Miśka T
Wrześniowe mamy'06
KWIATECZEK, no nie ma co czasu marnowac;-) chyba jeszcze po drodze jestem taka rozpedzona;-) dzisiaj jedziemy na zakupy swiateczne-jedzeniowe,zrobilam sobie liste co trzeba kupic, zeby jakis niepotrzebnych glupot niekupowac, trzeba troche oszczedzac........ acha a ja maszynki tez nie mam, ale zmiksowalam blenderem kapuste i grzybki, to prawie to samo, moze masz takie cudo????
SYLA, dzieki kochana
MALGORZATKA, przyjezdzaja do nas 3 dorosle osoby, a tu recesja dopadla nasza rodzinke;-) trzeba sobie jakos radzic, zreszta wiesz sama jak jest sie samemu do roboty to niemozna wszystkiego zostawic na ostatni dzien bo bym niedala rady;-)
PINKA, oj cos ty bidaku masz szczescie do tych chorobsk!!!! zdrowiej kochana, a moze to alergia na tesciowa????;-) trzymaj sie zdrowo
TAJCHI,dzieki ja tez sie ciesz ze torbiel zniknal, ale muszebyc pod odserwacja bo moj jajnik ma do nich sklonnosci, pod koniec stycznia ide na usg w anglii wiec zobacze jak bedzie to dalej wygladac,
SYLA, dzieki kochana
MALGORZATKA, przyjezdzaja do nas 3 dorosle osoby, a tu recesja dopadla nasza rodzinke;-) trzeba sobie jakos radzic, zreszta wiesz sama jak jest sie samemu do roboty to niemozna wszystkiego zostawic na ostatni dzien bo bym niedala rady;-)
PINKA, oj cos ty bidaku masz szczescie do tych chorobsk!!!! zdrowiej kochana, a moze to alergia na tesciowa????;-) trzymaj sie zdrowo
TAJCHI,dzieki ja tez sie ciesz ze torbiel zniknal, ale muszebyc pod odserwacja bo moj jajnik ma do nich sklonnosci, pod koniec stycznia ide na usg w anglii wiec zobacze jak bedzie to dalej wygladac,
Ostatnia edycja:

ja to zawsze wymioty wstrzumuje

a co do chorób, to taki paskudny okres, co chwila się słyszy, że ktoś chory, już by mogła wiosna przyjść 
mam nadzieję, że do świąt mi przejdzie, bo jak nie to się chyba zaryczę w te święta... ach szkoda gadać 

ja wiem jak ciasto sie robi tylko chodzilo mi o farsz wlasnie:-)