SylusiaSW
Kochająca:)
Cześć dziewczynki!
Jej jak pomyśle o tych upałach i o waszych brzusiach.... pewnie wam ciężko! My z malutką połowe dnia spędzamy w domku bo zbyt gorąco dla 4 miesięcznego malca a starsza właśnie wtedy chce pobujac się lub pozjeżdżać...buu nie rozdwoje się
Jesli chodzi o miejsce zamieszkania - ja mieszkam w Duczkach zaraz za Wołominem.... no wieś to i nic więcej.... mam fajnych sąsiadów ale częto tęskno mi do Wawki , do spacerów prostym chodnikiem i sklepów pod nosem i że nie wszędzie trzeba było jechać autem... no cóż!Teraz latem fajnie a gorzej jak przyjdzie jesień!:-(
Ginekolog Andrzej Lipa - GinWeb.pl

Jej jak pomyśle o tych upałach i o waszych brzusiach.... pewnie wam ciężko! My z malutką połowe dnia spędzamy w domku bo zbyt gorąco dla 4 miesięcznego malca a starsza właśnie wtedy chce pobujac się lub pozjeżdżać...buu nie rozdwoje się

Jesli chodzi o miejsce zamieszkania - ja mieszkam w Duczkach zaraz za Wołominem.... no wieś to i nic więcej.... mam fajnych sąsiadów ale częto tęskno mi do Wawki , do spacerów prostym chodnikiem i sklepów pod nosem i że nie wszędzie trzeba było jechać autem... no cóż!Teraz latem fajnie a gorzej jak przyjdzie jesień!:-(
Jak coś to tu masz stronkę dr Lipy..Brejka dzieki wielkie za info:-) Szkoda, ze Zielonka, a nie Wolomin...Niestety dzis tych uplawow jeszcze wiecej, ciagnie sie to i brzydko wyglada no i umowilam sie do dr. Dłuskiego na konsultacje, bo akurat dzis on ma wolny termin gdzies na Mickiewicza 12 (w necie wpisalam konsultacje ginekologiczne Wolomin i akurat on byl). Mam nadzieje, ze mnie uspokoi i cos zaradzi. Do Zduna do Zielonki nie ma mnie kto zawiesc:-( Ale i tak do niego pojde, tylko niestety jestem uzalezniona od innych, jesli chodzi o kwestie dojazdow:-(
!!:-)
Ginekolog Andrzej Lipa - GinWeb.pl

..mala sie w tym czasie bardzo wiercila, wiec pocieszam sie mysla, ze to moze jej ruchy tak uaktywnily macice...bo przy ilosci lekow, ktore biore, to tych twrdnien bylo zdecydowanie za duzo. Oby dzis bylo lepiej
Moim zdaniem jest przesliczne i bardzo jestem zadowolona:-)