Witajcie mamuski te juz i te wkrotce.
Nie wiem czy uda mis ie wszystko napisac tak jak chce, bo duuuzo tego, a czas mnie nagli.
Maxin Twoj moaz ma jutro urodzinki a moj dzisiaj :laugh: No i w zwiazku z tym koncze torta robic. Jak przyjdzie z pracy to bedziemy jedli. Niestety swieczek brak.
Maggusia pieknego masz syneczka, taka slodka kruszynka

No i czekamy na Twoja odslone

Z mieszkaniem zycze powodzenia. Prawda jest ze z tego hotelu dla osob nie majacych wlasnych mieszkan, szybciej mozna dostac mieszkanie. No wiadomo nic przyjemnego tam nie bedzie, ale chyba lepiej niz w tym flacie z ludzmi :

Sama nei wiem.
Maja piekny brzusio no i zdecydowanie widac, ze rosnie. Ani sie mignie i bedziesz miala ponad 100 cm w pasie. Ale jakie to 100 slodkie bedzie
Evoska, dobrze, ze mezus sie zrehabilitowal sprobowalby nie

W koncu ciezarnej denerwowac nei wilno. Twoj brzuszek nieco wiekszy niz Maji. Teraz juz bedzie go widac na calego, bo wiosna i nie chodzi sie w grubych kurtasach, ktore zakrywaja wszystko :laugh:
Lwica laska z Ciebie ze ho ho. Synus sliczniusi i jak dla mnie ta waga to kolosalnie duza 8) Niedlugo mojego Alka dogoni :laugh: No i maz (jak to Twoj maz na zdjeciu) przystojny, a siostrzenice piekne panienki. Fajnei z wujkiem wygladaja no i z kuzynem
Anya Ty to szesnastka jestes normalnie, a Josh rosnie na calego. Co dopiero pamietam jak wklejalas zdjecia takie po porodzie a tu prosze, ani sladu po tej krusynce. Zycze powodzenia w poszukiwaniu idealnego domku. My narazie kupilismy dzialke, ale w Polsce, ogromniasta bo az hektarowa i tam pewnei nie jeden basen by stanal, ale jakos ja o basenie nei pomyslalam ;D
Ivonek Julka to takie zywe srebro chyba. Mnie sie ona wydaje pelna pomyslow i taka akrobatka :laugh: Ty jestes sliczna mamusia, no co tu duzo mowic :

Wypoczywaj w Polsce ile sie da. ja lece 22 maja ale na tydzien tylko. No i dzieki za odpowiedzi. u nas Alek ma narazie 6 zabkow. Z podstawowych 8 brakuje mu jeszcze dwoch dolnych dwojek. W nocy budzi sie jeszcze i nawet nad ranem laduje w naszym lozku, co nei jest najlepsze :
Izunia dobrze, ze sie pojawilas

Ty juz tez na finiszu jestes. Kurcze jak sie posypiecie dziewczyny to pokoleji. Nogi puchna powiadasz, dobrze, ze to nei lato, bo wtedy dopiero puchnac moga. ja odpukac nawet nie mialam z tym problemow, ale kolezanka puchla jak balonik dmuchany,a maz smial sie z jej nog i mowil, ze ma jak hobbit
Tamarunia, ale fajnie, ze juz teraz to porod na dniach

To takie wspaniale uczucie jak patrzysz na lozeczko i wiesz, z ejuz za pare dni bedzie w nim spalo Twoje malenskie, niewinne bezbronne szczescie

Zycze Ci, zeby ten ostatni tydzien uplyna Ci jak najprzyjemniej. Zrob sobie jakas przyjemnosc, moze jakies maseczki, manicure itp. Potem na takie rzeczy bedzie malo czasu
Beatko, Ty nas cos zaniedbujesz kochana
Reszte dziewczynek goraco pozdrawiam i oddzywajcie sie!!!! jak tam wasze skarby w brzuszkach i w lozeczkach????