reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamy z żoliborza( Plac Wilsona)

reklama
to czwartek:) z Asią umówimy się i podejdziemy do ciebie nad kanałek.Asia co ty na to?:)

tylko z trzema wózkami damy radę pomieścić się:)?

Ostatnia edycja:
a nie wiem jak bedziemy szły :) ja to zazwyczaj chodzę przez sady,potem w bochomolca i z tamtej strony ale przez potocką w sumei bliżej.a dzis spacer mi się opóźńił bo nie chciało mi się i wyszlam po 13tej ,pokręciłam się dwie godzinki po parku, bo ładne słoneczko było.zdziwiłam się ilością wózków chyba mamuśki poczuły wiosne, a zimą ukrywały się:)

sale zabaw jeszcze przede mną:)

moze byc ok12tej.ja zazwyczaj tak wychodze jesli tylko uda mi się nakarmic mojego niejadka:)

hmm wiecie co, ja w czwartek z rana chce podskoczyc do biedronki tam na dzikiej i na sekunde do leroy po probnik farb i pewnie do 12 to sie wyrobie, tyle tylko ze w innym miejscu bysmy sie umowily, gdzies blizej was ? i podejdziemy na kepe razem.

reklama
ja zaraz odprowadzam chłopców do przedszkola, potem wrócę do domu i myślę że ok 12tej będę mogłą wyjść z domu na spacer.
Ola, Ty jak?

Do góry