Witajcie Mamusie

Dlugo mnie tu nie bylo i jak zwykle duzo mialam do nadrobienia..., ale sumiennie wszystko przeczytalam
Ogromne gratulacje dla Izusi z okazji narodzin syneczka
Maxin twoja mala rosnie jak na drozdzach, wyglada teraz jak 3 miesieczny bobasek. Sliczna dziewczynka, bardzo podobna do mamusi.
Evoska widze, ze sie wkoncu zaokraglilas, slicznie wygladasz.
Beta gratuluje fasolki. Fajnie tak na nowo byc w ciazy. Ja tez juz czassami bym chciala,tylko ciezko namowic meza...
A teraz cos o nas: Moja Olivka z dnia na dzien robi sie wiekszym rozrabiaka. Ciagle gdzies sobie nabije guza, nie moge zostawic jpoej ani na minutke bez opieki, bo juz placz i "mamamama" i pelznie za mna.Takze oczy musze miec wokol glowy. Chociaz tyle, ze spi mi teraz w ciagu dnia 2h, takze mam czas aby troche posprzatac i przygotowac sie na spacerek...
Tylko mam problem z jedzeniem. Sa dni, ze caly czas jadla by tylko cyca i sila zmuszam ja aby zjadla jakis obiadek.Nie wiem czym to jest spowodowane: zabkowaniem czy moze brak jej zelaza?
Mam wrazenie, ze wcale teraz nie rosnie. Jakby stanela w miejscu. Nie wiem moze jestem troche przewrazliwiona.
Poza tym chodzimy sobie na spacerki i zakupki z kolezanka Lwica i malym Olivierkiem - jak dobrze, ze mieszkamy tak blisko siebie, przynajmniej jest z kim pogadac i mam nabiezaco informacje co sie dzieje na baby boomie
Ok. Bede zmykac. Zrobilo sie juz pozno, takze zmykam do meza i godzilli

Do zobaczenia na spotkaniu. Nie wiem jeszcze na ktore sie wybiezemy - musimy to obgadac z kolezanka
Milej nocy Pa Pa