przerazona
Fanka BB :)
menia, basienka gratulacje
to już tylko na mnie pora
to już tylko na mnie pora
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze ustaw jeszcze jakas lapke na wszelki wypadek??
wiec wkoncu sie wysypiam tyle ile jest to mozliwe bo i tak wstajemy na siusiu... dominik ma bable w buzi caly czas mowi ze go bola ale daje sie smarowac pluka buzie i stara sie jesc pomimo bolu.. im dziecko starsze to nawet przy chorobie jest duzo latwiej :-)
. W życiu bym nie przypuszczała, że dziecko może zrobić kupę takich rozmiarów.
Aż biedak odbyt sobie poranił bo widziałam krew. No masakra. A potem zupełnie inne dziecko uśmiechnięte, radosne. Dobrze, że ma to już za sobą. 
Co do pułapek to zostały jeszcze 3 jakby, którejś się zachciało u nas pomieszkać

mysle spoko do rana zobaczymy czy cos sie zmieni i sie qrwa zmienilo na gorsze
przyszla jak co rano do nas do wyrka przesikana po same pachy....poszlam zagrzac jej mleko i po pieluche i swieze ubranko....moj ja rozbiera a ona na calym brzuszku ma plamy
mysle spoko nie panikuj....pewnie jak sie przesikala to od moczu odparzylo wiec za 2-3h przygasnie i zacznie znikac....nie zaczelo....od pt ma temp i katar do tego ta wysypka.....zaczelam po necie zdjecia szukac z podobna wysypka bo moj sie drze ze pewnie rozyczka wiec chcialam mu udowodnic ze to nie to. wysypka w miedzy czasie rozlala sie tez na nogi i amelkowna wyglada jak by sie poparzyla
pojechalalismy na jednej nodze do sick childrens lekarz zbadal poogladal i mowi tak: to wirus....to robal i ma infekcje gardla
pytam wtedy jak to przy inf gardla taaaaaaaaaaaka wysypka do cholipki jasnej
aaaa to normalne dzieci tak maja ze jak jest infekcja gardziolka to i wysypka jest 
pierwsze qrwa slysze
ZAPISAL NAM PENICYLINE 250 MAM PODAWAC 4 RAZY DZIENNIE PO 2,5ML gdzie w ulotce napisane jest ze podaje sie dzieciom w wieku 1-5 lat dawke 125(czyli o polowe slabsza) co 6h 2,5ml

to jak to qrwa mac jest tylko infekcja gard;la ja sie pytam??!!!! no wyc mi sie chce:-
:-
ja ma dola na maxa nie wiem czy do przedszkola ja wyslac nie wiem tak na 100% nawet po tej wizycie co jej dolega....padam na ryjek i prawie rycze bo mam dosc qrwa szkockich lekarzy i slozby zdrowia....nawet krwi do badania nie wzieli zeby antycialka sprawdzic...pozostaje mi sie trzymac kupy i modlic zeby nic nie wychodowali z tego wymazu
:-(
mam nadzieje ze teraz juz bedzie lepiej :-)
dumna jestem niesłychanie...