reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z West Midlands

a na ząbki calpol albo ibuprofen w syropku :) i po prostu trzeba to przeżyć :szok: kto mówił, że będzie łatwo ? :sorry:
dzięki za porady ebayowe Myleene :) znalazłam, że można weryfikować kartą,ale jeszcze muszę poczytać,żeby nie wtopić z czymś...
Fasoleczka, to Ty całkiem sama z małą jesteś całymi dniami??? :no:
Mamunia2 - a Twoi chłopcy do przedszkola będą szli? chcesz iść do pracy czy zostajesz jeszcze w domu?

reklama
dobra - trzeci raz jeszcze - może któraś z Was chciałaby kupić książki na jesienne wieczory - przywiozłam z Polski, przeczytałam i leżą... może się zbiorę w końcu z tym ebayem ;-) ale jakby co, macie pierwszeństwo :-)

czesc kobitki!
ivetten- no to Cię podziwiam, bo Moje książki już od pół roku leżą nietknięte hehe..
Do przedszkola chcę na razie posłać Alusia bo Domis jak dla mnie jest jeszcze za mały:tak:. A do pracy się jeszcze nie wybieram, chyba poczekam aż chłopcy zaczną przedszkole lub szkołę;-). Na razie dorabiam sobie kilka godzin tygodniowo tak na lewo ciiiii...

Wiesz, nie wiem co sie dzieje, ale jak pisze post, to zawsze jest o dwie godziny do tylu!!! Cos mi sie porobilo z kompem albo nie wiem....

Ale masz racje...tak nie dosypiam, bo moje dziecko co chwila w nocy sie budzi i placze niemilosiernie. Zabki musza go bolec, tak mi sie wydaje!!! Smaruje dziaselka zelem, ale to nie pomaga zbytnio. A moze Ty masz jakies sposoby? Bo ja juz dluzej tak nie pociagne:(( jak dlugo moga zabki wychodzic??

a moze sprobujesz viburcol??? to taki lek homeopatyczny stosowany min w czasie zabkowania... w prawdzie w aptece niedostepny ale mozesz kupic przez internet na Heel Viburcol - Evergreen Health shop.

a tak w ogole to witam jestem tu nowa..

narazie oxford ale pod koniec pazdziernika kenilworth/warwickshire

pozdrawiam

reklama
Do góry