Cisza tu jakaś dzisiaj... Pewnie łapiecie ostatnie dni ładnej pogody :-)
Z tym okiem to jest tak, że jeżeli to zatkany kanalik, to antybiotyki nie pomogą. Stosowałam je tylko jak wdawała się infekcja i ropa robiła się obrzydliwie żółta i klejąca... Łącznie chyba ze cztery razy, w tym raz miałam antybiotyk z Polski. Do tej pory mamy płyn do przemywania z Pl, ale tak na dobrą sprawę nie pomaga... :-( Próbowałam już wszystkiego- soli fizjologicznej, rumianku, herbaty... Masaże też raczej dają średni efekt. Ja nie oczekuję od lekarzy cudów, bo wiem, że jeśli to zatkany kanalik- bo na to wychodzi- to żadne leki i tak nic nie zdziałają. Wkurza mnie tylko to, że tak długo każą czekać na zabieg... Do roku, a najlepiej, to jak dziecko skończy 1,5, bo do tej pory na pewno przejdzie

Tylko szkoda, że nie chcą wziąć pod uwagę tego, że dziecko się po prostu męczy

Ona praktycznie non stop ma w oku wydzielinę, nieważne, że nie boli, ale przecież to i tak jest uciążliwe... Wiem, bo miałam raz zapalenie spojówek i też mi się ropa z oka lała... Chu...we uczucie

A ona ma tak cały czas :-(

O, tak zazwyczaj wygląda oko mojej dziumki :-(
No dobra, wyżaliłam się trochę...
Doveinred, jak tam po pierwszym dniu pracy?
Anitha, super, że z Patrykiem już lepiej, mam tylko nadzieję, że Dominik lżej to przejdzie...
Manolka, weź tu dziewczyny nie strasz, ja bym nie chciała czytać o tym, że mojemu dziecku grozi niedotlenienie... Choć z drugiej strony masz rację, jak można kobietę, której odeszły wody odsyłac do domu?
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że następnym razem, jak Basieńka się odezwie to po to, żeby się synusiem pochwalić :-)
Fajnie wyszło z tymi naszymi datami

No, ja naprawdę nie chciałam, żeby mała mi się 1 listopada urodziła :-)
Bzyczek, jak tam z przesyłką? Dostarczyli w końcu? A tak mi się przypomniało, że ja też miałam myszy ;-) Nawet dwie. Kotek się poczęstował
Isabell, może faktycznie synkowi coś dolega? Tzn, oby nie, ale skoro tak nie chce jeść... Ja bym spróbowała sposobu Anithy na mc donalda ;-) Ogólnie jestem temu przeciwna, ale w skrajnych przypadkach można ;-)
Elffetus, nie aż tak daleko, na dobrą sprawę do monkey biznes też się można czasem tłuc z miasta ze 40min;-) A monkey biznes jest w fouintain parku, nie wiem, czy kojarzysz. dzieciaczki do roku mają free, a dorosły płaci 1.25, więc w sumie taniutko