na wlasnie juz od jakiegos czasu staramy sie kupowac im takie same tylko teraz musimy sie zdecydowac na cos takiego czym oboje beda chcieli sie bawic a jest miedzy nimi prawie 2 lata roznicy..
a ty juz cos wymyslilas? dla dziewczynki myslalabym moze o nowej lalce , wozku dla niej albo domku... ?
ja juz siedze z patrykiem w salonie.. plus jest taki ze wziol nurofen i goraczka mu spada wiec moze troszke sie poprawi , ale gorzej z tym ze chyba go gardlo boli bo przy kazdym kaszlnieciu poplakuje i picie jest dla niego za zimne.. ahh nienawidze chorob a od kad dominik poszedl do tego przedszkola to co chwile jeden albo drugi jest chory
a ty juz cos wymyslilas? dla dziewczynki myslalabym moze o nowej lalce , wozku dla niej albo domku... ?
ja juz siedze z patrykiem w salonie.. plus jest taki ze wziol nurofen i goraczka mu spada wiec moze troszke sie poprawi , ale gorzej z tym ze chyba go gardlo boli bo przy kazdym kaszlnieciu poplakuje i picie jest dla niego za zimne.. ahh nienawidze chorob a od kad dominik poszedl do tego przedszkola to co chwile jeden albo drugi jest chory

. A mój Aleks wczoraj był chyba tak podekscytowany tym listem i tak czekał na tego Mikołaja aż przyjdzie po te listy, że nie spał do 22
. A rano jak zobaczyli, że nie ma listów to szok. Krystian stwierdził, że on widział Mikołaja
patryk bawi sie wsumie tymi samymi rzeczami co dominik ale jak np. zagladamy do argosa to on najchetniej chcial by maskotke wayboolu - ma swira na tym punkcie :-) jeszcze chcemy kupic stroj mikolaja dla meza zeby dzieci mialy frajde :-)