Witam piątkowo,no i znowu mamy weekend.kolin dzis był ostatni raz w przedszkolu,teraz wolne i 7 stycznia do szkoły.

Dziś pani zachwycala sie moim ciastem,które wczoraj jadly na party.:-)A ja dzis zrobiłam troszke pierogów i krokiety.Bede juz miała mniej do zrobienia w srode.
Pinka o to dobrze ze jej lepiej a siusianie to jak napisalas malo jadła malo pila,a do tego te wymioty.dawaj jej duzo pic i wszystko bedzie ok.Ucałuj ją od nas.
Miska witaj po powrocie jak tam naladowane akumulatory?
Kwiateczek ja tez dziekuje za te kropelki bo własnie wtedy kupilam jak napisałas i katar przeszedł w mgnieniu oka.zawsze uzywalam Nasivin z Pl i ten katar z kroplkowaniem trwał tyle co i bez używania kropelek.
Gucia to super ze mala jednak chce poczekac,niech siedzi planowo w brzuszku i czeka na jej kolej.Co do kołyski to ja uwazam ze nie warto raz ze tak jak napisaly dziewczyny do 3 miesiecy maks.a moze i krocej zalezy od dzidzi.
MałogorzatkaAle ta twoja Nastka ma włosy długie i chyba geste.U nas jak starszy ma ich tyle ze szo, to mały ma 3 piorka.
U nas to mały jak widzi ze ja przy kompie siedze to leci na kolana i wola do ekranu "HA".to znaczy jego halo.a mojemu to wyłacza zawsze ten stacjonarny komputer,bo sie nauczył,który przycisk.A własnie co u taty?