi:confused:;-)
malagorzatko - i jak w koncu udalo sie liste sporzadzic do konca?:rofl2:
pinka - i jak kruszynka?lepeij juz?wiecej sie zalatwia troszke?powiem Ci,ze moja to normalnie ok litra to spokojnie dziennie wypija plynow, a sika moze 4-5 razy tylko:baffled:i moja mama zawsze mowi,ze to za malo w takim razie Jej picia daje:szok:a ja uwazam,ze w zupelnosci starczy bo i tak przez to,ze caly czas cos saczy przez slomke to brak apetytu na normalne posilki ma:dry:
a na dziecko tyle soczkow i wody i mleka(mleko to 1/2 z tego stanowi)to i tak chyba sporo....:confused:

Witam sie z kawka:-)
Malgorzatka a ten lekarz co tak zachwala gp to polak??nie zajarzylam chyba:sorry:
Kasia
ja tez bym chyba chciala byc w ciazy:tak:Jak tak czytam to w sumie to bylo [piekne uczucie ale koniec ciezki,popuchnieta i w ogole:baffled:ale jak rusza sie malenstwo to tego nie mozna opisac:happy::happy::biggrin2:Ja to ciagle mojego wolalam a on sie juz wsciekal:-D:-D:-D ale Konradek byl lepszy bo tylko podnioslam bluzke a on tak kopal i sie przesuwal ze wszystkim dech zapieralo:-D:-Dchcialam kiedys nagrac ale G sie smial ze nie nagra sie:baffled:
Ja tez zbieram sie zeby pokoj Konradkowi zrobic i jakosd nbie moge.Moze dzis;-);-)Musze go tak pilnowac bo najlepsza zabawa jest stanie przy lawie a pozniej fik do tylu jaki dlugi bo zapomina ze sie trzeba trzymac:dry::baffled:

mala-gorzatka- dziekuje slicznie...
iza- tak zgadza sie bedzie parka chcialam coreczke....
katarzyna- moze i tobie sie poszczesci i bedzie chlopczyk... trzymam kciuki...buzka...

:-) a to moj skarb!!!:-):-)

Załączniki

• scan0008.jpg
    scan0008.jpg
    133,2 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Paula SUPER :-)ach na wspomnienia mi sie zebralo:sorry:nie mam skanera bo tez bym pokazala wyczyny Konradka w brzuszku:-D:-D:-D
Maly lezy juz w lozeczku.powinien zaraz usnac a ja bede sie brac do roboty:tak::tak:
Dziewczyny mam pytanie;czy macie na wyciagach z banku wplywy z CHB??Bo ja wlasnie dostalam i jest tylko zwrot a nie ma dalszych wplat:szok::szok:o ile sie nie myle to chyba mieli placic co tydz!!!:dry::dry::angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry