Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poza tym zależy mi na tym, żeby miała kontakt z innymi dziećmi, bo jakoś się ich boi...
Podejrzane mi się to wydało i utwierdziło mnie tylko w przekonaniu, że nie będę małej szczepić. Zapytam jeszcze przy okazji, czy da się to zrobić pojedynczo, bo z tego, co się orientuje to się da, tylko, że w Glasgow.

czas mi przecieka miedzy palcami normalnie ehh rzucilm sie w wir sprzatania.....ae wiekszy wir to mi amelkowna urzadza wiec taka praca syzyfowa hehe

normalnie witki mi juz opadaja grrrrrrrrrrr chce lato i to juz
aaa i tak podczytalam ktoras tu mysli o sankach czy tym plastikowym cudzie do jazdy po sniegu....przegladajac pogode na miesiac poczytalam ze w swieta bedziemy miec opady ale deszczu:-(i takie silne wiatry maja jeszcze troche potrwac ...min do polowy grudnia
ja mam nadzieje ze synoptycy jednak sie walneli troche i choc ciutke sniegu spadnie na swieta
polecam bardzo bo tak tez dla mlodej kupilam namiot ze spiworem plecakiem i bidonem na wode za 10Ł w promocji z bounty:-)
odkurzylam tylko sypialnie i doopa
no to wzielam odkurzacz pioracy zeby wykladzine w sypialni troche przeprac i tak jak stal w szafie nie uzywany tyle czasu nag;e widze ze jakas uszczelka wypadla (no ciul z nia bo da sie pewnie kupic nowa) i do tego jeden taki dzymdzel pekl mocno i przepuszcza wode
no szlag by to.....szukam wlasne po necie bo mozna niby wynajac takie odkurzacze piorace....szukam terminow i cen zeby zawalu nie dostac ehhh