reklama

Mamy z Wołomina

Brejko, to jesteśmy równolatkami :)
Pasku, rozerwałaś się, zawsze to jakaś odskocznia, choć chwilowa od siedzenia w domu, wśród 4 ścian ;)
A oczko na porodowce będzie już eleganckie :)

Swoją drogą, ja po porodzie żadnych wylewów do oczek nie miałam, naczynka też mi nie popękały hmmm Elegancko :)hihi

U Stefaniaków jest taniej, 90zł + dodatki, aleeeee to nie ten sam efekt co u Pietrzaków ;)
A co do latania babć ehhhhh moja to i by lata, ale ona jest na nie takiej imprezie w domu, tak jak i ja, a teściowa ehhhh to ja bym musiała koło niej latać + koło szwagrów, więc DZIĘKUJE ;)

reklama
he he pewnie się gdzieś widziałyśmy ja mieszkam niedaleko stacji
teraz szukam w myślach ciężarówki na Pasku
ja mieszkam tu od urodzenia i znam raczej wszystkich

Widzę, że prawie wszystkie na forum siedzą :)

Maju, to nas to podobnie wyniesie, cenowo oczywiście ;) Wy to pewnie chrzcicie w Klembowie? Tam przynależycie?

Majka raczej nie mialas okazji mnie zobaczyc z brzuszkiem, bo od 3 m-cy jestem na L4 glownie w domku, a od ponad 2 m-cy z domu wychodze tylko na wizyty lekarskie, bo pojawily sie skurcze i musze lezec:-(
A mieszkam na ulicy Wesolej przy sklepie pani Danusi, jak sie jedzie do miesnego (taki żółty/kremowy dom z brązową dachowką i z drewnianym wysokim płotem).Za nami sa juz tylko pola, laki i las:-)

Jesli chodzi o chrzciny, to ja bym chciala chrzcic moja Zuzie w Kobylce-tam chodzimy do Kosciola, bo zawsze w niedziele jestesmy na obiadku u tesciow i od razu zaliczamy msze niedzielną:)
Bardzo mi sie podoba "polityka" prowadzenia tego kosciola, a w Klembowie to szczerze mowiac tak srednio mi sie podoba. No, ale moj M probuje mnie przekonac, ze Zuzia powinna byc jednak chrzczona w swojej parafii...

reklama
Majka raczej nie mialas okazji mnie zobaczyc z brzuszkiem, bo od 3 m-cy jestem na L4 glownie w domku, a od ponad 2 m-cy z domu wychodze tylko na wizyty lekarskie, bo pojawily sie skurcze i musze lezec:-(
A mieszkam na ulicy Wesolej przy sklepie pani Danusi, jak sie jedzie do miesnego (taki żółty/kremowy dom z brązową dachowką i z drewnianym wysokim płotem).Za nami sa juz tylko pola, laki i las:-)

a no to się pomyliłam ale teraz mnie oświeciłaś
na przeciwko p Danusi mieszka moja babcia
a ul.Wesoła to ta na przeciwko Roguskich?
o bidaku to się musisz wyleżeć ja to z tych co ciąże super znoszą i granatem trzeba rozwalić
z bliźniakami Lipa mnie straszył że jestem po 2 cc + po poierwszym bakteria gronkowca i problemy z raną to bliźniaki abym do 32 tyg donosiła to będzie cód. Donosiłam do 38 i gdyby nie cc to nosiła bym dalej , dodam że wcale się nie oszczędzalam bo w domu 2 latek to nie było jak

szkoda że wcześniej się nie poznałyśmy jak wpadłabym z moją brygadą to potem cieszyłabyś się z ciszy w domku ha ha ha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry