Czesc dziewczynki
Troche mnie nie bylo na forum.Znaczy sie bylam, czytalam Was sumiennie tylko pisac nie bylo jak
Pogoda cudna wiec cale dnie z Julcia na spacerku spedzalysmy.A dzis troche oddechu od upaly mozna zlapac wiec pisze.I od razu na wstepie pytam gdzie fotki ze spotkanka???
Maxin cudna twoja Natalcia.A jak rosnie szybciutko.Jejus juz jutro bedzie miala miesiac

Buziaki dla niej ogromne.A ty tez wygladasz cudnie!!!Nic brzucha ci chyba nie zostalo???Super mama z ciebie
Izusiu synek sliczny.Rosnie ci jak na drozdzach!!Wogole te nasze dzieciaczki to cudowne sa.Takie slodkie.Piekne!!!
Evosiu ty widze jak zwykle obecna.Co my bysmy bez ciebie zrobily???Dobrze miec taka kumpele jak ty.Szkoda, ze nie moglam poznac ciebie i innych dziewczyn osobiscie...Ciekawe kiedy teraz nastepne spotkanie??
Zazdroszcze ci tej wyprawy do Polski.Ja w prawdzie niedawno tez tam bylam ale ju bym chetnie poleciala znowu.Chociaz na tydzien ;D
Powiem ci co ja przywoze swojemu dziecku z Polski i co na 100% ci sie przyda...Zawsze kupuje TETRISAL czyli sol fizjologiczna w sprayu niezawodna pomoc przy katarze!!!Albo wode morska tez polecam.Ale tylko w sprayu!!!Poza tym AFTIN na plesniawki SMECTE na wypadek biegunki i PANADOL BABY od goraczki bo tu nie moglam znalezc.I syrop PRAWOSLAZOWY ktory mozna podawac maluszkom przy kaszelku.Poza tym ja uzywam polskich kosmetykow NIVEA BABY.Uwazam ze sa super, bo nie uczulaja.I zawsze mam je w walizce

Aha i kup sobie polska gruszke do noska.Taka najmniejsza gumowa.Zwykla.Ale jest najlepsza.Poza tym w aptece spirytus czysty do pepuszka albo gencajne.Najlepsza jest przy pepuszku!!Odpada pepek w ciagu tygodnia!!!I zaznaczam ze te rzeczy kupuje w ilosciach wiecej niz 2 opakowania.Znaczy sie gencajne i spirytus to nie ale w/w to duzzzeeee ilosci ich mam

No to chyba tak z grubsza co ja przywoze z Polski
Bo gdybym miala sie rozpisywac to duzzzooo by sie jeszcze rzeczy nazbieralo....
Aha wiesz co kup sobie jeszcze?Flanelowe pieluszki.Nie duzo.Kilka.Ale zobaczysz jakie sa przydatne.JA nie wiem czy takie tutaj mozna kupic, bo ja sie zaopatrywalam w takie rzeczy w Polsce ale gdyby tu nie bylo to kup koniecznie flanelowe pieluszki
Dobrz koncze ta dluga liste.A co do smakolywko to ja zawsze przywoze mojej mamie jakis alkohol kremowy.Uwielbia je a w Polsce sa duzo drozsze.
Uciekam bo wlasnie Julcia wstala

Pozniej wkleje foteczki z naszych spacerkow.
Sciskam Was wszystkie, a szczegolnie te mamusie, o ktorych nie wspomnialam