Pasek
Fanka BB :)
Brejka dzieki wielkie za info:-) Szkoda, ze Zielonka, a nie Wolomin...Niestety dzis tych uplawow jeszcze wiecej, ciagnie sie to i brzydko wyglada no i umowilam sie do dr. Dłuskiego na konsultacje, bo akurat dzis on ma wolny termin gdzies na Mickiewicza 12 (w necie wpisalam konsultacje ginekologiczne Wolomin i akurat on byl). Mam nadzieje, ze mnie uspokoi i cos zaradzi. Do Zduna do Zielonki nie ma mnie kto zawiesc:-( Ale i tak do niego pojde, tylko niestety jestem uzalezniona od innych, jesli chodzi o kwestie dojazdow:-(
Aha... na posiew to sie potwornie dlugo czeka...mi robili w piatek 18 czerwca, czyli 10 dni temu i nadal nie ma wyniku, bo dzwonilam do szpitala i kazali sie dowiadywac w srode. Pisalyscie, ze chcecie miec wymaz z szyjki przed porodem, to moze Zdun by Wam jakos przy najblizszej wizycie zrobil, aby zdazyc przed porodem z wynikiem:-)
Brejka, jesli chodzi o kwestie zostania z dzieckiem, to ja mam takie plany i ogromna chęć, a jak wyjdzie, to pewnie, jak zwykle życie napisze scenariusz...
Dziewczynki trzymajcie kciuki, aby to byla jakas cholerna infekcja, a nie...nawet nie chce o tym myslec...cos powazniejszego, czego boje sie jak ognia
Milego dnia!!!!:-)
Aha... na posiew to sie potwornie dlugo czeka...mi robili w piatek 18 czerwca, czyli 10 dni temu i nadal nie ma wyniku, bo dzwonilam do szpitala i kazali sie dowiadywac w srode. Pisalyscie, ze chcecie miec wymaz z szyjki przed porodem, to moze Zdun by Wam jakos przy najblizszej wizycie zrobil, aby zdazyc przed porodem z wynikiem:-)
Brejka, jesli chodzi o kwestie zostania z dzieckiem, to ja mam takie plany i ogromna chęć, a jak wyjdzie, to pewnie, jak zwykle życie napisze scenariusz...
Dziewczynki trzymajcie kciuki, aby to byla jakas cholerna infekcja, a nie...nawet nie chce o tym myslec...cos powazniejszego, czego boje sie jak ognia

Milego dnia!!!!:-)
A ja sciagnelam moja szwgierke z Wawy, aby mnie do Wolomina zawiozla i klops...no wiec, aby nie uznac wyprawy za stracona, pojechalam na IP do szpitala i tam mnie zbadano...nadal nie wiem co to jest???? Lekarz chyba tez, bo szyjka trzyma, ale wydzieliny to on nie ogladal we wzierniku. Chyba ten posiew bedzie mogl wyjasnic cala sprawe, na co licze!