reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Ja coś dzisiaj nie w humorze:-( nie wiem czemu w sumie. W weekend mnie zakupy duże czekają-meblowe:) dziś na spacerze byłam o 7 rano bo nie mogłam usiedzieć w domu, a akurat ładnie było....zaskoczyłam samą siebie-zazwyczaj z Alunią leniu****emy w piżamkach co najmniej do 11...nie wiem skąd taka zmiana:-p biorąc pod uwagę, że okres mi się spóźnia mam nadzieje, ze to nie efekt ciąży kolejnej...jasne chce mieć jeszcze jedno dziecko i byłaby to radość wielka...ale Ala ma dopiero pół roku...to byłby szok jakiś:szok:

Ja coś dzisiaj nie w humorze:-( nie wiem czemu w sumie. W weekend mnie zakupy duże czekają-meblowe:) dziś na spacerze byłam o 7 rano bo nie mogłam usiedzieć w domu, a akurat ładnie było....zaskoczyłam samą siebie-zazwyczaj z Alunią leniu****emy w piżamkach co najmniej do 11...nie wiem skąd taka zmiana:-p biorąc pod uwagę, że okres mi się spóźnia mam nadzieje, ze to nie efekt ciąży kolejnej...jasne chce mieć jeszcze jedno dziecko i byłaby to radość wielka...ale Ala ma dopiero pół roku...to byłby szok jakiś:szok:

nigdy nic nie wiadomo ;)

Wiecie co takie cisnienie to ja mam chyba od 3 dni ale dzisiaj to tak jakos mozcniej. Ja z kuba nie zauwazylam zadnego obnizenia i tak jak pisalam wczesniej zadnych objawow ze to juz nie mialam. Moj Jarek twierdzi ze brzuch strasznie poszedl mi w dol tydzien temu i od soboty jakos mnie tak czysci, wiec miejmy nadzieje ze to juz niedlugo

Isabell może chce już wyjść?:tak: Choć ja się nie znam:-p Ala urodziła się dwa tygodnie po terminie, a poród był wywoływany 3 dni bo nie chciała wyleźć:sorry2:
to tak jak u mnie maly niechcial wyjsc. 4 dni trzeba bylo sie meczyc na wywolaniu ......no i wkoncu cc

Maly zwazony, znow male rozczarowanie bo zaduzo to on znowu nie przytyl:-(
Miesiac temu mial 6.260 a teraz ma 6.500 ...... :-(
No ale lzej sie nosi:-D

Hej dziewczyny ale sie rozpisalyscie:tak:
A myslalm ze bedzie dzisiaj ladna pogoda a tu co chwile pada:no:
Co do porodu to lepiej nie sluchac bo kazdy porod jest inny,ja panicznie sie balam,kazdy mowil ze im blizej tym nie bede sie bala i guzik prawda mysl o porodzie mnie paralizowala.urodzilam dokladnie w terminie,mysle ze chyba tatus pomogl:tak:a Piotrus mial 3 kg wiec nawet nie peklam,tak sie balam ale jakos przezylam:tak:zycze wam dziewczyny abyscie mialy szybki i w miare bezbolesny porod:-)
Fajnie ze mieszkamy niedaleko siebie,to bedzez kim chodzic na spacerki:-)
Moje dziecko juz wrocilo do formy,drzemnki 15-30 min i daje popalic:tak:

reklama
Wiecie co takie cisnienie to ja mam chyba od 3 dni ale dzisiaj to tak jakos mozcniej. Ja z kuba nie zauwazylam zadnego obnizenia i tak jak pisalam wczesniej zadnych objawow ze to juz nie mialam. Moj Jarek twierdzi ze brzuch strasznie poszedl mi w dol tydzien temu i od soboty jakos mnie tak czysci, wiec miejmy nadzieje ze to juz niedlugo

to ostatnie 2 tygodnie wiec wszytsko moze sie przydazyc... trzeba byc gotowym na wszystko w takim okresie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry