reklama

Mamy z Wołomina

reklama
Witam,
Może dzisiaj jest szansa na chłodniejszy dzień.
Brejka sposób dobry .. tylko mnie te upały doprowadzają do szewskiej pasji i wtedy muszę coś zrobić...
Pasek no to fajnie.. ciekawe jakie będziemy miały wrażenia ze szpitala...

Hej dziewczyny:)
Jak tam dzisiejsze samopoczucie? Czy Wy dajecie rade spac w nocy?
Jejku ja dzisiaj mocnym snem zasnelam dopiero o 5:30=koszmar! Wieczorem tez czulam sie kiepsko, bo skurcze mnie lapaly:(
A niby to taki stan blogoslawiony;-)

Duralex mam nadzieje, ze dzis bedzie chlodniej!!!
Brejka jak Ty sie czujesz skurczowo? Odpuscilo na dobre?

Ech u mnie cisza, żadnego skurczyka :( Juz po nocach mi się śni że urodziłam strasznie duże dziecko. Mi to na głowę pada, że jak nie urodzę szybko to ona urośnie do ponad 4 kg :/

Mi to wte upały nic się nie chce robić:/ W nocy to ja śpię bo mam wiatraczek :)

Pasek ja też nie śpię po nocach.. duchota.. koszmar :wściekła/y:
Brejka przecież jak córka będzie miała 4 kg to Zdun zrobi Ci cesarkę.

A skurczyków u mnie też brak.

A u mnie dupa! U Was skurczykow brak, a u mnie i owszem:wściekła/y: Raczej skurczybyków chciałoby sie powiedziec!
A dzisiaj to ze 3 razy juz sie udusiłam tą temperaturą:)

Pasek takie skurczyki to nic , mówię Ci. Ja miałam mocne i nic :(

Duralex no właśnie nie wiem tak do końca czy on mi zrobi tę cesarkę, boję się że odmówi i powie że dam rade. Ostatnio mi mówił że jego żona urodziła synka 4100 i dała radę :/ No ale ona miała znieczulenie i to nawet przy skurczach partych bo o tym mówił mi poprzednio.

A ja dziś byłam w kinie na shrek forever 3d, śmieszny flim polecam :) No i ostatni raz zaliczyłam McDonalda :D

Dobry wieczór dziewczyny :*

Widzę, że maluszki nie śpieszą się na ta upalną stronę, poza brzuniem mamusi ;-) ale co sie im dziwić, jak dorośli nie wiedzą gdzie mają sie podziac w takie upały...

U mnie trochę się działo.
Załatwiłam szkołę - ruszam od września z farmacją.
W sierpniu chrzciny. Testujemy lokale.
Chrzestni wybrani :) - ileż ja się nastresowałam nimi ;)
Pierwsze szczepienie synka mamy za sobą (na myśl o pielęgniarce mam ciary!! !! !! !! )
Synuś waży już ponad 5kg co daje się odczuć w rękach ;) Jak na niego aptrze to zastanawiam się, jak mi się udalo urodzic hihihihi no ale był wtedy dużo mniejszy ;)
Wzięłam się za zrzutkę kg (fitness/ograniczenia żywieniowe)

Moi mężczyźni padli i ja idę się położyć...

Aha korzystajcie z ostatnich chwil "wolności" :D Ja jużnie odróźniam dni, wszystkie są takie same (choć zaznaczam, że nie mam źle, bo mam mamę i ona w każdej chwili zostaje z Małym - ale to i tak nie to samo co luz przedurodzeniowy ;) ) Chyba sięnie doczekam, aż Mały zacznie gaworzyć/raczkować/chodzić, bo teraz to tak monotonnie jest ;)

Dobrej nocki :* nie dajcie się upalom (my z tej okazji zakupiliśmy basen ufffffffff ulga niesamowita)

reklama
Celka to ja już dni nie odróżniam od grudnia i jednak wolałabym już zajmować się dzidzią niż ciągle tv ogladać :( Powodzenia w szkole :)
Ja chrzestnych to już miałam zanim w ciążę zaszłam :) Wiesz jak wypróbujesz te lokale to daj znać bo ja też się troszkę nad tym zastanawiam. Może to wcześnie no ale chcę zrobić chrzciny w sierpniu bądź wrześniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry