reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
zesc mamusie dawno tu nie zagladalam:zawstydzona/y:... no ale co wielki powrot hheheheh :-d

Olcia u nas tatus nie musial mniec rzadnej ochronnej odziezy (bo chyba o to Ci chodzi ).

Malgorzatkom zycze niezapomianych wspomien ze slubu. Nie przejmujcie sie goscmi, pamietajcie ze to Wasza uroczystos i chodzi o to zebysci Wy z Waszymi Panami byli zadowoleni :-) Trzymam kciuki :-)

PINKA gratuluje jeszcze raz, trzymam kciuki za chlopaka tym razem. Musze Ci powiedziec ,ze po zdjeciach na nk wydaje mi sie ze bedzie chlopak ;-) nic Ci urody nie odbiera, a nawet dodaje, promieniejesz kochana :-)

KWIATECZEK co u Was? Jak Kondzio?

HERONEK ja bym sie jeszcze zachaczyla na jakis czas w starej pracy, a w miedzyczasie szukala czegos innego.. A z kim Redana zostawisz? czy poslecie go do 'zlobka'?

Izka jak sie imprezka urodzinowa udala? jakie zabawy wymyslilas? przyda sie na przyszlosc :-)

ADA1989 gratulacje dla Konradka za pierwsze kroki. Pewnie teraz smiga wszedzie :-) A jak zabki? U nas wychodzi juz rtrzeci tydzien dolna lewa czworka... masakra jakas !!! Slini sie tak strasznie, ze az ma poliki podraznione.... smaruje jej krem, ale to nic nie pomaga :-

Dziewczyny , a ja z takim pytaniem.. dzis u Diany zauwazylam dwa guzki na szyi (nie kolo ucha, tylko tak bardziej z tylu). w necie wyczytalam, ze moga sie powiekszac wezly chlonne po jakiejs infekci, ale Diana nie chorowala ostatnio. Miala tylko temperature jeden dzien po szczpionce na MMr.. czy u waszych dzieci zaobserwowalyscie kiedys cos takiego? z gory dziekuje za odpowiedz.

Jolkis a co u was ? tez Cie dawno nie bylo...

Tyle zdarzylam nadrobic, jezeli kogos pominelam przepraszam :-) pozdrawiam wszystkie mamusie :-)

Ostatnia edycja:
kornasia, moj najmlodszy ma taka kulke od urodzenia. mi lekarze mowili, ze wlasnie to od infekcji i jak jest ruchome i nie boli, to nic powaznego. mojemu jeszcze wyskakuja wezly w pachwinach.

maggusia - u nas z 62 odob zrobilo sie 51, i odmowily nam osoby po ktorych sie tego nie spodziewalismy. Nawet przez chwile nie bralismy tego pod uwage.
A jesli chodzi o spisanie protokolu, to ci powiem, ze nie wiem...ale nam ksiadz powiedzial ze to trzeba zrobic 3miesiace przed slubem jak bedziemy chcieli spisywac u niego (czyli w UK) a miesiac przed slubem gdy bysmy spisywali go w Polsce. Wiec tylko trzymac wielkie kciuki zeby wasze papiery doszly, bo z tego co nam ksiadz mowil to przez tyle rak to przechodzi ze potrzebuja tyle czasu jak zalatwiane jest to za granica.

Do nas jutro tatus juz przyjezdza :))))

witajcie!

olcia moj tez nic nie potrzebowal, u mnie jeszcze byla moja mama, i tez jak przyszla byla ubrana...

kornelcia musze sie jeszcze sporo naglowic z praca, bo raczej mi nie dadza zmian jakich chce w starej pracy, a Redanka to tylko do zlobka, bo na nianke mnie nie stac, i nikogo tu nie mam do popilnowania Mlodego

u nas tez chyba ida kolejne zabki, bo dalej sie slini okropnie i nawet gryzie mnie!

Witam
Kornasie u nas ok.Ja dzis sie troche zle czuje,w brzuchu mam rewolucje.Do tego sufit mi [przeciaka,byl landrold ale nic nie poradzi bo musi wyschnac najpierw zeby ktos wszedl na dach bo narazie niebezpiecznie jest:no::no:a jak bedzie lalo tydz to trudno:angry::angry:rece mi opadly.jestem jeszcze nie wyspana bo Kondzio sie budzil a potem ten sufit:angry:

reklama
KWIATECZEK wspolczuje sytuacji z dachem. My w grudniu tez mielismy problem, a landlord do dzis nie raczyl pomalowac sufitu....:wściekła/y: My jestesmy w trakcie szukania mieszkania. Znalezlismy co prawda jedno ktore nam sie podoba, ale cena za wysoka. Musze pogadac jeszcze moze nam cos jeszcze zjada z ceny... oby... bo juz sobie wyobrazam jak rano pije kawke na naszym balkoniku :-)
Kwiateczek a napisz mi jeszcze jak Kondziowi podoba sie rowerek. My mielismy kupic Dianie taki 5 w 1 ale chyba juz jest za duza na taki... Kondzio wyglada na nim super :-)

MADLEN mi tez ciezko zawsze sie przestawic do normalnosci po powrocie z Polski... zawsze jestem nie zorganizowana i tesknie strasznie.

Do góry