Czesc Dziewczynki...
po dluuugiej przerwie???
Przede wszystkim piekne zdjęcia Maluszkow....
Iza, Malvina, Maxin, Tamarunia fajoskie sa te Wasze Szkrabiki.. takie slodziki malutkie... a teraz po kolei [mam nadzieje, ze o zadnej z Was nie zapomne :

;D ..]
Beta.. jak się czujesz???????????.. jak Tomcio? Jak Maleństwo
?????
Ivonek.. jak Julcia?? Alez z niej pannica!!! Szok!!! Oj .. miejcie się chlopy na baczności ;D
Martuska... jak było w PL?
Malinko.. mamy prawie identyczne zdjecie

:laugh: .. to Tropical Word?? Jeśli tak, to fajne miejsce, nie??? A jeśli chodzi o jedzonko – to gratulacje, nie ma nic piękniejszego niż jedzące dziecko

.. a zdjecie z coca-cola pierwsza klasa ;D
Maxin.. jak Twój szkrabik??? Witaj w klubie!!! :

;D

.. ja tak mialam do 9 miesiaca.. szok.. ze tyle wytrzymałam

.. zycze wytrwałości - cokolwiek by to mialo oznaczac ;D
Aro.. jak skora Marcelka??? jak koty?
Maja.. jak samopoczucie?? Jak brzuszek?
Evoska... fajny brzusio

... jak szefowa? Daje Ci troche wytchnienia? :-[ Mam nadzieje, ze pobyt w Pl udany
Anya.. gratuluje pierwszych zębów

jak było/jest w ojczyznie?
A teraz co u nas...
po 3 tygodniach walki, udalo nam się 4 razy dokończyć siusiu siedząc na nocniku ;D ;D ;D .. AZ
4 razy ;D ;D .. w innych przypadkach nocnik parzyl [Beta.. nam niestety „szum wody”, właściwie to nic nam nie pomaga

... wszystko zalezy od łaskawości Mlodego]...
ponieważ angole nie produkuja łóżeczek z wyjmowanymi szczebelkami [albo jak kupowaliśmy łóżeczko to nie udalo nam się takiego znaleźć] jakis tydzień temu zdjęłam boczna ściankę... na podloge pokładłam mase podusze, tak na wypadek jakby miał zamiar spadac

... dzieki Bogu ani razu ta sztuka mu się nie udala.. za to sam wstaje, pije butle picia jaka ma zawsze przyszykowana na pobudke, gada przez 5 min i schodzi na dol zobaczyc co słychać... powiem Wam szczerze, ze smieszne uczucie mieć takie w miare samodzielne dziecko [szczególnie majac w pamieci 1 rok

]
mężulek w koncu jest po egzaminach wiec mamy wiecej czasu dla siebie... i w weekend pojechaliśmy na wycieczke do Bolton Abbey.. było superancko.. na dole kilka fotek

..
PS jak cos mi się jeszcze przypomni to dam znac ;D ...
Buziaki dla Wszystkich Kobitek..
Mam nadzieje, ze o Nikim nie zapomniałam, a jest nawet to goraco przepraszam poprawie się nastepnym razem
Pozdrowienia dla
Lwicy i Magdy