Ja krociutko
Bylismy rano w gp,Nika dostala penicyline+paracetamol,ale aplikowanie Jej tego jest prawie niemozliwe:-

-

-(Poprosilismy o strzykawke zeby bylo latwiej ale i tak wypluwa i sie ie dziwie bo tego antybiotyku sie przelknac nie da

Caly dzien 39stopni,przed chwila walczylam bo bylo 39.9!!!!!!!!!!!!!!!!!!i tak co 2h wzrasta

Ma zapalenie gardla i od tego temperatura:-(
Juz nie daje rady,laski,normalnie rycze razem z Nia.Ja po prostu nie potrafie patrzec jak sie meczy:-(I jeszcze na sile wciskanie lekow do buzki:-

-

-

-(
Miska T - ja wlasnie takie drastyczne metody za kazdym razem stosuje i pomagalo,a terazprawie caly czas mala jest rozebrana i wlaczone wiatraki i mimo tego temperatura wzrasta

Lekarka powiedziala,ze dopoki nie zejdzie z gardla to bedzie wysoka:-(W nocy nie wiemy ile mala miala ale obudzila sie i sie trzesla a jak M wlozyl termometr to ja wyjelam jak bylo 39.8 i nadal baaaaaaaardzo szybko roslo na wyswietlaczu

Dzwonilismy na pogotowie ale powiedzieli ze oni zrobia to co i ja moge:rozebrac,dac paracetamol i czekac az zejdzie-zeszlo po godzinie do 39.6 i trzymalo do rana

Jeszcze sie nie spotkalam z taka temperatura uparta

Zasnela wlasnie,bo nie pozwalalam Jej spac bo miala wlasnie 39.5-39.9 przez pare godzin a teraz 39.0 rozwne a zmeczona ze szok:-

-

-(