Ja tylko na moment.Nasze slonce dzis bardzo dlugo nie spi od 10.30 ,a do teraz,usnela moze na 10 min.a potem wrzask,widze,ze jest padnieta,ale walczy ze snem.Przyzwyczaila sie usypiac na rekach i przy cycu i jak ja tylko odlozymy to po paru minutach sie budzi,juz sam niewiem co z nia robic.Taki szkrabik maly a juz nas probuje.Nie spi wogole w lozeczku , od tego tygodnia chce ja przyzwyczajac do tego,ale serce mi peka jak placze,az czasmi ma lezki w oczach.Wiem,ze zle zrobilismy nie kladac ja do lozeczka w nocy,bo sie przyzwyczaila spac z nam i teraz ciezko przestwic jej rutunke.Ale bedziemy probowac.Zmeczona jestem juz od bujania ja na rekach i placzu.Czasmi mysle ze nic innego nie robi jak nie spi tylko placze,a przeciez jest przebrana,nakarmiona,bo wypluwa cyca jak ma dosc,to chyba ze zmeczenia,bo kolek nie ma,zreszta juz sam niewiem czemu tak plakusia????????A ja z nia!!!!!!!Sa momenty,ze sie zaineteresuje czym na chwilke,pospiewam jej itp.ale jak nie jest bujana to po paru min lezenia placze.........
ok dosc mojego marudzenia........Czy wasze dzieci tez tak plakaly,wiem,ze kazde jest inne???!!!!!
A jak twoj Oskarek Izusia????Duzy chlopak z niego,jest sliczny i mam takie slotkie pucka,az do wycalowania ;D Ladnie na wadze przybiera,moja jutro idziemy zwarzyc wiec zobaczymy ile przybrala??!!W nocy wciaz ladnie spi,wiec to jest dobre bo sie wysypiam.
Tutaj Izusia mozesz znalesc pare odpowiedzi na rozne pytania:
http://www.goniec.com/dziecko2/
Ivonek Julcia jest urocza,uwielbiam jej usmiech jest cudowny tak radosna z niej dziewczynka ;D Dzieki,za spis apteczynyc preparatow,dobrze wiedziec co mozna z karju przywiesc ;D Dziekuje za komplementy
Evoska milego pobytu w karju duzo slonca ;D ;D ;D
Maj towbie rowniez dzieuje za mile slowa
A gdzie reszta kobietek,Anya,Martuska,Lwica,Malvina,Leedsana?????????A jak tam Beta,kochan daj znac jak wasze zdrowko??????
Bardzo ciucho tu u nas!!!!!!!!
ok uciekam zmienic tate,buja mala na lezaku,a ta nie chce zasnac,co za aparatka,walczy i walczy,ale to dobrze,ebdzie lepiej w nocy spala
POZDRAWIAM GOROACO WSZYTKICH
;D
ok dosc mojego marudzenia........Czy wasze dzieci tez tak plakaly,wiem,ze kazde jest inne???!!!!!
A jak twoj Oskarek Izusia????Duzy chlopak z niego,jest sliczny i mam takie slotkie pucka,az do wycalowania ;D Ladnie na wadze przybiera,moja jutro idziemy zwarzyc wiec zobaczymy ile przybrala??!!W nocy wciaz ladnie spi,wiec to jest dobre bo sie wysypiam.
Tutaj Izusia mozesz znalesc pare odpowiedzi na rozne pytania:
http://www.goniec.com/dziecko2/
Ivonek Julcia jest urocza,uwielbiam jej usmiech jest cudowny tak radosna z niej dziewczynka ;D Dzieki,za spis apteczynyc preparatow,dobrze wiedziec co mozna z karju przywiesc ;D Dziekuje za komplementy
Evoska milego pobytu w karju duzo slonca ;D ;D ;D
Maj towbie rowniez dzieuje za mile slowa
A gdzie reszta kobietek,Anya,Martuska,Lwica,Malvina,Leedsana?????????A jak tam Beta,kochan daj znac jak wasze zdrowko??????
Bardzo ciucho tu u nas!!!!!!!!
ok uciekam zmienic tate,buja mala na lezaku,a ta nie chce zasnac,co za aparatka,walczy i walczy,ale to dobrze,ebdzie lepiej w nocy spala
POZDRAWIAM GOROACO WSZYTKICH