reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

to mi przyslala moja siostra dzisiaj
musze przyznac ze takie lacuszki mi sie podobaja:

|^^^^^^^^^^^^^^^||......|"\
| ZIMNE PIWKO.....||......||'""|""\__,_
| ______________ ||__..|I__|__I___ |)
|(@) |(@)"""**|(@)(@)********* |(@)
To jest samochód z browarem, przynosz¹cy szczêœcie.
Wyœlij go do wszystkich znajomych,
a w wakacje browar bêdzie la³ siê litrami

he he he

reklama
mialam dzis cudny sen:

polozono mi czysciutkiego Rocco obok mnie, lezalam w lozku ale jakby na lace nie w szpitalu
- wszystko bylo biale nawet moj syn byl na bielutko ubrany i byl taki malutki hmmmmmmm
nie czulam bolu tylko radosc i ogromna milosc do malucha
zauwazylam ze mi mleko z persi kapie - podtawilam malego a on przyssal
sie jak pijawa

to wszystko bylo takie naturalne ze jak sie obudzilam to instynktownie
rozejrzalam sie po pokoju za Rocco ale zorientowalam sie ze tu jest w brzuszku
bo kopnal mnie niezbyt delikatnie;)))

a co tutaj tak cicho sza???

pewnie nikomu sie nie chce psac przed spotkaniem hi hi hi

taki upal e nie ma czym oddychac - zwlaszcza w pomieszczeniu ;(

milego dnia
& spacerowania mamuski

Hej Babeczki!U nas super, pogoda cudna wic korzystamy i spacerujemy badz siedzimy w ogrodku ile sie tylko da.Oskarek rosnie ladnie no i nadal straszny z niego glodomorek.
Evoska-jak sie czujesz kochana, slicznie wygladasz na zdjeciach , brzuszek masz taki zgrabniutki:)
Maxin-jak Natalcia sie chowa, mam nadzieje ze jest grzeczniutka.Ja mam sie dobrze, krocze juz sie prawie wygoilo, wiadomo jeszcze nie zupelnie ale juz nie boli i moge normalnie siedziec.Pokarmu mam bardzo duzo czasem maleemu zalewa buzie:)je jak szzalony, czasem co godzine nawet.I placze tylko gdy jest glodny.Spi dlugo bo po ok 3 godziny wiec jest dobrze.W nocy spi 2 godziny i budzi sie na jedzonko.Na poczatku spal w koszyku(wiecie na pewno jakim, jak lozeczko)ale jakos tak po polnocy jak sie budzil zostawialam go u nas w lozku i tak juz zostalo, ja czujnie spie wiec wszystko jest ok.Ale tezz maly spi w bezpiecznej odleglosci.Ja jestem czasem troche niiewyspana ale to nie wazne gdy patrze na malego wszystko mija.Teraz przyjechala moja mama wiec mam wiecej czasu i moge troche pospac a mama sie nim zajmuje albo ona cos robi w domu a ja jestem z malym na ogrodku.Mama to naprawde duza pomoc.
A co do porodu to staralam sie napisac w miare dokladnie i jasno.Nie bojcie sie przyszle mamusie , ja zawsze myslalam zee nie przezyje porodu ze nie ma nic straszniejszego.A teraz juz zapomnialam ze troche boalo i wspominam go bardzo dobrze:)
Sciskam pozostale babeczki!
cmok cmok

Izusia - jak noga?? mam nadzieje ze dolegliwosc przeszla??
ciesze sie zewsio w pariadkie;))
ucaluj Oskarka i usciskaj - ja sie nie moge doczekac kiedy Rocco bedzi w moich ramionach
hmmmmmmmm 19 tyg a moze i dluzej he he he
mam sie dobrze kochana, zyje wyjazdem do Polski
no i potem tato rzylatuje do pracy bedzie wiec blisko;)))

causki dla wszystkich - uffff goraco!!

Ja tylko na momencik,ale u nas cisza............pogoda wkoncu dopisuje wiec pewnie kazda siedzi na dworze ;D ;D ;D
U nas wsztko ok,Natalinka jest coraz slodsza,zaczyna sie powoli smiac i coraz mniej w ciagu dnia placze.Dzis chcielismy ja zwarzyc,ale pielegniarka zle mnie poinformowala i waza w clinikce dzieci w kazdy 1,3 piatek kazdego miesiaca....taki dystans pokonalam i na marne,ale przy najmniej sie przeszlam na spacerek.Jutro niestety nie dam rady przyjechac,ostatnio z pojechalm do mamy z Mezem,a ona mieszka na Akton i powiem wam mala przeplakala cala droge,niewiem czemu,nie lubi vana ::) ::) ::)wiec uwazam,ze jeszcze troche poczekam zanim sie wybiore w tak daleka podroz,tak zalauje,ale na pewno bedzie jeszcze mnostwo okazji.
Jutro w sumie zostalam rowniez zaproszona na urodzinki dziewczynki,ktora sie opiekowala obchodzi dwa latak.
oj mal znaowu sie budzi musze zmykac,sorki,ze nie napisze nic wiecej,ale czytam was uwazniee i CIESZE SIE ZE U WAS WSZYSTKO OK

POZDRAWIAM GORACO I ZYCZE MILEGO SLONECZNEGO WEKEENDU ;D ;D ;D ;D ;D

BUZIAKI

PAPA

;) ;D ;)

Czesc Kobialki,

Niestety nie dolacze do was jutro :( :( :( A tak bardzo chcialam.
Jak na dzien dzisiejszy ciaza jest zagrozona. Ciagle plamie i w pon. mam kolejny skan. :( A jak na razie - mam sie oszczedzac i odpoczywac.
Oj smutno mi :(
Na szczescie moja mama przyjechala zeby mi pomoc i biega teraz za wnusiem ;D

Trzymajcie sie mamusie i ucalujcie od nas maluszki. Pa pa

Ps. No wlasnie, jak tu sie nie stresowac gdy nasi graja tak kiepsko!!!

Co za kiepski mecz,oj nasi to chyba nigdy nic nie pokarza,buuu..............

Beta TRZYMAM ZA WAS KCIUKI,ZYCZE DUZO ZDROWKA I MOCNO MOCNO ZACISKAM PIASTKI ABY FASOLKA Z TOBA ZOSTALA.Dobrze,ze twoja mam jest to ci pomoze ;)

Evoska dobre zdeicie z samochodem,piwko na gorace dni wskazane,mniam:)

Izusia wspaniale ze masz tyle pokarmu,maly wiec poje sobie do syta,a odciagasz???Pielegniarka mowial,ze dobrze odciagnac rano i karmic dziecko tym mlekiem wieczorem,bo jest bardziej wartosciowe i maluszek sobie bardziej poje i bedzie dluzej spal ;)

ok dobranoc ;D ;D ;D

reklama
Beta - wszystko bedzie dobrze, glowa do gory i mysl poytywnie
nie martw sie nastepne spotkanie tez bedzie nastepne i nastepne;)

Mecz - bez komentarza, dzisiaj mnie gardlo boli - dobrze ze sasiedzi nie rozumieja polskiego he he he
a terasz wszyscy pytaja czy Pael Janas to moj wujek bo mamy to samo nazwisko hi hi hi
no porpostu porazka - a zapowiadalo sie nieze - w pierwszych 5ciu min, no coz
chlopaki slaboszczaki tyle powiem - w ogole jakies to takie wychudzone;)

Martuska - pozdraiwam i mam nadzieje ze juz mniej boli
ucaluj Aleczka

dozo

Do góry