justysia1
Zaangażowana w BB
dziewczyny super nowina basia na porodówce od rana skurcze co 5 minut więc niedługo będzie mamusią
trzymamy kciuki:-)
trzymamy kciuki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A sąsiedzi to co, kurczę, nie wiedzą, że jak dziecko coś boli to płacze?
Przecież robisz, co możesz, żeby wyzdrowiał 
Skoro nie chcę kolejnego antybiotyku ( no bez przesady, w ciągu trzech tygodni trzy różne antybiotyki?
), to trzeba czekać do czasu aż mała skończy rok, a wtedy magicznym sposobem obudzi się i wszystko będzie dobrze...
Tylko, że to nie oni, ku...rwa muszą patrzeć, jak dziecku się ropa z oka wylewa po prostu i płynie po policzku
:-( Z drugiej strony na samą myśl, że będą jej ten kanalik przekłuwać pod ogólnym znieczuleniem to mi się słabo robi 

Tak, czy inaczej, jeśli chcesz to możemy się wybrać kiedyś razem. Ja byłam dziś z Azorek i nie powiem, moja nawet dobrze się bawiła, aż się zdziwiłam ;-)
;-) Ja byłam przekonana- nie wiedzieć czemu- że urodzi się 17 października, a dziumka czekała aż do 5 listopada
.
Powodzenia i oby gładko poszło 
Miłego wieczoru, dziewczynki 

a ja nie mam juz sily go nosic..
az mi sie smiac chce - wybacz ;-)ale tak napowaznie to przesadzaja z takimi dostawami , umawiaja sie na konkretny termin czlowiek czeka i doczekac sie nie moze...