reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

z ciocia Muna :)

zciociamuna8ev.jpg

upaly na szczescie juz za nami , ale pic sie chcialo!!

060695ag.jpg

dsc00473bis5ht.jpg

reklama
Dzieki za rady Malvina,ja starm sie wykluczac powoli co moze byc przyczyna jej placzu.A z tym wedzidelkiem to powiem ci ciekawostka,wiesz bo nasza mala akurat ma tak blonke laczaca jezyk z dolem i czasmi sie zastanawialam,czy moze nie zaczelo jej to przeszkadzac,nie miala problemu z saniem,ladnie jadla,ale od paru dni przy karmieniu bardzo sie wierci,czesto jej wypada moj sutek i przy tym placze,wiec moze urosla i juz ta blonka ogranicza jej ssanie.A w ciagu dnia jak placze to dlatego ,ze nie moze upuscic sobie wiatrow,juz ja wyczilam i podaje jej herbatke,chyba zaczyna dzialac.A dzis biedna znowu ulewala i do dosc duzo,chyba jej nie zasmakowalo co zjadla,wiec musze uwazac co jem ::) Jutro i tak wybiore sie do lekarza,choc za tydzien mam wizyte 6tyg.po porodzie,ale nie bede czekac ;)

Twoja coraca jest urocza i jak juz duza ;D ;D ;D Bardzo silna dziewczynka ;)

ok ide spac ;)

Czesc Dziewczynki...
po dluuugiej przerwie???

Przede wszystkim piekne zdjęcia Maluszkow.... Iza, Malvina, Maxin, Tamarunia fajoskie sa te Wasze Szkrabiki.. takie slodziki malutkie... a teraz po kolei [mam nadzieje, ze o zadnej z Was nie zapomne ::) ;D ..]

Beta.. jak się czujesz???????????.. jak Tomcio? Jak Maleństwo
?????
Ivonek.. jak Julcia?? Alez z niej pannica!!! Szok!!! Oj .. miejcie się chlopy na baczności ;D
Martuska... jak było w PL?
Malinko.. mamy prawie identyczne zdjecie ;) :laugh: .. to Tropical Word?? Jeśli tak, to fajne miejsce, nie??? A jeśli chodzi o jedzonko – to gratulacje, nie ma nic piękniejszego niż jedzące dziecko :) :) .. a zdjecie z coca-cola pierwsza klasa ;D
Maxin.. jak Twój szkrabik??? Witaj w klubie!!! ::) ;D :D ;) .. ja tak mialam do 9 miesiaca.. szok.. ze tyle wytrzymałam :o.. zycze wytrwałości - cokolwiek by to mialo oznaczac ;D
Aro.. jak skora Marcelka??? jak koty?
Maja.. jak samopoczucie?? Jak brzuszek?
Evoska... fajny brzusio :) ... jak szefowa? Daje Ci troche wytchnienia? :-[ Mam nadzieje, ze pobyt w Pl udany :)
Anya.. gratuluje pierwszych zębów :) jak było/jest w ojczyznie?

A teraz co u nas...

po 3 tygodniach walki, udalo nam się 4 razy dokończyć siusiu siedząc na nocniku ;D ;D ;D .. AZ 4 razy ;D ;D .. w innych przypadkach nocnik parzyl [Beta.. nam niestety „szum wody”, właściwie to nic nam nie pomaga ;) :) ... wszystko zalezy od łaskawości Mlodego]...

ponieważ angole nie produkuja łóżeczek z wyjmowanymi szczebelkami [albo jak kupowaliśmy łóżeczko to nie udalo nam się takiego znaleźć] jakis tydzień temu zdjęłam boczna ściankę... na podloge pokładłam mase podusze, tak na wypadek jakby miał zamiar spadac ;) ... dzieki Bogu ani razu ta sztuka mu się nie udala.. za to sam wstaje, pije butle picia jaka ma zawsze przyszykowana na pobudke, gada przez 5 min i schodzi na dol zobaczyc co słychać... powiem Wam szczerze, ze smieszne uczucie mieć takie w miare samodzielne dziecko [szczególnie majac w pamieci 1 rok :o]

mężulek w koncu jest po egzaminach wiec mamy wiecej czasu dla siebie... i w weekend pojechaliśmy na wycieczke do Bolton Abbey.. było superancko.. na dole kilka fotek :) :) ..
PS jak cos mi się jeszcze przypomni to dam znac ;D ...

Buziaki dla Wszystkich Kobitek..
Mam nadzieje, ze o Nikim nie zapomniałam, a jest nawet to goraco przepraszam poprawie się nastepnym razem

Pozdrowienia dla Lwicy i Magdy

reklama
dziewczyny ale boskie zdjecia

leedsana- gratulacje z sukcesow siusiania, oby wiecej i wiecej udanych razow, masz swietnego synka a jaki juz duzy boski zdjecia ;D

maxin- twoja piekna jest po prostu piekna, i rosnie jak na drozdzach, a my czujemy sie dobrze z niecierpliwoscia czekam na scan 3 lipca i sie wkoncu dowiem czy to synus czy coreczka, a na macierzynskie zamierzam isc 11 tyg przed porodem i jak sie uda to jeszcze dolacze urlop ale jeszcze nie wiem zalezy jak ja sie bede czula na razie jest dobrze ale czuje ze bedzie coraz ciezej ::) ::) ::)

malvina- maia jest juz prawie kobietka swietne zdjecia piekna coreczka ach jak ja bym juz chciala chodzic na spacerki ;D ;D ;D, zazdroszcze takiego urlopu cos cudownego ale ja planuje taki za rok alez bedzie bosko ;D

pozdrawiam was kobitki mam nadzieje ze u wszystkich wszystko ok buziaki pa

Do góry