katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Nika lezy sobie na kanapie ale jest bez sil,oglada Myszke Miki...Czasami wyda odglos jakiegos zwierzaczka....ale miala sily ezby isc sama do nocniczka i zrobic kupe:-)Wstala,uparla sie zeby zdjac Jej pieluszke i siadla
Znowu idzie temperaturka,probuje caly czas Jej paracetamol dawac,ale wypluwa...a na to rady nie mam...Jak podajecie syropki?Macie sposoby jakies?
A o 20 penicylina!Nie wiem jak to zrobie....Oklady do du....!Nie pomogly,godzine zmienialam reczniki...
Miska- boje sie kapieli bo za wysoka ma temperature jednak.Caly czas 39.3-39.5
Martuchaa- przykro mi strasznie,Biedaczysko kochane...Dzielnego masz faceta!A Ciebie podziwiam!Ja wysiadam przy goraczce,nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu-zawal gotowy!!!....Genialna babeczka z Ciebie,moja droga!
Znowu idzie temperaturka,probuje caly czas Jej paracetamol dawac,ale wypluwa...a na to rady nie mam...Jak podajecie syropki?Macie sposoby jakies?A o 20 penicylina!Nie wiem jak to zrobie....Oklady do du....!Nie pomogly,godzine zmienialam reczniki...
Miska- boje sie kapieli bo za wysoka ma temperature jednak.Caly czas 39.3-39.5

Martuchaa- przykro mi strasznie,Biedaczysko kochane...Dzielnego masz faceta!A Ciebie podziwiam!Ja wysiadam przy goraczce,nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu-zawal gotowy!!!....Genialna babeczka z Ciebie,moja droga!
moze znow ja rozbierz i pod kocem niech spi.utrzymuj temp 18stopni.nie wiem co doradzic.Boze wspolczuje wam kobiety ja to nie wiem co zrobie bo przeciez kiedys i KOnradka dopadnie.Na spokojnie sie inaczej mysli a w panicew to nie wiem