• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

IZKA, wspolczucia, ze tez akurat przed samymi swietami cos takiego sie wam przydarzylo!! oby szybko wszytsko uprzatneli!!!

Ja wlasnie smarze rybke a potem warzywa(po grecku) i jesczze jeden rodzaj sledzikow, i jakas salatke z krewetek, w koncu to cos jak ryba ;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNKI NA SWIETA, I OBY PRZYSZLY ROK BYL LEPSZY OD OBECNEGO, BYLE NIE GORSZY :-)

reklama
Skacze aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w anielskich piórkach, niesie w plecaku bombki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki.
Wesołych świąt!! :biggrin2:

Wpadam tylko z zyczeniami i widze ze u was przygotowania pelna para:tak:

Izka wspolczuje incydentu, dobrze ze was nie ewakuowali w srodku nocy!!:szok::szok:

No moja wigilia udana bylam u meza w pracy... ok 18 juz niestety w domku... strasznie sie czuje jestem sama z synkiem i malenstwem w brzuszku... ale ciesze sie ze mam chociaz ich bo bym oszalala... chce mi sie plakac gdy pomysle ze moj M wraca po sylwestrze dopiero do domu... cos okropnego... za rok jade do Polski... troszke sie teraz doluje... mam znajomych i dzis do nich ide ale to nie to samo co z rodzinka..... pozdrawiam...

Wesołych Świat
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Witam sie w tym radosnym Dniu:-):-)
PAULA kochana tak mi szkoda ze jestes sama ale juz nie dugo bedzie dzidzia tak wiec wynagrodzi wszystko:-):-):-)
A my czekamy namojego brata,przyjedzie z zona,Marcelkiem,szwagrem i nasza kuzynka Karolina:-):-):-)
Troche bedzie kociol:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2:
Uciekam wlosieta zrobic i niedlugo do koscołka idziemy:tak::tak:Milego swietowania:-)

Ech...Witam dziewczynki!
I tak to wlasnie jest: szal swiateczny i ....swieta swieta i po swietach!!!:-(
My dzis same,bo tatus w pracy,ale od jutra znowu dwa dni wolnego.
My walczymy z choroba,bo wczoraj Nikusi wrocila wysoka goraczka,ale typowo od przeziebienia juz i paracetamol spokojnie z nia sobie radzi...Nadal dostaje antybiotyk w soczkach i ladnie wypija,bo nie czuje:-p:tak:
Wczoraj akurat zaczelismy u Nas imprezke z goscmi i Nika dostala temperatury i wszyscy sie rozeszli po 3godzinkach:-(Ale bez sensu imprezka by byla,bo ja i tak caly czas walczylam z goraczka w drugim pokoju:sorry2:
A jak u Was swieta?Buziaki!!!

reklama
hejka wszystkim. dawno mnie tu nie bylo. jakos zaganiana jestem, mam nadzieje, ze ten nowy rok bedzie spokojniejszy.:happy:
co nowego u mnie? ano moj m szykuje sie do wyscigow, remont stoi w miejscu, a dokladnie to sobie nas olali i tak juz 3 m-c. ale za to we wtorek beda nam ocieplac dach i musze miejsce zrobic, poprzestawiac to i owo.
swieta minely spokojnie, dieciarnia zadowolona. itp
mam tu znajome, ale ostatnio cos kontakty sie oziebily, pytalam o co chodzi,ale chyba same nie wiedza:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry